סקר הרדיו הגדול...

לצערי

בית ישראל כי זה התחנה היחידה שמשדרת מוזיקה תמיד . רק חבל שלא כ"כ איכותית (המוזיקה) הם משמיעים שירים בודדים ולפי טעמם בלבד.

טמפרי

New member
חבל

בכלל לשמוע רדיו ואפילו בית ישראל. אני לא שומע רדיו בכלל

טמפרי

New member
חבל

בכלל לשמוע רדיו ואפילו בית ישראל. אני לא שומע רדיו בכלל

G O L D men

New member
טעם שכולל

הרבה מוזיקה אלטרנטיבית ומזרחית שאני פשוט לא מסוגל לשמוע....

שיSY

New member
אני...

לכמה תחנות, 1. רשת מורשת. 2. קול חי, וחבל שהם משדרים עכשיו תוכנית משעממת.

תוכנית החזנות כבודה...

במקומה מונח, אבל לדעתי הם היו צריכים להעביר אותה ליום אחר ולהביא את ר` משה מורדכי מונה רוזנבלום בתוכניתו המשמחת והווארטיסטית.

מתנדב

New member
אני מאזין לרדיו קול חי....

אבל כפי שכתבתי בעבר שביום שישי אני כמעט ולא מאזין לרדיו, אלא שם שירים באופן עצמאי...

בני ברק

New member
רפוש...

אם אתה יכול ויש לך זמן ואת הכח לזכות את באי הפורום בכל התדרים של התחנות החרדיות שניקלטות באזור בני ברק, (וגם שאר המקומות בארץ) אני כל פעם מאבד "תחנה" בתדר הקבוע שלה... חוץ אולי מתדר 102.6 שמחזיק מעמד ובנוסף אם אתה יודע איזה תחנות חרדיות משדרות בשידור ישיר את השיעור של הרב עובדיה יוסף שליט"א, כי שבוע שעבר קלטתי תחנת רדיו חרדית שלא העבירה את שידורו של הרב עובדיה יוסף שליט"א, ותחנות אחרות לא מצאתי... מאחר שאני לא מכיר את התחנות לפי שמותיהם, איני נוקב בשמות התחנות כמו ערוץ 2000 קול החסד וכו' וכו' עשה זאת למען זיכוי הרבים.

שיעורו של מרן הרב עובדיה.

משודר בבני ברק בתדרים הבאים: 89.3,90.3,92.5,94.7,96.3,97.3,101.7,102.6,104.4,106.7,107.1 אני מקווה שזה מספיק.

בני ברק

New member
אני מקווה שזה קבוע

רפוש שיעורו של מרן הרב עובדיה לא תמיד ניקלטים בכל התדרים , אבל אני בעזרת ה' מתכוון לבדוק את זה, אולי יש הבדלי קליטה גם בתוך העיר בני ברק עצמה? בכל אופן כל התרדים האלה זה תחנות שונות? או שיש תחנות שיש להם יותר מתדר אחד כדוגמת גלי צה"ל-ורשת ב'?

הקליטה תלויה במשטרת...

ישראל, לגבי התדרים אז יש שתי ערוצים שיש להם שתי תדרים מדובר ברדיו קול צופייך וברדיו 10.

בני ברק

New member
תודה

בכל אופן רצוי שאריאלה תכתוב בהודעה קבועה את כל תחנות הרדיו החרדיות ולצידם את התדר המתאים באזור הקליטה, כגון: רדיו ברסלב--- 94.0 FM

למעלה