סקר זעיר...

1Shir

New member
כנראה שאתם צודקים שזה סובייקטיבי../images/Emo4.gif

ויצאתי דבילית ולא חכמה, כפי שחששתי.. פשוט מדובר בפרק היחידי שלא מצאתי בו אף לא סצנה מפחידה אחת, אבל אולי זה באמת סובייקטיבי שלי. בכל אופן, הניסיון השני שלך הוא דווקא כן בהחלט הכיוון, כי זה פרק שהוא בעיקר לא מפחיד אלא המון דברים אחרים, אבל עדיין לדעתי היה שם קצת מפחיד כי הם בכל זאת מצאו איזו גופה או משהו, וזו היתה חקירת רצח. אבל אני מודה שזו היתה חידה די דבילית
אם עכשו לא תענו, זה אומר שזו חידה ממש דבילית. לא נורא, אפילו אני לא מושלמת. (אבל יש לי שאלון בטאגליינס!
אולי בא לך לענות עליו? כי אתה היחיד שזה היה טרם זמנו.. דווקא מאד מעניין אותי מה התשובות שלך לכל השאלות! לילה טוב
)

E V Tooms

New member
אענה על השאלון.

ואל תרגישי רע - החידה דווקא טובה. יש לי כיוון אחר לתשובה, אבל.. כבר ניסיתי פעמיים. Have a nice day.

1Shir

New member
תודה :)

יכולת לנסות לענות שוב, אני לא מהאנשים שמפריע להם לשבור חוקים.. :) ואם אתה במקרה עונה לשאלון בהודעה המקורית הישנה שלו, תודיע כדי שאני אראה מה כתבת :)

Gilliana

New member
../images/Emo9.gif

הפרק היחיד שאני מכירה שאין בו ולו סצינה מפחידה אחת הוא all things, בין אם התכוונת אליו ובין אם לא - אבל זה באמת אחד הפרקים היחידים שלא מדובר בו בשום חקירה ואין פושעים/נבלים. אולי זה אפילו הפרק היחיד. הממממ... אם זה לא זה - אין שום אפשרות אחרת, לפחות מבחינתי. בכל אופן, בטוח שלא יצאת דבילית!

1Shir

New member
בטוח שכן!! ../images/Emo11.gif + תשובתי ל"חידה"

זה לא all things, מכיוון שהסצנה עם המקדש שסקאלי נכנסה אליו שם היתה לדעתי מפחידה, וגם סצנת החלום שלה. הפרק הכי לא מפחיד בעיני הוא The rain king, פרק חמוווד שכולו דיבורים על רומנטיקה ומזג אוויר, ולא, הסצנה עם הפרה לא מפחידה, מכיוון שלפני שזה קרה, בכלל לא היה ברור מה הולך לקרות, ומאלדר שם היה נורא נורא מצחיק.

Gilliana

New member
אז את צודקת...

וגם אני צדקתי - זה באמת סובייקטיבי, כי אני לא מוצאת שום דבר מפחיד בסצינת המקדש של all things ולעומת זאת הפרה המעופפת היתה מפחידה בהחלט! איך אפשר להגיד שפרה שנופלת לך על הראש מבעד לתקרה זה לא מפחיד???

1Shir

New member
תפסיקי, אפילו כשקראתי את זה הרגע

לא הצלחתי שלא לפרוץ בצחוק!
חוץ מזה, התכוונתי שהבניית הסצנה (טוב לדעתי לפחות) בכלל לא היתה מפחידה, פתאום ראינו פרה באוויר ואת מאלדר עם פרצוף המום ותוהה, ועד שהיא לא נחתה לו בחדר, לא היה שום רמז שמשהו מפחיד הולך לקרות. לעומת זאת, ב- all things היתה מוזיקת רקע ואווירה מפחידה סביב הקטעים שציינתי כמפחידים בעיני. אבל גילי, לסיכום את בסך הכל שוב מוכיחה לי פעם נוספת שזה די בלתי אפשרי למצוא בעולם משהו שאינו סובייקטיבי

Gilliana

New member
לא יודעת...

אני לפחות, אם פרה היתה עפה עלי, לא הייתי מתאוששת מהטראומה שנים. האמת? קרה לי פעם משהו דומה לפני כמה שנים... טוב, היא לא ממש עפה עלי וזאת גם לא היתה פרה - זה היה פר, והוא החליט שהוא צריך לנגח לי את המכונית. המסכן ברח משחיטה והתחיל להתפרע בכביש 443 ונחשי מי היה במכונית הראשונה שהגיעה שניה אחרי שהוא קפץ מהמשאית...
לא היה חסר הרבה שאני אכנס בו. זה היה סיפור די מצחיק כי כמה דקות אח"כ הגיעה משטרה והתחיל מרדף אחרי הפר. אחרי 5 דקות המרדף התהפך והפר התחיל לרדוף אחרי השוטרים. שורה תחתונה - הפר התחיל לנגח לי את המכונית מרוב עצבים ואני ממש לא ידעתי מה לעשות.המזל היה שהוא היה צריך לחשוב על בריחה ולכן הוא הניח לי די מהר. כעבור שעה וחצי הוא נתפס לבסוף והובל אחר כבוד למשחטה. עכשיו את מבינה למה אני חושבת שפרות/פרים נחשבים אצלי למפחידים?

1Shir

New member
אני מה זה מצטערת..

אבל את מה זה גרמת לי לצחוק עכשיו! תשמעי, אני יודעת שאם הייתי איתך במכונית באותו הזמן זה לא היה מצחיק אותי, אבל את גם ניסחת את הכל מה זה מצחיק! בקיצור- גמרת אותי עכשיו...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

טוב, במבט לאחור (והאמת שכבר כמה דקות אחרי הארוע עצמו...) גם אותי זה הצחיק, ולא היה אחד שלא סיפרתי לו את הסיפור הזה שלא נפל מהכסא מרוב צחוק.

אני חייבת לומר

שאם אני הייתי איתך באוטו באותו רגע לא הייתי מפסיקה לצחוק. רק מהמחשבה כמה זה יהיה מצחיק גם אחר כך...

לא מפחיד?????

העובדה שמאלדר נותן עצות בעניני חיזור לא מפחידה אותך? או כמו שאמרה סקאלי : העיוור מוביל את העיוור"

למעלה