סקר זריז

Don Nirtin

New member
סקר זריז../images/Emo87.gif

מה המפלצת הראשונה שראיתם במשחק אי פעם? מה המפלצת הקשה הראשונה שניסיתם להרוג ומתתם בגללו? מה המפלצת שאספתם את הETC שלו ראשון? מה הקווסט הראשון שעשית אם את/ה זוכר/ת? מה המפלצת לרמה 10~20 האהובה עלייך? מה המפלצת לרמה 20~30 האהובה עלייך? איך היה המבחן של העבודה השנייה? מה המפלצת האהובה עלייך לרמות גבוהות? (מ30+ ואילך) מה המקום האימון המועדף במקומות הבאים: א. אליניה ב. פריון. ג. הנסייס. ד. NLC. ה. אורביס ו. לודיבריום ז. אחר (נא פרט)? קדימה פדלאות. לענות.

Don Nirtin

New member
עונהההה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

מה המפלצת הראשונה שראיתם במשחק אי פעם? חילזון ירוק
מה המפלצת הקשה הראשונה שניסיתם להרוג ומתתם בגללו? slime. מה המפלצת שאספתם את הETC שלו ראשון? קונכייה ירוקה של חלזון. מה הקווסט הראשון שעשית אם את/ה זוכר/ת? Sera's Mirror. מה המפלצת לרמה 10~20 האהובה עלייך? כאילו, פטרייה כתומה סקסית. מה המפלצת לרמה 20~30 האהובה עלייך? נראה לי שעצים מכוערים. איך היה המבחן של העבודה השנייה? קלה. וגם די משעממת. מה המפלצת האהובה עלייך לרמות גבוהות? (מ30+ ואילך) Spirit Vikings. מה המקום האימון המועדף במקומות הבאים: א. אליניה - forset of Evil 1-2 ב. פריון. corner's perion ג. הנסייס. HGG1
ד. NLC. אין ממש. ה. אורביס: גן החתולים. ו. לודיבריום: PATH OF TIME 1 ז. אחר (נא פרט)? מאגטיה. כל האיזור שם
.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifנוסטלגיה

-מה המפלצת הראשונה שראיתם במשחק אי פעם? הדברים העגולים האלה במפה הראשונה, עם הכפתור CTRL מעליהם. -מה המפלצת הקשה הראשונה שניסיתם להרוג ומתתם בגללו?פטרייה כתומה -מה המפלצת שאספתם את הETC שלו ראשון? של הכדורים על הCTRL -מה הקווסט הראשון שעשית אם את/ה זוכר/ת?להביא לשרה את המראה, הקווסט הראשון ראשון, שהיה לפני המסלול נובים במייפל איילנד. -מה המפלצת לרמה 10~20 האהובה עלייך?תמנון סגול.מה המפלצת לרמה 20~30 האהובה עלייך?פטרייה כחולהעם קוצים -איך היה המבחן של העבודה השנייה? נחמד ומרגש
-מה המפלצת האהובה עלייך לרמות גבוהות? (מ30+ ואילך) אממ head less horseman -מה המקום האימון המועדף במקומות הבאים: -א. אליניה -ב. פריון. -ג. הנסייס. -ד. NLC. -ה. אורביס -ו. לודיבריום לודיבריום
-ז. אחר (נא פרט)? - - -הודגש באמצעות מדגישומטיק
-

Don Nirtin

New member
Worng answer פדלאה שכמוך.../images/Emo87.gif

בשאלה האחרונה התכוונתי שתכתוב מה המקום האימון המועדף עלייך בכל אחד מהמקומות שציינתי. קשה הבנה

deisy

New member
מזהירה מראש שהזכרון שלי לא משו ../images/Emo3.gif

מה המפלצת הראשונה שראיתם במשחק אי פעם? הכדורי פרווה עם החץ על הראש. מה המפלצת הקשה הראשונה שניסיתם להרוג ומתתם בגללו? פטריה כתומה מה המפלצת שאספתם את הETC שלו ראשון? בטח חילזון איזשהוא... מה הקווסט הראשון שעשית אם את/ה זוכר/ת? אסף עשה לי אותם אין לי שמץ
מה המפלצת לרמה 10~20 האהובה עלייך? סליימי נראה לי... מה המפלצת לרמה 20~30 האהובה עלייך? נראה לך שאני זוכרת את הרמות של המפלצות???
איך היה המבחן של העבודה השנייה? סיון עשתה אותו - תשאל אותה
מה המפלצת האהובה עלייך לרמות גבוהות? (מ30+ ואילך) ראה תשובה קודמת...
מה המקום האימון המועדף במקומות הבאים: א. אליניה ב. פריון. ג. הנסייס. ד. NLC. ה. אורביס ו. לודיבריום ז. אחר (נא פרט)? מממ... לפרי נראה לי
קדימה פדלאות. לענות. - עניתי! אני לא פדלה

ווינגז

New member
גם אני!

מה המפלצת הראשונה שראיתם במשחק אי פעם? Snail, זה עוד בתקופת הבטא, בלי המקום המוזר לאימונים (שאגב, הורידו משום מה) מה המפלצת הקשה הראשונה שניסיתם להרוג ומתתם בגללו? בגללה? Orange Mushroom. מה המפלצת שאספתם את הETC שלו ראשון? Snail מה הקווסט הראשון שעשית אם את/ה זוכר/ת? זה עם מרק הפטריות, לא זוכרת איך קוראים לבחורה, אבל ל-NPC הצעיר קוראים Sen (עכשיו זה הפך לסוכריות פטרייה, אגב). מה המפלצת לרמה 10~20 האהובה עלייך? Orange Mushroom מה המפלצת לרמה 20~30 האהובה עלייך? הממממ, Jr. Neckis. כן, אני רצינית. איך היה המבחן של העבודה השנייה? כיף, הרגשתי כ"כ חזקה.
מה המפלצת האהובה עלייך לרמות גבוהות? (מ30+ ואילך) Soul Teddy, Officer Skeleton, Skeleton Soldier וכו'. מה המקום האימון המועדף במקומות הבאים: א. אליניה העץ של ה-Zombie Lupins ב. פריון. Camp 1 (נו, ב-Excavation Site Remains) ג. הנסייס. Gollem's Temple I ד. NLC. Krakian Jungle Basin, למרות שאני חייבת להודות ש-NLC זה באמת המקום היחיד במייפל שאני שונאת. ה. אורביס Strolling Path (אני מוזרה, כן!) ו. לודיבריום זה קל
- Forgotten Path of Time <1> ז. אחר (נא פרט)? Aquaroad - Red Coral Forrest

Don Nirtin

New member
פדלאות. עוד לא עניתם?!?!?!../images/Emo87.gif

עצלנים. קדימה, תענו

ReallyWrong

New member
טובנו ../images/Emo3.gif

מה המפלצת הראשונה שראיתם במשחק אי פעם? חלזונות למיניהם כשראיתי את אח שלי משחק לפני שנתיים וחצי
מה המפלצת הקשה הראשונה שניסיתם להרוג ומתתם בגללו? פטרייה כתומה, סביר להניח מה המפלצת שאספתם את הETC שלו ראשון? חילזון? מה הקווסט הראשון שעשית אם את/ה זוכר/ת? את הקווסט שהיה אז, של נינה וסן הרעב.. עם המרק פטריות !! מה המפלצת לרמה 10~20 האהובה עלייך? אוקטופוסססס מה המפלצת לרמה 20~30 האהובה עלייך? אני אני אני אני לא זוכרת. איך היה המבחן של העבודה השנייה? קל, מעצבן אבל קל מה המפלצת האהובה עלייך לרמות גבוהות? (מ30+ ואילך) אני אוהבת כל מקום עם מובים ראויים. מה המקום האימון המועדף במקומות הבאים: א. אליניה - העץ סליימים אהבת חיי. ב. פריון. - העצים המכוערים עם המסכות.. ג. הנסייס. - אין מקומות אימונים ראויים בעיר הזאת, היא עיר שטות לדעתי
ד. NLC. - עוד לא יצא לי.. ה. אורביס - כל האיזורי חתולים-עם-קרניים ו. לודיבריום - המפה של הPlatoon Chronos, למרות שלא יצא לי להתאמן בלודי יותר מדי ז. אחר (נא פרט)? במאגטיה - הדברים האלה שדופקים להם על הראש שיוצאים מהאדמה.. אחלה להתאמן שם כבראולר לעתיד.

למעלה