סקר חדש בא לעולם

ליילה

New member
סקר חדש בא לעולם ../images/Emo124.gif

וכהרגלנו נתחיל בסיכום הסקר הישן.... להזכירכם השאלה הייתה - מה תעשו לקראת המלחמה המתקרבת - ואני שמחה להגיד שהיה לנו שיא של משתתפים בסקר האחרון - 82 משתתפים (ואיפה כל האנשים האלו מעל דפי הפורום
) ועכשיו לסיכומים -
במקום הרביעי והחמישי בתיקו צמוד של 6.10% שהם 5 מצביעים הגיעו שתי תשובות - אני מיד עולה על המטוס חזרה לישראל לתמוך במולדת בשעתה הקשה, ואני בורח הכי רחוק מישראל שרק אפשר עד יעבור זעם
כמו שאתם רואים שני קצוות הקשת נמצאות באותה נקודה, אם אני זוכרת נכון את שעורי המתמטיקה שלי (וסביר מאוד להניח שאני לא) זה יוצר משהו שקוראים לו פרבולה
או משהו דומה...
במקום השלישי עם 14.63% שהם 12 מצביעים הגיע - אני מכין את הבית לפליטים כבר קניתי מזרונים מתנפחים
אולי באמת ישתפו אותנו המצביעים אם הגיעו אי אלו פליטים, ואם לא, מה עושים עם המזרונים....
במקום השני - עם %30.49 שהם 25 מצביעים, הגיעה התשובה - אני ממשיך בחיי הרגילים , מה השתגעתם? מלחמה? מי בכלל מאמין לשטויות האלו
מתברר שהצד השפוי של הפורום משתתף בסקרים ולא כל כך בפורום עצמו...
ובמקום הראשון.....עם 42.68% שהם 35 מצביעים הגיע - אני כוסס את הציפורניים ודואג למשפחה מול הטלויזיה
מש ששוב מוכיח שאנחנו חבורה של אנשים פסיבים, אבל איכפתיים
מזל טוב לזוכים, ולבני משפחותיהם.... ועכשיו לסקר החדש שלנו - והפעם קצת ברוח פורים - איפה סאדם
(על משקל איפה הילד למי שזוכר...)נא לא לקחת יותר מדי ברצינות, הכנסו והצביעו בהמוניכם... הכוחות האמריקנים מחכים לתשובותיכם בהקדם.

MicMik

New member
שכחת עוד אפשרות

אוכל לאפה עיראקית עם אלכסנדרה ודיאנקובה.

ליילה

New member
וכמובן שכולכם מוזמנים לשרשר

להודעה זו, דיעות טענות טרוניות, הגיגים על תוצאות הסקר הישן, ודיעות לגבי הסקר החדש... ביקורת בונה, וחנפנות הורסת, וכן קריאות הידד למנצחים....

נו איפה הוא יכול להיות?

הלך לאמא לקטר קצת ולאכול איזה קובה ברוטב.
ואמא מלטפת לו את הראש ואומרת" יא סאדמוש חביבי אל תי'דג אמא פה שומרת עליך שההוא לא יעשה לך שום דבר."
תאכל יא איבני תאכל, תראה איזה קובה הכנתי לך.

מה, בלי כיבודים?? ../images/Emo4.gif

עם רוטב, בלי רוטב, כל קובה יתקבל בברכה (כל עוד הוא לא יעשה צרבת!!). וכל זה אחרי התפוח השלם שאכלתי היום, להנאת הקהל שבבטן.

טוב נו בסדר.

אם אמא של סדאם לא מזמינה אותך אז אני אזמין. זה מה שאני מכינה היום לאות הזדהות עם המילחמה.
אז מתיי את באה?

ליילה

New member
אני כזו סתומה במתמטיקה שזה כואב

אבל לא נורא.... קודם כל החכמתי, ודבר שני, לפחות אמרתי את המילה נכון (גם אם לא בהקשר הנכון
) וזו כבר חצי נחמה... מה לעשות... ניסיתי

תגידי ליילה, חצי נחמה, זה

החצי העליון או התחתון שלה? או אולי צד ימין או שמאל
ובכלל, זה חצי של נחמה מ"יופי נחמה"?

ליילה

New member
תראי איך הסקר כבר עזר לכוחות

הלוחמים. הבנתי שהפנטגון יצא בהודעה שסדאם נהרג או נפצע בהתפוצצות...

מה?????

התפוצצה לו הקובה ?!!(לסדאם) אגב מירב איך זה עובד אצלך? חליבה של כמה עטינים ריצה למחשב (רחלי עושה מווו) חזרה לעטין הבא. וואו נשמע קשה.

את לא מבינה

הקובה ברוטב(האדום) התפוצצה לו בפנים, אז הם חושבים שהוא נפצע. בעצם אמא שלו ניגבה לו ושלחה אותו לראות חמוצים חסרי מחשוף (אומנוח, מה שלא יהיה)

למעלה