שלומי שבת אחלה זמר שיצרו לשירו אחלה ריקודים
ש שושנה כהן של הצאט New member 5/4/06 #18 רשימת הריקודים ששר יזהר כהן לפי ידיעתי: אל נבקש אליעזר בן יהודה אני נושא עמי בוא נפגש גן השיקמים כמו ציפור מטורפת לגעת ברוח לגעת במים מרינה ערב ניגונים צומת הדרכים שיר כלולות
רשימת הריקודים ששר יזהר כהן לפי ידיעתי: אל נבקש אליעזר בן יהודה אני נושא עמי בוא נפגש גן השיקמים כמו ציפור מטורפת לגעת ברוח לגעת במים מרינה ערב ניגונים צומת הדרכים שיר כלולות
ו ויזה יותר טוב מכסף New member 6/4/06 #26 יזהר כהן- שושנתי- "אני נושא עימי"- שלמה ארצי. "אל נבקש"- לא זוכרת מי, אך לא זכור לי גם שיזהר שר אותו.(אולי מתי סרי?)
יזהר כהן- שושנתי- "אני נושא עימי"- שלמה ארצי. "אל נבקש"- לא זוכרת מי, אך לא זכור לי גם שיזהר שר אותו.(אולי מתי סרי?)
ד דבקה רמות New member 6/4/06 #27 ויזה- שושנה דווקא צודקת גם אני חשבתי כמוך, ולא ידעתי על ביצועים אלה של יזהר כהן. אבל- עפ"י חיפוש שעשיתי באתר Mooma, מסתבר שיש ביצועים של יזהר כהן גם לשיר: "אל נבקש" וגם ל"אני נושא עימי". ולך שושנה- איתמר כהן (שגם מבצע את "בלדה למעין"- הוא דוד של יזהר ולא בן דוד).
ויזה- שושנה דווקא צודקת גם אני חשבתי כמוך, ולא ידעתי על ביצועים אלה של יזהר כהן. אבל- עפ"י חיפוש שעשיתי באתר Mooma, מסתבר שיש ביצועים של יזהר כהן גם לשיר: "אל נבקש" וגם ל"אני נושא עימי". ולך שושנה- איתמר כהן (שגם מבצע את "בלדה למעין"- הוא דוד של יזהר ולא בן דוד).
פ פרפר צהוב20 New member 6/4/06 #30 ../images/Emo204.gif אאל"ט... את "אל נבקש"... מבצע חיים משה... ותקנו אותי אם אני טועה...
ו ויזה יותר טוב מכסף New member 7/4/06 #36 תודה לדבקה רמות../images/Emo63.gif. "מכל מלמדיי השכלתי." תודה.
ש שושנה כהן של הצאט New member 6/4/06 #25 קשה לי להאמין , אבל אם מישהו לא מכיר את יזהר כהן, זה הבן של סולימן הגדול , אח של ורדינה וחופני בן דוד של איתמר, אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור
קשה לי להאמין , אבל אם מישהו לא מכיר את יזהר כהן, זה הבן של סולימן הגדול , אח של ורדינה וחופני בן דוד של איתמר, אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור