סקר ותהייה

tali_le

New member
סקר ותהייה

שני דברים לי אליכם: 1. נפתחה עונת הסקרים... סקר ראשון מופיע למעלה... מי שרוצה להוסיף סקרים שיפנה אליי בפלאפון 054-814347 או באימייל שמצוין למעלה 2. בהתאם לשאלה שמעלה הסקר, מה דעתכם באמת על הסרת החסינות של עזמי בשארה?

legerdemain

New member
משעשע ביותר

אני לא יודע איך הסקר יסגר אבל בנתיים נורא משעשע לראות ש100 אחוז בחרו "לא יודע... אני בור ומטומטמם"

יופי טופי.

בשעה טובה הסירו את חסינותו של האדון בשארה, יש הבדל בין להפגין את דיעתו הפוליטית לבין להסית נגד המדינה ולדבר בכנסים של האוייב. והסקר בנוי בצורה מטופשת אם יורשה לי לומר, כי זה עושה צחוק מהעבודה- לא נותנים אופציה של "לא יודע", כי אם אתה לא יודע למה אתה משתתף בסקר, בור מטומטם? צריך לשים אופציית "לא החלטתי", אבל "לא יודע" זה דבילי. הרב אדמונד פינוקי שולט

tali_le

New member
אדון אדון יקר

אני לא יודעת מי אתה ולכן אני אשתדל להתנסח בצורה עדינה יחסית לרבת העצבים שגרמת לי... באיזו זכות אתה שופט משהו שמישהו עושה בין היתר בשבילך? יש דרך לומר כל דבר ויש צורה לדבר, להתנסח ולהתנהג מחקתי מהפורום הזה כבר יותר מ- 7 הודעות שלך שציינו אנשים קבוצות ועוד דברים כטיפשיים מטומטמים נובעים מבורות חלק מלהיות בן אדם חושב, הומני ואיכפתי זה הרעיון של איכפתיות כלפי מה שאנשים אחרים חושבים ועושים גם אם לך זה לא תמיד נראה... יש דרך להביע ביקורת ומעכשיו ביקורת בונה וחסרת השמצות היא היחידה שתקבל תגובה מהנהלת הפורום הזה וכולי תקווה שגם מחברי הפורום... אם תרצה תגוןבה על ההערות שלך אתה מוזמן להתנסח בצורה קצת יותר מתורבתת ואז תענה...

חסינותו של עזמי באשרה

אני, כמובן, הצבעתי (בסקר) בעד הסרתה של החסינות. הסיבה ברורה וידועה, אמנם אנו חיים במדינה דמוקרטית ובעלת חופש דיבור לכל, אבל ישנם גבולות גם לחופש הביטוי... כמו הגבול שהוצב פה... מותר לו לעשות הכל ובלבד שלא יפגע באחרים... ובכלל, את עזמי באשרה היו צריכים לזרוק כבר מזמן, אני לא מסוגל להבין איך זה שנותנים לאדם שכזה, שהוא לחלוטין לא בא לטובת המדינה אלא לטובת אוייבי המדינה לשבת בכנסת של המדינה שהוא אויב לה... זה כמו להכניס שועל ללול במטרה שהוא יטיל ביצים...

אני הצבעתי בעד

וקצת פירוט: אני בעד חופש ביטוי, אבל בגבול מסויים. כשאחמד טיבי קורא לרמטכ"ל פאשיסט - זה מקומם, אבל זה בגבולות חופש הביטוי ואין צורך להסיר את חסינותו על רקע הבתטאות זו, זאת זכותו. כאשר עזמי בשארה קורא לאירגון טרור לפגוע בישראלים - זה כבר מעבר לגבול. אני בטוח שאתם לא מתנגדים לכך שהעיפו את כהנא מהכנסת, וגם אני לא. הבן אדם תמך בטרור נגד אזרחי המדינה הערבים. אז למה כשמישהו תומך בטרור נגד אזרחי המדינה היהודים זה כבר לא דמוקרטי לפעול נגדו?

^Meri^

New member
מוזר שאמרת את מה שאמרת...

שעה אחרי התגובה שלי...ששואלת ומה עם קלנר... למי שלא הבין...האדם הנפלא, השמיע דברי שבח על הרב כהנא...מה שאומר, שאפילו אתה מסכים איתי, שבשארה וקלנר צריכים לקבל דין שווה...וזה לא קורה...מממ...תודה שחיזקת לי את הנקודה...

עופר ב.ה

New member
קודם כל, קוראים לו קליינר

חלק חשוב בשלטון החוק הוא שוויון בפני החוק, כלומר שני אנשים שמבצעים אותה עבירה, החוק יתייחס אליהם באופן זהה. זה מזכיר לי את השיפוט המקל מאוד כלפי אנסים, עד שזה מגיע לאנסים ערבים. הם כבר מקבלים 14 שנה, 20 שנה... אז אפשר להגיד: אבל זה באמת מה שמגיע לאנסים! אבל אם אנס יהודי מקבל 3 שנים על אותה עבירה, עדיין מדובר באפלייה. נקודה נוספת בהסרת חסינותו של בשארה היא שהיא הופכת אותו לקדוש מעונה וכך האימפקט של דבריו רק גדל. עופר

^Meri^

New member
אז תהרוג אותי שאני לא יודעת לכתוב

את השם שלו כראוי...:) ואני מסכימה עם כל מילה שלך... וזהו:)

אולי את לא מכירה אותי..

אבל גם אני הייתי בנוער מרצ עד לפני חודשיים אני לא ימני שאת צריכה להיכנס להלם כי הוא הסכים איתך במשהו.. לדעתי קליינר צריך לעוף מהכנסת.

תהייה נוספת.......

היו כאן הרבה תגובות לעניין, יש לי שאלה אליכם אנשים..... האם קראתם / ראיתם את נאומו המלא של בשארה? (מה שהראו בחדשות היה רק סוף הנאום...) האם שמעתם / קראתם / ראיתם את נאומו בכנסת אחרי שכל החדשות תקפו אותו על זה? האם התייעצתם עם דוברי ערבית כדי שיוודאו את התרגום? לפני שאתם מביעים עמדה, האם בדקתם את העובדות??? אני סתם תוהה....

dorrn

New member
אני יכול להעיד על עצמי

שמעולם לא קראתי\ראיתי\שמעתי נאום של בכיר נאצי כלשהוא,מתחילתו עד סופו, אלא רק קטעי נאומים שהובאו במסגרת ספרים\סרטי תעודה וכו´ ולמרות זאת,אין לי כל ספק,שכל הנאמר בהם (בקשר ליהודים) הינו שקר מוחלט הנובע משינאת ישראל ואנטישמיות כנ"ל לגבי בשארה

לא קראתי את הנאום המלא של בשארה

למרות שאני אשמח לקרוא אותו, כדי שאני אוכל לדעת מה בדיוק הוא אמר ואח"F להגיב. למרות שאין לי את כל הנתונים לגבי שני המקרים, אני עדין מסכימה עןם מירב שלא צריך לעשות דין אחד ליהודים ודין אחר לערבים.

אני לא חושב

שיש מישהו שאומר שצריך לעשות דין שונה ליהודים וערבים, את הרב כהנא העיפו מהכנסת, ואף אחד בישראל לא תומך בשום מחתרת יהודית, גם לא בימין

מירב לא דיברה על כהנא אלא על קליינר

ויכול להיות שאין בפורום אף אחד שטוען שצריך לעשות דין שונה ליהודים ולערבים, אבל בההרבה מקרים (למשל אנסים) זה המצב. ומה לגבי תנועת כ"ח?

מספר מקורות מידע......

מכיוון שרוב המידע שנשמע בתקשורת הממסדית המקורנפת הוא מידע שתומך בהסרת חסינותו של בשארה, אפרסם בפניכם מספר מאמרים ומקורות מידע שמתנגדים לכך... הראשון הוא נאומו בכנסת של בשארה עצמו לאחר חזרתו מהנסיעה המפורסמת לסוריה.

מספר מאמרים בנושא......

הנה כמה מאמרים של הוגי דעות שונים ומשונים (אל תהרגו אותי, לא אמרתי שאני מסכים עם כולם... יש שם כמה דברים מעוותים ונוראיים...)

למעלה