סקר חבל"ז

סקר חבל"ז

והסקר הוא:
רשום את סדר החיות מן המועדפת לפחות מועדפת: *סוס- *חזיר- *פרה- *נמר-
רשום את הדבר הראשון שאתה חושב עליו שאתה נזכר במילה: *אוקיינוס- *קפה- *חתול- *טלויזיה-
רשום את האדם שנראה לך הכי מתאים לצבע:(בנים לרשום רק בנות, בנות לרשום רק בנים) *אדום- *צהוב- *כתום- *ירוק-
רשום שני מספרים מ1-10
יש לסקר הזה תוצאות אז בבקשה שלחו לי את התשובות שלכם לדוא"ל שהוא: [email protected] ואני אשלח לכם את התוצאות לדוא"ל שלכם... אלא אם כן אתם רוצים שכל העולם(או כל האנשים שנכנסים לפורום) ידע את התוצאות שלכם ואתם לא רוצים-סמכו עלי!

../images/Emo26.gif רגע..

בקטע ההוא של הצבעים.. אני יכולה לרשום כל אחד שאני רוצה או ש.. זה חייב להיות מישו מהפורומ
ואגב, בקשר לחתימה שלך.. משו משובש שם. I'll be there for you, I sweer Anytime you want me I'll be there. [
מתה על השיר הזה~!~]

הייי

בקטע של הצבעים: את יכולה לרשום כל אחד שבא לך!!! תודה על התיקון, ביי
רוני

וכעת.. *אהם* תשובותי המשמימות.. ../images/Emo41.gif

רשום את סדר החיות מן המועדפת לפחות מועדפת: - סוס. - נמר. - פרה. - חזיר.
רשום את הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה נזכר במילה.. - אוקיינוס- רוגע, שקט, שלווה, ים כחול עמוק [
הסרט], כריסטופר קולומבוס [
באופן מוזר ביותר!!] - קפה- חול טובעני, חוסר אמון, פאבלו אצ'ארי [
השחקן], בוקר, חושך, חוסר מנוחה נפשית. - חתול- שריטות, דם, פראות, חיים קשים, מוות. עצבות, חוסר אהבה. - טלויזיה-שטחיות, חוסר מעש, שיעמום.
רשום את האדם שנראה לך הכי מתאים לצבע.. - אדום- מיכאל. - צהוב- איליה. - כתום- אריאל. - ירוק- אביב.
רשום שני מספרים בין 1 ל-10 5, 7.
האמת? ממש לא אכפת לי שכל העולם יראה את התשובות. שיהיה לו לבריאות. אבל אם את מתעקשת לשלוח לי את התשובות למייל, את מוזמנת
. [email protected]

jennie 00

New member
../images/Emo103.gifמיי תשובותתתתתת

אז ככה.......
נמר- סוס- פרה- חזיר-
אוקיינוס- רוגע ,שלווה ,שקט ,שלום קפה- בוקר ,חוזק ,חום חתול- שריטות ,פצעים ,רחובות ,מכשפות טלוויזיה- בידור ,שעמום ,סרטים
אדום-אורן צהוב-עדי כתום-מתן ירוק-דודו
2 ו-4 התיבת דואר שלי היא [email protected] וואי אני במתח

HoNeY14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

1)נמר 2)סוס 3)פרה 4)חזיר{חלחלעעע
} אוקיינוס-whale watch{מי שהיה בבוסטון או לא יודעת איפה יש את זה עוד, יבין}
-
-הסיפור "החתולה מיצי מתה"
טלויזיה-24/7 אדום-כריסטיאן צהוב-יובסט כתום-טום ירוק-
לא הבנתי בקשר למספרים

icודליה

New member
תשובות....

סוס נמר פרה חזיר אוקינוס - שקט, דגים, גדול, רוגע... קפה - רע, בוץ, מחלות, עבודה, בוקר חתול - חמוד, פרווה, זנב, מאמי! תולי, פלומון (חתולים שהיו לדודה שלי) טלוויזיה - עיקר החיים שלי לפני האינטרנט, זה זה או זה זה, דודו טופז (בבעע), פרסומות, מורדים, ערוץ 2 אדום-עילית צהוב-שני כתום-יפעת ירוק-שירה 4, 8 את כבר יודעת את הכתובת שלי.....

למעלה