סקר והצעת יעול

Levinzone

New member
סקר והצעת יעול

אוקיי, לכמה אנשים פה ב-א-מ-ת יש מה לרשום בכותרות של ההודעות? כאילו, באמת..שאתם לוחצים- הוסף הודעה חדגשה וישר אתם יודעים מה לכתוב... הא? טוב זה הסקר. הנה ההצעת יעול- אולי נוותר על הכותרות??? אולי במקום זה יהה כתוב- הודעה מספר X של Y? מחכה שיהיו לי מים חמים -יעל-

Black Star

New member
אם לא שמתם לב...

אני פשוט כותבת את תחילת המשפט הראשון שלי בכותרת (oops, I did it again). כי בדר``כ מתוכננת לי כבר פתיחת ההודעה בראש. אני פשוט לא שמה לב שאני עושה את זה. לעתים מממממשששששששששש רחוקות, יש לי איזו כותרת. בדר``כ לא שנונה ולא מושכת לקריאה. אבל כותרת. אז כן, מבחינתי אין בכלל בכלל בעיה לבטל את עניין הכותרות. אני עדיין תוהה איזה פורום הזוי יהיה פה אם לא יהיו כותרות :)

לכולם כאן קוראים יעל?

ותני לי לנחש- יש לך עיניים ירוקות, את לא גבוה, ושיער חום. בנוסף יש סיכוי גבוה שיש לך הורים גרושים. אני צודק? וזה מאוד חשוב נושא ההודעה! אבל אפשר לעשות מה שעושים בפורומים אחרים- שיהיה אפשר לא לשים שום הודעה למעלה.. ערן. תעני ותהני

Black Star

New member
בהנחה שהתיאור אמור להתאים גם לי..

אז לא. יש לי עיניים תכולות (עוד מילה מפוצצת, מה יהיה איתי?), שיער חום-דבש, אבל כהה (טוב, אף פעם לא הצלחתי להגדיר את הצבע שלו). ואני לא נורא גבוהה אבל אני מעל הממוצע. אז אופס, לא התאים :)

במילים אחרות

נורא דומה. ``אבל לא בדיוק``. אני יכול לסדר את זה- עיניים בהירות. שיער חום- ובבקשה לא להיכנס לתת גוונים. לא גבוהה. בסיידר, זה פירוט די מפורט(השפה העשירה שלי) ולא אמרת שום דבר על השם יעל, ועל הורים גרושים.. כשאני צודק אני כנראה צודק. (זה קורח הלוגיקה)

Black Star

New member
אתה לא עוקב

קודם כל, השיער שלי כל כך כהה, שכולם קוראים לי שלגיה (העור שלי ממש בהיר...). ועיניים ירוקות זה הרבה יותר קרוב לחום מאשר לכחול- טוב, תלוי איזה ירוק. אבל רוב הירוקים. ואני כן גבוהה- כמו שאמרתי, מעל הממוצע. התכוונתי שאני לא איזה עמוד חשמל. תוותר, לא יילך לך :)

Levinzone

New member
ומה אני אמורה לכתוב פה?

אוקיי, אני כבר עשיתי מחקר...יעליות (חוץ מאחת) נועדו להיות אנשים (אנשות) נמוכים (נמוכות). ונעבור לנקבה. אני מכירה די הרבה יעליות, וכווולן (חוץ מאחת יא קטנוניים) נמוכות. עד מאוד. :) אני נמוכה, וטוב לי עם זה, לא רוצה לגבוה. יש לי עיניים בצבע חופ בהיר (נה נה ונה נה) ושיער חום ככה (ותחת של בננה -לא שייך לתיאור אבל ממשיך את השיר מהסוגריים הקודמות {בקיצור-אין לי תחת של בננה}). ואין לי הורים גרושים...אבל אבא שלי התגרש פעם ואז הוא התחתן עם אמא שלי... האם אנחנו עולים פה על קונספירציה כלל עולמית??? אה, ולא הבנתי מה הקטע עם ההודעה למעלה. -יעל- תענה ותהנה מואהאהאה

אם כבר מדברים על ``יעל``

יש לי בקשה ! הגיע אליי אי מייל מילדה אחת בפורום העונה לשם ``יעל`` ... שטוענת שהיא לא נכנסת לפה הרבה .. אבל כותבת מדי פעם .. ואז היא נתנה לי מחמאה על השם שלי .. ורוצה להמשיך להתכתב .. אני פונה לאותה אחת. מי את ?

Black Star

New member
דווקא להפך, לא?

אני לא מכירה יעליות נמוכות. היעל השנייה שיש לנו בשכבה היא אחת מהבנות היותר גבוהות בשכבה. רוב היעליות שאני מכירה הן בינוניות ומעלה. רק איזה אחת גמדה מכוערת שהייתה איתי פעם בכיתה, נמוכה. אז יאללה, הרסתי ת`קונספירציה. עוד שם?

אל תציעי רעיונות מיותרים. H-)

עוד יחשבו שאת רצינית. מה רע בכותרות [נושא]????? יש לך בעיה,אל תבואי לכאן יותר. :) :) :) :) :) :)

Black Star

New member
אל תגידי לאחרים מה לעשות

יש לה זכות לכתוב *מה* שהיא רוצה, ואם לא נאה לך, אל תעני לה. יש לך קצת חוצפה, לבוא לפורום ולהתחיל להטיף לכולם מה לעשות ומה להגיד ולצחוק על מה שאומרים פה. נראה לי שאת זאת שצריכה לחשוב מחדש אם היא צריכה להיות פה, או לא..

מתח

New member
יעל...

אני סתום, ואפילו אני הבנתי שהיא צוחקת.. רילקס גירל! טוק טו דה הנד!

Levinzone

New member
*שובתת*

אני חושבת שהיא דווקא *כן* התכוונה להתחלה של מה שהיא כתבה..חוץ מהקטע של- אל תבואי לפה..משהו כזה, היא התכוונה לזה. וחוצמזה, היא בכלל מעצבנת......אז מגיע לה! נה! -יעל-

צחקתי מפגרת... H-) [יעל]

יעל,את צריכה לקבל כאפה ,את יודעת???? מה יש לך?...... אל תוציאי עליי את התיסכולים שלך...יא מעפנה. ואל תתערבי בכלל.

מתח

New member
עוד הצעת ייעול

אולי במקום שמות, כל אחד ייקבל מספר? זה יכול להיות נורא מעניין. 213, שיכור: יווו, איזה הודעה דפוקה 476 השאיר אתמול בפורום. 64, יותר שיכור: כן, החדשים האלה דפוקים לגמרי. 213: מה הם חושבים, החבר`ה האלה? הבן-אדם בטוח שסנדי בר קורצת לו בפרסומות בטלוויזיה. 56: מה קורה אנשים? 64: וואו, 56, שנים לא ראיתי אותך! 56: שמעו, ראיתם את 65 איפשהו באיזור? סנדי18: שלום היי, אם אתם אוהבים את זה, יש לי עוד מיליארדי הצעות שיפור! מדברים שקשורים לקוף מתנה לכל חבר פורום, ועד לדברים מופרעים באמת כמו ``Bold`` ו-``Underline`` בתוך הטקסט של הפורום. כן כן, אני באמת בן-אדם שרוט.

Levinzone

New member
*שובתת*

נשבעת לך שגם אני חשבתי על זה!!!!!! יפה יפה... בקשר לקוף מתנה- מה עם אנשים שאלרגים לקופים? אתה חושב רק על עצמך, נכון?? והמממממ בולד ואנדרליין...תפסיק. אנחנו לא מוכנים לזה. תנסה עוד כמה שנים. -יעל-

למעלה