הגרסא שלי למה שקרה כולל הסברים מפורטים ספוילר
תראי לגבי מה שאת אומרת על ההרעלה של קרוליין אני אסביר לך בדיוק מה הלך שם : הראו לנו את טוני מדבר בחוץ עם קאסי נכון???? יפה...מהצד השני הראו לנו 2 דמויות מסתוריות שנכנסות לכנסיה. ובדגש על ה-2!!!! הראשונה לפי זמנים - היתה מרלנה ! הדמות השניה לפי זמנים אכן היתה ויקטור. אין על זה ויכוח. ונכון לגבי זה שאני בטוחה שמרלנה היתה לבד בכל 1 מהרציחות אני יפרט בדיוק על כל 5 הרציחות שנעשו עד כה. (על רצח קרוליין פירטתי למעלה כבר) ואני גם רוצה לציין עובדה מאוד חשובה שבכל רצח אין למרלנה אליבי בכלל! ובאותו פרק שמתקיים בו רצח היא פשוט לא מופיעה. נתחיל מאייב - הראו לנו בפלאשבאק שהוא מדבר עם מרלנה ושואל אותה מה את עושה כאן?? והיה מופתע לראות אותה שחזרה מוקדם מקולורדו...אגב...בעתיד הקרוב מרלנה תודה בפני סמי או בל שהיא אכן חזרה מקולורדו לפני התכנון שהיתה אמורה לחזור. גם הקטע שהיא באה לג'ון הראה לנו על סימנים מקדימים למה שנקרא עתיד לבוא לגבי "הרוצחת". לבושה שחור עם כפפות. מיד לאחר רצח אייב בכמה ימים. אייב המשיך ואמר :"כן..אני מצויייד..יש עליי אפוד..מחסניות הכל..".ואז כשהוריד את הראש מרלנה ירתה בו. ג'ק - אין הרבה מה לפרט על הרצח שלו חוץ מהעיניין שהיא פגעה בו בלבנה. ושוב זאת היתה סמטה. היד שהנחיתה את המכה על ראשו של ג'ק היתה של מרלנה ולא של טוני. מגי - עליה יש לי לפרט כ"כ הרבה כי פה מרלנה היא הגורם הישיר ל"מוות" של מגי. מגי הכניסה אותה אל הבית ונעלה אחריה ואמרה שהיא שמחה שהיא איתה ושזה רק היא והיא כרגע בבית. אירחה אותה נתנה לה יד והכל דיברה איתה.. בנוסף הראו לנו שמגי מספרת למרלנה שעליה לבטוח בכל 7 החשודים. כלומר זה לא טוני. אחרת היא לא תגיד לטוני שהיא אמורה לבטוח בו. אין מצב שטוני היה איתה בבית. קאסי - עליה אין הרבה מה להגיד כי זה היה רצח לא מתוכנן ואקראי. היא פשוט גילתה שזו מרלנה וקאסי אמרה לרקס במייל שגילוי זהות הרוצח יזעזע המון אנשים בסאלם. עכשיו בואו נחשוב. למה שהיא תגיד זעזוע על טוני אם זה צפוי כ"כ שהוא הרוצח הסדרתי? ושזה ישפיע על המון אנשים בסאלם? אלו היו המילים שלה לפני שמתה. רק היא ידעה באמת שזו מרלנה ומרלנה התקשרה אליה לאמת אם היא באמת יודעת שהיא הרוצחת וקאסי גילתה לה שכן ושהיא הולכת להסגיר אותה, מה שגרם למרלנה לרצוח את קאסי. הרצח הבא יהיה רומן - מרלנה תסרב להיות השושבינה של קייט בחתונה , ביום שני. מהסיבה הפשוטה ביותר : היא לא יכולה להיות שושבינה בזמן שיש בידה לתכנן את רצח טוני כבר באותו הערב של החתונה. ולכן היא תרצח גם אותו. טוב אני חושבת שסיכמתי פחות או יותר. מה שכן אני אדגיש ויאמר שמרלנה היא "הרוצחת" בשליטתו של טוני. אני מסכימה רק לגבי זה לא מעבר לכך. אגב HILLATOR את הרוצחת הסדרדתית ולא גילית לנו? חחחחחח זה היה חזק