סקר השמות הגדול:

lambdeus

New member
סקר השמות הגדול:

אני מעלה פה בצורה מסודרת את רוב הרעיונות לשמות שהוצעו על ידי האנשים פה בפורום. (בכוונה אני לא מעלה לסקר באתר כי היו בעיות עם זה בעבר). אופן ההצבעה: כל אחד ידרג שלושה שמות בלבד כאשר השם במקום הראשון יקבל 5 נקודות השם במקום השני יקבל 3 נקודות ובמקום השלישי נקודה אחת. נא לדרג אך ורק בשירשור הזה. ההצבעה מוגבלת בזמן עד ה-5 לאוקטובר בשעה 20:00. והרי השמות (בסוגריים מי שהציע את הרעיון): 1 whites הלבנים (יוני) -ע"ש העיר הלבנה. 2 builders הבונים (יורם) 3 founders המייסדים (דורי) 4 sea gulls השחפים (רביב) 5 crows עורבים (רביב) 6 spirits רוחות? (ZOI) 7 clubs אלות/מועדונים (רביב) 8 sky scrapers גורדי השחקים (עוז/ B04) 9 towers גוררים (יעל) 10 shields מגינים (רביב) 11 sinners החוטאים (רביב) 12 loanmowers מכסחי הדשא (עופרי) 13 stray cats חתולי רחוב (רביב) 14 inovators המחדשים (עופרי) 15 gentle giants הענקים העדינים (סיני) 16 crusaders מעפילים (רביב) -יש בעיה עם השם הזה שבגרסתו האנגלית הוא פוגע ברגשות הלאומניים של אנשים מסויימים. אם למישהו יש הצעה איך לתרגם מעפילים לאנגלית, אני אשמח לשמוע. הערה: לא חקרתי עשרות דפים אחורה ולא העלתי את כל כולם של ההצעות, רק את המוצלחות ביותר (לדעתי). מותר ורצוי להוסיף באחת משלושת הדרוגים שלכם שם נוסף שלא רשמתי אבל קחו בחשבון שככל שתצביעו מוקדם יותר השם הנוסף הזה יזכה לחשיפה גבוהה יותר. יאללה שיהיה בהצלחה.

ofribecker

New member
ההעדפות שלי

מקום ראשון: Lawnmowers (רביב, שים לב לכתיב, לא כמו שכתבת עם שגיאות) מקום שני: Sky scrapers מקום שלישי: stray cats שיהיה בהצלחה.

Yo-man

New member
מאוחר מידי להציע עוד שם ?

כי חשבתי שאולי נוכל לחלוק כבוד למקום בו הכל התחיל. ואז להיקרא "הירקונים", או "הספורטקים" (The Sportex)

לא בדיוק אובייקטיבי...

1)gentle giants 2)camels 3)Stary cats (איך אפשר להתווכח עם הציור הזה?!)

lambdeus

New member
הבחירה של עידו (נמסרו לי במייל.)

1 sea gulls 2 yarkonim 3 founders

gadotmi

New member
הצעותי בסדר עדיפות יורד

העדפה במקום 1: Lawnmowers (הצעה 12) העדפה במקום 2: Sky scrapers (הצעה 8) העדפה במקום 3: builders הבונים (הצעה 2)

shlomys

New member
הבחירה שלי

1. 16 crusaders מעפילים 2. 10 shields מגינים 3. 15 gentle giants הענקים העדינים

Kings Crossing

New member
סתם הצעה

אני לא בטוח אם זה נחמד, או טיפשי, אז אני אציע בכל זאת- TA Insomniacs? זה משו שיחסית מייחד את ת"א, לפחות על פני ערים באירופה נגיד, שהיא עיר שלא ישנה. יש בעיה לתרגום בעברית אבל...

lambdeus

New member
שימו לב לשם הבא...

היום במשחק אילייה שמשחק איתנו הציע את ההצעה הבאה: נכון עד עכשיו מחוסר ברירה קראנו לקבוצה השנייה של תל אביב תל אביב ב' או באנגלית Tel Aviv B's אז אפשר לקרוא לקבוצה: Tel Aviv Bees או Tel Aviv stinging bees אם אנחנו רוצים להישמע יותר אכזריים. זה גם דבורים וגם מסמל את היותנו הקבוצה השנייה. דבורים הם יצור שפועל בצורה קבוצתית ממושמעת, מגן על הכוורת אבל גם תוקף ועוקץ. הכל מתאים לפוטבול. בנוסף, אחד הצבעים של הסטים של המדים הולך להיות שחור-צהוב שיתאים כמו כפפה לקבוצת הדבורים. והמעריצים השרופים של הקבוצה יכולים להשתמש בקריאה bzzzzz כדי לעודד אותנו ולעצבן את היריבות. כמובן מה שזה אומר שצריך לקרוא לקליי בתתור המאמן the queen bee...

omrili77

New member
רק לא צהוב שחור

מצדי שנהיה אפילו "מאונני ת"א" (TA Wankers...), רק שהמדים לא יהיו צהוב-שחור... היי, זה לא הרבה יותר גרוע מחלק מהשמות פה... P-;

yoniyifat

New member
מעולה!

אני לא יודע אם יש לי מילה בעניין (בכל זאת שייך לקבוצה השנייה) אבל BEES זה שם ממש לא רע! גם Towers נחמד מאוד (גוררים ולא מגדלים כמובן...). אם תהיו TA Towers אז אולי כדאי לקחת את המדים בצבע אדום לבן(והמבין יבין
).

omrili77

New member
יש לי רעיון

אני מתנצל מראש על מה שיכול להתפרש כשליליות, פשוט שמעתי יותר מדי גרמנית בשבוע האחרון אז אני קצת עצבני. SO: Gentle Giants?! אלוהים ישמור, מה זה, קבוצת ה-PW של NYG...? Shields? מה זה, סטר טרק? אוקצור: 1. sinners מייצג גם את אופי העיר וגם חלק משמעותי מחברי הקבוצה 2. פתאום קלטתי: מה עם Sabres? מין דו משמעות כזאת, בעברית יקראו את זה סברס (יעני ישראלים), ובאנגלית זה יהיה חרב (למי שפיספס, sabre זה סוג של חרב. אפילו יש לי אחת כזאת בבית...) 3. crows אחד השמות הבודדים שנשמע איכשהו כמו שם של קבוצה

zipfer

New member
sabres זה באמת רעיון חזק ו..

אני הייתי בוחר את זה מכל מה שהציעו... אפשר גם beers כמו הברס רק חמוד יותר... יש הרבה שמות מגניבים באנגלית אבל לא קשורים... stalkers rouges colosus' phoneixs gallopers knights merceneries hammers sharks bulldogs pumas

למעלה