סקר חדששששששש...

הגבתי ראשונה יהווווווו

 

ליאן.

New member
תוצאות הסקר הקודם--

האם אתם מצטערים על קעקוע או פירס שעשיתם?
סה"כ קולות : 149
111 הצביעו - ממש לא
26 הצביעו - לפעמים
9 הצביעו - כן
3 הצביעו - לא בטוח/ה
 

MC SammY

New member
לדעתי חסרה שם אפשרות

כי בד"כ פירס נעשה באישור הורים אז צריך להוסיף אפשרות: הם ידעו מראש אז ההפתעה לא הייתה גדולה או משו בסגנון \כי זה מה שקרה לי, והם דווקא פירגנו הרבה!!!
 

ליאן.

New member
לא יודעת אם זה נכון

שבדרך כלל הפירס/קעקוע נעשה באישור ההורים. זה נכון רק במקרים בהם מדובר בקטין.. או במידה והפירס/קעקוע אכן נעשה במקום בו מבקשים אישור הורים מקטין (...) בכל באופן, במקרה שלך הם פירגנו, כך שהתשובה הנכונה תהיה פירגון..
 

shpluck

New member
לא כל המתחוררים הם "מורדים"

שעושין בלי לספר להורים,מילא אישור אבל נגיד מישהו בן 16 ומעלה ששומר על יחסים יחסית סבירים עם ההורים אז חלקם יודיעו להורים לגבי החירור העתידי גם אם אינם צריכים אתץ אישור הוריהם.
 

ליאן.

New member
ידוע שלא כל המתחוררים

הם "מורדים". לא טענתי אחרת. הסקר מתייחס לתגובה של ההורים עם אישור או בלי אישור, קטין או לא קטין.. ולדעתי זה מספיק. אם הורים הגיבו בכעס, אפשר יהיה להניח שזה לא נעשה באישורם.. או שלא מדובר בקטין.
 
למעלה