סקר! ומעניין הפעם!

untitled

New member
סקר! ומעניין הפעם!

מה היה האירוע, השיר הראשון, בקיצור איך ולמה או אפילו איפה שמעתם בפעם הראשונה את הלהקה שאתם כיום הכי אוהבים ואמרתם לעצמך, שזה פשוט הדבר הכי טוב ששמעתם אי פעם והתחלתם לשמוע את זה. האמת לא בטוח שזה קרה לכם ככה אצלי לפחות כן הייתי במסעדה עם שני אבא שלי וחבר שלו אחרי אימון יוגה (דרך אגב אבא שלי מורה ליוגה והוא מנהל בתפוז פורום יוגה, לא שזה קשור להודעה אבל סתם) בכל אופן היה שם רדיו ופתאום היה את השיר wish you were here ופשוט זה נשמע מוכר ונשמע ממש טוב לא ידעתי איך קוראים לזה אז ניסיתי להזכר במילים ורשמתי פשוט את המילים wish you were here כי זה חזר על עצמו פעמיים בחלק שנשמע לי כמו הפזמון ואמרתי נחפש ונבדוק אולי באמת יש שיר כזה וככה התחלתי לשמוע פינק פלויד

מממ...כבר כתבתי את זה בפרוזה שלי...

בכל מקרה הנה עוד פעם הייתי בחנות דיסקים מקומית והמוכר שהוא גם גיטריסט מדהים השמיע לי את for the love of god של ואי, וכבר אז כבר הבנתי שאני הולך לאהוב את כל הדברים שלו...

Luzer on earth

New member
אצלי זה..

הסתובבתי בכרמל הייתי אמור להגיע לידידה שלי וכמובן אבדתי את חוש הכיוון ושחכתי את הרחוב.. הגעתי לחנות בשם האוזן השלישית והיה שם את FEAR OF THE DARK של אירון מיידן ואז שאלתי של מי השיר וקניתי דיסק של הופעה שלהם שהיה שם את השיר ומאז יש לי את כל הדיסקים וזו הלהקה שאני הכי אוהב לוזר

taya

New member
מה הלהקה האהובה עליי ?

את היכרותי עם פינק פלויד עשיתי אחרי שאחותי נהפכה לרכוש צבאי, ואני פשטתי על החדר שלה. לקחתי את החומה, שמעתי, אבל לא התהלבתי. הפעם הראשונה ששמעתי פינק פלויד בהאזנה מלאה היתה בחדרי, עם וויש יו וור היר ועוד חברה. אני בעקבות זה הורדתי עוד ועוד שירים ואלבומים שלהם, ואילו חברתי היקרה הפכה למעריצה מושבעת של פאפא רוץ´. על כל השאר, האמת, שמעתי איפשהו, קראתי או משהו, והורדתי. לא היה איזה רגע מיוחד. _ מילן קונדרה הוא לא מה שעושים ממנו.

הממ

די מעצבן אותי ששמיעת האופת´ הראשונה שלי לא הייתה בנסיבות מיוחדות כלשהן, סתם, שמעתי את השם, הורדתי שיר (Nectar, לפחות את שם השיר אני זוכר) ונדהמתי...

epitaph

New member
ככה היה גם אצלי....

לגבי קינג קרימזון,בן דוד שלי שהוא משוגע על מוזיקה של שנות ה60 וה70 ראה שגם אני אוהב את המוזיקה הזו אז הוא המליץ לי להוריד קצת פרוגרסיב ונתן לי שני שמות של להקות וכמה שירים שלהם...הראשונה הייתה דיפ פרפל והשנייה קינג קרימזון,הורדתי את השיר אין דה קורט ופשוט אהבתי את מה ששמעתי והתחלתי להוריד עוד שירים שלהם...אחרי כמה חודשים קניתי את אין דה קורט הדיסק.

Distorted...

New member
אז ככה...

הייתי בקומזיץ עם חברים, וברקע היה כל הזמן מגדת´ / מטאליקה / ושאר ירקות. ואז חבר שלי החליט לשים machine head. הפתיחה של דוידיאן השאירה אותי בשוק בהתחלה, כי זה שינוי אחושילינג מרנין... ומאז הוא לא ראה את הדיסק.

HP900PTW

New member
רקוב לסוף השיעור תופים שלי לפני

שנתיים בערך המורה שלי נתן לי לתופף עם nothing else mathers וזה נראה לי שיר נחמד, אז התחלתי להקשיב לעוד שירים של מטאליקה, ומאז הם הלהקה האהובה עלי.

אז ככה

זה הולך להיות ארוך מטאליקה הייתה עד לפני שבועיים וחצי הלהקה מספר אחת שלי השיר הראשון שלהם ששמעתי זה MEMORY REMAINS ובגלל זה קניתי את RELOAD בגיל 11 וחצי, אבל זנחתי, כי ילד בן 11 לא מבין כל כך מהחיים שלו אקיצר שיצא S&M קניתי לנסות לראות ושמעתי את מאסטר אוף פאפטס..וההמשך ידוע אבל לפני שבועיים וחצי מישהי מהרשימה שלי שלחה לי את ACT2 מהדיסק Metropoleis part2: sences from a memroy של דרים...חצי שעה אחרי זה כבר יצאתי מטאוור עם הדיסק ביד להקה מספר אחת שלי, דבר כזה טוב לא שמעתי בחיים

Bodom-child

New member
הסיפור שלי דומה רק בלי הסוף

כמובן עם מטאליקה... הייתי בן 13 בערך, קיבלתי קסטה של Reload ממישהו שאני כבר לא זוכר. התחלתי לשמוע ואהבתי מאוד את הקטע הראשון Ain´t my bitch וחשבתי שאני מאאאגניב בגלל שאני שומע משהו כבד. מאז קניתי כל כמה זמן דיסק אחר של מטאליקה ואז גיליתי דבר עוד יותר מאאאגניב. נחשו מה ידידי היקרים, להקתו של מוסטיין ושות´. ככה התחלתי לשמוע עוד ועוד דברים, כאשר מטאליקה נשארה הלהקה החביבה עלי. (עד שגיליתי את הבלאק מטאל)

הכי אוהבים? כיום?

אני לא אתייחס להיום, אלא למחר. אז אחת הלהקות שכנראה צפוי לי עתיד איתם היא דייר סטרייטס - היום בצהריים שמעתי את Brothers in Arms ברדיו ושמתי לב לכמה שהשיר הזה יפה, למרות שהכרתי אותו ממזמן. שעתיים אחרי זה קניתי את הדיסק שנושא את אותו שם, ובעוד כמה זמן זה יהפוך לסיפור המשעמם על "איך הכרתי את דייר סטרייטס", ונראה לי שאני באמת הולכת לאהוב אותם.

קספר

New member
מה היה השיר הראשון שלי?

אני לא זוכר ואין גם מושג. זה קרה פעם שתפסתי טרמפ מדרום לבנון לכיוון תל-אביב. סגרתי בזמנו 33 יום אחרי מארבים בתוך שטח אויב. הייתי גמור מעיפות. בתוך הרכב ישב בן אדם עם ילד קטן.יכול להיות אחיו או האחיין שלו. ברכב נשמעה מוזיקה קצבית.משהו מהיר חזק ואלים. היה משהו מושך במוזיקה הזו.אז שאלתי אותו איזה שיר זה והוא ענה משהו. את השיר לא זכרתי אבל שם הלהקה היתה SODOM. אמרתי או קיי. באותו יום לא הייתי עייף.יותר נכון גם באותם 33 יום מחורבנים בלבנון. אבל לא יודע למה נרדמתי ברכב תוך כדי שהרכב מפוצץ בפול ווליום. חחחחחהמוזיקה הזו הרדימה אותי. התאהבתי כמו שאומרים.

Metal_F

New member
לא הבנתי...

עצם ההרדמות היא אינדיקציה להתחברות שלך עם המוזיקה?

sOrCeReSs

New member
כן, אני יודעת...

לא היה לי כח ממש לכתוב.. וזה לא כזה מעניין.. אז...

Guns andRoses

New member
אוקי אצלי

אני הייתי בחנות דיסקים ואחרי שהסתובבתי כמה דקות ראיתי דיסק של להקה בשם איירון מיידן שלאח שלי יש כמה דיסקים שלה בכל מקרה קנתי תדיסק(BRAVE NEW WORLD) ומאז אני מת על הלהקה הזאת להקת המטאל הכי טובה שיש

למעלה