סקר חדשש

ofir_einhorn

New member
סקר חדשש

איזה חבר להקה אתה הכי אוהב? אני הכי אוהב את מארק בגלל שהוא הקים את הלהקה וגם בגלל שהוא יודע הכי טוב לשיר ויש לו קול יפה

Ran-182

New member
את מארק הכוסון

סתם
אין לי חבר להקה מועדף, אבל אם כבר שאלת. נעשה את זה מסודר: את טום, בגלל שהוא כותב מוזיקה מצוינת ויש לו קול מגניב כזה (והוא מנגן על גיטרה מסוג כמו שיש לי
) את מארק, גם בגלל שיש לו קול יפה כזה. טראויס, בגלל הקעקועים

אממממ טוב זה לא ממש קשה,

טוב אז, אני הכי אוהבת את מארק, כי יש לו קול מהממם כשהוא שר! (זה שהוא חמוד לא נחשב!) אממ את טום אחריו כי תמיד השירים שהוא שר הם מצחיקים כאלה! ואת טראוויס גם בעקרון, כי הוא מתופף מעולה! אוף, זאת שאלה מכשילה! אני אוהבת את שלושתם בעקרון! אוף, טוב! TaLi
אם יש לכם ילדים בכיתה שמקבלים מעריב לנוער תבקשו מהם שיתנו לכם את הפוסטר של בלינק! אה כן, וחברות שלי סיפרו לי היום על שם חדש: blinkin park 182 ואפשר גם להגיד דגריז אחר כך! שזה כאילו עירבוב של בלינק, עם לינקין פארק ועם 98 דגריז נראה לי! (זה 98 לא?)

gl

New member
אני הכי אוהב את בלינק

לפי הכותרת אתם בטח חושביפ שאני מפגר (ובעצם אולי כן?) אבל פשוט אין לי חבר להקה מועדף הם כולם טובים. GREEEN LANTERN I MAET A GIRL AT THE ROCK SHOW

~BLINK182_gurl~

New member
מארק לא הקים את הלהקה!!!

טום ומארק הקימו אותה ביחד- זה דבר ראשון... דבר שני... ככה... דבר ראשון אין לי העדפות- לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.... אוקי, טום- הוא נורא מתוק, מצחיק לאללה, יש לו קול מגניבי... מארק- עינים מדהימות, חמוד אבל עושה לעצמו קצת יותר מדי פאדיחות... טרוויס- שקט, מסתורי, ביישן, מגניב.... ו... זהו!

on drugs orange

New member
אני הכי אוהב את מארק

אני לא ממש יודע למה בעיקר בגלל שהוא מצחיק חבלז אבל יודע גם מתי להיות רציני ומתי להיות טיפשי אני גם אוהב את הסגנון שירה שלו ב the rock show ובשירים דומים.. אני בכלל אוהב סגנון שירה מהיר מאד עם קצב מהיר וטוב...

u got it wrong

אמרת שמארק הקים את הלהקה.... אבל טום הקים אותה... ב1993 טום חשב על זה ובביס שלו בPAWAY HIGH SCHOOL SAN DIEGO הוא אפילו כתב על שולחנות בלינק.... לטום יש חבר טוב שיצא עם אחות של מארק ANNE ואז חבר של טום סיפר לANNE שיש לו חבר שרוצה להקים להקת פאנק רוק ו..... ואז היא סיפרה לאחותו והיא הפגישה ביניהם הם דיברו.. מארק קפץ מעמוד חשמל... ואז חבר של טום- סקוט- טום ומארק ביחד הקימו להקה... הם קראו לעצמם בלינק ואז אחרי כמה חודשים הם קיבלו מכתב לעו"ד שלהם שאמר שאם הם לא משנים את השם שלהם הם תובעים אותם. התברר שהייתה להקה קלאסית או משהו כזה באירלנד שקראו להם בלינק.. אז בלינק שלנו לא רצו ממש לשנות את השם אז הם הוסיפו מספרים.. 182..... למספרים אין שום משמעות... מובן?!?! יופי... ביי

למעלה