סקר חדש בוא יבוא?

NightElf

New member
הסקר עודכן../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

אני מודה שקצת באיחור, אבל הייתי בסופ"ש בבית ההורים וללא גישה לאינטרנט במהלך השבת. ותוצאות הסקר הקודם : (6) אנשים שמחים ביותר לגבי המעבר, (3) חשים טוב אך מצפים לרע, (0) סבורים שהצעד היה רע בשבילם, (1) שרוצה את אימא (מי זה?!
), ו-(2) שהגיבו בפורום. (ושוב, מי הגיב ל-אייייייימממממממא?!
). והסקר החדש
איך אתם מסתדרים עם כביסה? יש לכם מכונה משלכם? או שאולי שליח בא לקחת אותה? או שאולי אתם מדדים למכבסה השכונתית בעצמכם ומקווים ל"התקל" בחתיך
או חתיכה
כמו בסרטים? הצביעו והשפיעו

לקשמי

New member
אני והכביסה

בחרתי באפשרות השניה, שהכי קרובה למה שמתאים לי. (כשצריך הולכת למכבסה). אבל זה לא מדויק, כי אצלי זה לא "כשצריך" אלא כשאני נזכרת בכך שלפעמים צריך גם לכבס את הבגדים, כשכבר ממש, אבל מ-מ-ש אין לי כבר בגדים נקיים. ולגבי חתיכים, החתיכות היחידות שאני מוצאת שם זה החתיכות של מה שנשאר מהבגדים שלי, אחרי שאני מכניסה אותם למכונות שם.

NightElf

New member
ומיני שאלה...

האם גם לכם "נעלמים" גרביים לאחר הכיבוס?

מותר לי

New member
כן, עד ש...

הכנסתי אותן למשטר קשוח ביותר
השלכת הגרביים לסל בזוגות, הכנסה למכונה בזוגות, הוצאה מהמכונה בזוגות, (ואם בשלב זה נעלמת גרב- ניעור כל הבגדים האחרים עד למציאתה), תליה בזוגות, הורדה בזוגות וקיפולן המיידי. לא צריך להצמיד אותן אחת לשניה, מספיק שיודעים בידיעה ברורה שלא נכנסו למכונה גרביים בודדות...

מותר לי

New member
המכונה שלי ישנה ../images/Emo163.gif

שנת היצור שלה נמצאת איי שם בתקופת האבן, הרבה לפני עידן המפלצות

Noaal

New member
עד לקבלת המכונה מהשכנה

עשיתי כביסה אצל ההורים ואצל חברה. אחרי שהמכונה הזו התחילה לקצר (שבועיים לפני המעבר דירה), ההורים שלי קנו לי במתנה מכונה חדשה. אין כמו כביסה בריח של בית..

נראה שאני לא לבד במערכה

ולא רק אני מפונקת עם מכונת כביסה משלי (אם כי אני מניחה שאני היחידה שהמכונה שלה זכתה לאיומים...)

אני מבין שלקראת 1/9

צריך ל"חנך" מחדש. אנשים - למה לכבס, לייבש ולקפל כשאפשר לתת לאחרים לעשות את זה? עמיתי מחנה החושך התאחדו! <אה כן. חזרתי
>

מותר לי

New member
ומה יהיה על הגרביים?../images/Emo2.gif

מילא לתת לאמא לזרוק את הכל למכונה, אבל שהגרביים שהשקעתי על הבחירה שלהן כל כך הרבה זמן יעלמו לי??? אה, כן, השותפה שלי עושה את הכביסות, לא אני
(ודיר באלק אם אני מגלה מחר שנעלמו לי גרביים!)

אני לא סומכת על אף אחד

חוץ מעל אמא, שיכבס לי את הבגדים. היו לי מספיק בגדים שהתכווצו (בגד אחד, וזה כבר יותר מדי) אחרי שכובסו שלא לפי ההנחיות.

מותר לי

New member
בתור אחת

שדוחפת את כל הבגדים שלה למכונה 40 מעלות, אני מעדיפה להסתכן בסווצ'ר אחד מכווץ (וזה לא יקרה, תסמכי עליה!) על פני שורה של בגדים בשלל צבעים למעט הצבע המקורי שלהם
מי בכלל המציא את ההפרדה של הלבן והצבעוני?

אויש באמת

נותנים את זה למכבסה וזה חוזר מקופל ומסודר. מי בכלל רוצה את הגרביים שלכם?
חוץ מזה שבגדים מכווצים הם זרז טוב לפתיחה בדיאטה קטלנית

kkarinn

New member
אני לוקחת את הכביסה איתי הבייתה

אני לא אוהבת את המכבסה במעונות, אמנם היא חדשה, אבל המייבשים שם מכווצים לי את הבגדים וזה מעצבן, אז כל פעם שאני חוזרת הבייתה אני סוחבת איתי את כל הכביסה...

למעלה