סקר חדש בפורום

Maleficent

New member
הצבעתי ללוראס.

כי תכלס, שום דבר רע לא קרה לו במהלך הספרים. משהו חייב לקרות... אני מניחה שאו שהוא ימות או שפרצופו יושחת בתאונה/ קרב כלשהם.

נראה לי

שכמות המתים עתידה לפחות מכיוון שאין כרגע מלחמה פעילה (פרט למלחמה באחרים בצפון אבל כל עוד החומה עומדת האחרים לא יכולים לחצות אותה) אבל גורלו של סטאניס ברתיאון נחרץ! וצפויים לא מעט מתים אצל פריי... וגם עתידו של פטיר באליש בסכנה (אני מוכן להמר על רציחה שלו ע"י סנסה בעידוד כמה מאצילי העמק...) מרטין עורך את הדמויות שלו כמו חיילים על לוח שחמט: סנסה במערכה הפוליטית ג'ון כמצביא על החומה אריה כרוצחת במסתרים בראן כקוסם ורב מג דינאריס עם הדרקונים צריכה עוד לעבור באשיי שעל גבול הצל סרסיי תגן על הממלכה כמו לביאה פצועה (תוך כדי דריסתם של מי שמתנגדים לה...)

lord snow

New member
אני לא חושב

שכמות המתים תפחת , אחרי הכל קוראים לספר "משתה לעורבים" , ומה עורבים אוכלים אם לא גופות אני שואל אתכם ? :p

MIniMage

New member
אחי קרעת אותי

כבר הרבה מאוד זמן לא צחקתי ככה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כל מקרה אני חושב שימותו אכן הרבה אנשים, אבל אין לי שמץ מי. באריסטן, אולי הוא ירצח ע"י ז'ורה מורמונט? אבל החלט לא בהגנה על מלכתו. כי כמו שאורי אמר, היא תמות

MIniMage

New member
המשך (נלחץ האנטר)

תוך 10 שניות אחרי זה... אולי הוא סתם ימות מזקנה? הוא לא צעיר אחרי הכל...

הלדין

New member
הוא לא כ"כ זקן...

הוא רק בן 61. בעולם מדיאבלי כמו ווסטרוס, הוא אכן זקן אך עדיין לא נס ליחו. בסך הכל, הוא הצליח להחזיק יפה כנושא כליו של בלוואס החזק ואיני חושב שזו הייתה משימה קלה. כמובן, יכול להיות שדאינריז תגלה שהיא החליפה את ז'ורה הנאמן בבאריסטאן המפוקפק (אם הוא בא עם קבלות מאיליריו, היה עליו לעבור דרך ואריז. ומתי ואריז לא תובע תשלום עבור טובות כאלה? הייתה לז'ורה סיבה טובה לחשוד בו) הוא בטח כותב דו"ח לואריז בכל פעם שהוא לא נמצא ליד המלכה. ואז זה יהיה לא נעים.

don't judge a book by its cover

אל תהיה כל כך נמהר להסיק מסכנות, לפעמים כותרות זה רק בשביל פרומושיין. ראשית מרטין לא שוחט כל דמות שנקראת בדרכו, זו איזהשהי הגזמה שנותרה בגלל שהוא כן הורג דמויות ראשיות (ולא מחזיר אותם אחר-כך), אבל לא צריך להסחף. סביר שהעניינים בווסטוז ירעו וזה יספק פחות מצבים להפטר מדמויות ראשיות או משניות אבל הספר רץ על 5 שנים וזה עשוי לפצות. אני לא צופה שום שינוי במספר המיתות.

osravan

New member
צריך לזכור

שמרטין לא התכוון בכלל לכתוב את הספר הזה, אלא בצורת פלאשבקים בספר הבא - A dance with dragons . עד עכשיו רוב הדמויות שנהרגו בסדרה עשו זאת מול עינינו, ולא בדו"ח שקיבלה דמות מסוימת או בזיכרון, ולכן לא נראה לי שתהיה שחיטה. חוץ מזה, "משתה לעורבים" יכול להיות ביטוי סימלי לחורבנה של ווסטרוז במלחמה, ולהסתערות של כל מיני טוענים לכתר על הכאוס שנוצר.

lorats

New member
לא הבנתי מה שכתבת

מה פלאשבקים? הספר הרביעי יהיה כתוב בצורת פלאשבקים? למה? איך? מאיפה אתה יודע?

MIniMage

New member
זה היה אמור להיות ככה

הספר הזה היה אור להיות מזוכר בפלאשבקים בספרים אחרים. אבל מרטין החליט שיש יותר מדי אירועים. אז זה יהיה רגיל.

מנמוסין

New member
אוף אני הדחקתי את זה ופטרתי את השם

במשתה למשמרות הלילה(עורב -> אח במשמר)

למעשה

אני יודע בוודאות על דמות חשובה אחת לפחות שתמות בפרקים הראשונים של הספר. איזו? לא מגלה... :)

למעלה