סקר הקפה הגדול!!

haych

New member
סקר הקפה הגדול!!

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות?
כמה סוכר?
כמה כוסות קפה אתם שותים ביום?
אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'?
מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה?
אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה?
בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם?
זה עושה לכם פיפי אח"כ?
נס על חלב-כן או לא?
טיפים לשיפור הקפה?

haych

New member
שנתחיל?

1. נס וכל מה שמבוסס על שוקולד. 2. 2, ורצוי שיהיה סוכרזית. 3. וואו, המון... בהנחה שאני לא עובדת בוקר: כוס לפני העבודה, כוס אחרי העבודה (כוסות גדולות-של בית). כוס אחרי ארוחצ צהריים, כוס אחרי ארוחת ערב, 2-3 כוסות לפי מידת השיעמום והחשק (כוסות קטנות חד פעמיות של העבודה). 4. כאבי ראש בד"כ. יש מצבים בעבודה שכואב לי הראש וכולם מעצבנים אותי, וברגע שאני מוצאת זמן לקפה הכל עובר ואני מתמלאת אנרגיות מחדש. 5. כשאני ליד המחשב, בבוקר, אחרי ארוחת צהריים. 6. משתדלת שלא, סתם קלוריות מיותרות... אם אני שותה עם ההורים שלי, תמיד תיהיה צלחתצ עוגיות ליד, אז אני בד"כ מתפתה. 7. כשאני בעבודה אני מכינה לאחרים. כשאני בבית בד"כ מכינים לי. 8. יםםםםםםםםםםםםםםםם פיפי! 9. נס על חלב-חיובי מאוד!! 10. להוסיף קצת שוקולד...... יאמי!

Jan22

New member
זה הכל בגללי !

אין לכם מושג כמה אני מרוצה מעצמי ,אני גרמתי לכולכם לתת ק-צ-ת יותר תשומת לב לדבר הזה שנקרא "קפה". &איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? שחור. &כמה סוכר? 2 סוכר. &כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? אתמול הייתי על 10 (כי ניוטון בן זונה) ,היום אני על 1. &אם עובר הרבה זמן בלי שתשתו קפה ...? לא ,אני מסתדר טוב מאוד גם עם מים. &מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? כל שעה ביממה מתאימה. &אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? קפה ורק קפה ,לבד. &בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? מצטער לומר ש"אני היחיד שיודע להכין כמו שצריך" ,אני מכין לפעמים לאחרים. &זה עושה לכם פיפי אח"כ? יא קרועה מזה השאלה הזו!? ,כשבנאדם אוכל משהו ,מה בדיוק הגורל של אותו משהו...? &נס על חלב-כן או לא? אבס-פאקינג-לוטלי NO! אנחנו לא בריטים ! &לשיפור - קחו פינג'אן ,קחו כוס ,מלאו אותה מים ,שפכו את המים אל תוך הפינג'אן ,תמלאו עוד 20% מהכוס במים ושפכו לפינ'אן....שימו 2 כפיות קפה בפינג'אן ,תרתיתו את הקפה עד שירתח. בפעם הראשונה שהוא רותח עושים דבר כזה: מחזיקים את הפינג'אן ביד ,כמה מילימטרים מעל הגז ומעלים ומורידים 6-7 פעמים ,כל פעם מביאים לו לרתוח עד הסוף ואז מעלים ,שיירגע ,ואול אובר אגיין.......כאן נכנס הקטע של הסוכר ,הסוכר נכנס לפינג'אן אחרי הפעם הראשונה שהקפה רתח ,בין הפעם הראשונה לבין ה6-7 ההעלאות/הורדות. אל תהיו כמו הרבה ליצנים שיוצא לי לראות שלוקחים סוכר + קפה ביחד ,ושמים מים. ק-ו-ד-ם מים ואחכ סוכר !

haych

New member
ג'אן, מוקדש לך...

האמת שהסקר ששם הוא זה שגם לי לחשוב על הסקר פה, אבל שיהיה. קח את הקרדיט, למה לא...

JamicaniT

New member
!!!!!

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? נסקפה D: כמה סוכר? 2. כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? על הבוקר. אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? חסכים. מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? אחרי עבודה. עם סיגריה. אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? לא. רק לעשן D: בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? גם וגם. זה עושה לכם פיפי אח"כ? לא. נס על חלב-כן או לא? כן !! טיפים לשיפור הקפה? או. אני לא יודעת. צריכה לשאול את אביב. אביב הוא המלך. מכין את הקפה השחור הכי טוב במזרח התיכון. [לא כולל חצי האי ערב] ? you want to come to my room a cup of coffee a fuck of tea ... D:

אוקיי

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? - הפוך,אבל אני גם מסתפק לפעמים בנס כמה סוכר? - 2 כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? - 5-6 אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? - עייפות בעיקר,וגם עצבנות מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? - בבוקר,יחד עם סיגריה. זו הדרך הכי טובה לפתוח את היום אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? - לפעמים. איזה עוגה קטנה או עוגיה. אבל לרוב סיגריה בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? - לרוב מכין לעצמי,אבל בפורום יש לי את ג'אמייקנית
זה עושה לכם פיפי אח"כ? - לפעמים נס על חלב-כן או לא? - כן,למה לא? טיפים לשיפור הקפה? - קפה עושים באהבה,או לא עושים בכלל

אני שונאת קפה ....

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? שוקו כמה סוכר? בלי כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? 0 אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? אני מחזיקה מעמד כבר 20 וחצי שנה בלי קפה, ועדיין לא היו תופעות לווי .... מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? מממ... אני שותה תה בארוחת בוקר, צהריים וערב... בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? אני לא חושבת שהתקרבתי למטבח שנים , ואכשהו אני עדיין שותה כל יום 4 כוסות תה מינימום זה עושה לכם פיפי אח"כ? אני מניחה נס על חלב-כן או לא? חלב על חלב טיפים לשיפור הקפה? תפסיקו עם הקפה!!! זה לא בריא....

IrIsH BaBe

New member
../images/Emo145.gif

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? נס כמה סוכר? 3 כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? פעם בחודש ככה אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? נופ מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? בוקר אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? משו מפוצץ בקלוריות. זה משמין
בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? הלו הלוו אני נראית לכם פקידה? זה עושה לכם פיפי אח"כ? לא בדקתי נס על חלב-כן או לא? חלב ברוררר טיפים לשיפור הקפה? הרבה קצפתתתתת

meiritamir

New member
הנה שאלה בשבילי...

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? קפוצ'ינו, חזק חזק כמה סוכר? אחד, חום בד"כ כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? 1-2, אחרי גמילה קשה. אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? כאבי ראש - ללא ספק, ממש בקריז! מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? בבוקר, 5 דקות אחרי שקמים מהמיטה אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? משהו מתוק וקטן, בד"כ לפני האימון בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? בד"כ אני מכין לעצמי ולאחרים - אבא עצלן ולא יודע לתפעל את המקינטה. זה עושה לכם פיפי אח"כ? ברור, קפאין משתן. נס על חלב-כן או לא? נס זה סתם כימיקלים, לא קפה אמיתי. טיפים לשיפור הקפה? להשתמש בקפה טחון טרי, רצוי במקינטה / מכונת אספרסו - עולה יותר, אבל שווה כל לגימה.

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gif

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות?הפוך חזק והרבה קצף 1% מהמכונה בבית. או מקפה ג'ו.או מהעבודה.או טחון של דוידוף ונסקפה. ולא!עלית זה לא קפה. כמה סוכר?2-1 סוכרזית..מה נראה לכם? כמה כוסות קפה אתם שותים ביום?2-3. אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'?נופ. מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה?כמובן שבוקר,וגם אחה"צ ובאישון לילה לפעמים. אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה?כן.תמרים או אנרג'י או פסק זמן(לא באמת אוכלת פ"ז,זה רק בדמיון שלי
). בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם?אוהבת להכין לאמאבא!ועובדת בבית קפה אז יודעת להכין קפה בקטנה,ובבית אני רק מכינה כי אני יודעת להכין הכיטוב מכולם פה
זה עושה לכם פיפי אח"כ?נראה לי שכן. נס על חלב-כן או לא?לא ממש. טיפים לשיפור הקפה?כדי שלא יהיו בועות מהחלב,לדפוק עם הכלי של החלב על הקרמיקה.

מאטפיקס

New member
../images/Emo66.gifקפהה

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות?
הפוך בחוץ, בבית נס של עלית..ואם מתפנקים אז פלטיניום כמה סוכר?
1 וקצת כמה כוסות קפה אתם שותים ביום?
משו כמו 5 אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'?
ממש לא, קפה לא מעורר ולא כלום, סתם מעביר ת'שעמום. להתעורר זה עם קפה שחור, וזה בימים הפוכים במיוחד.. מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה?
בוקר אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה?
משתדלת שלא, משמין. בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם?
תלוי. בדר"כ מכינים לי.. זה עושה לכם פיפי אח"כ?
כמו פילה נס על חלב-כן או לא?
לא טיפים לשיפור הקפה?
שאיזה שווה תגיש לי אותו, אח יא באבא!

itai 20

New member
טוב...

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? קולה (זה סוג של קפה מבחינתי) ונס כמה סוכר? 1 כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? מנסה לרדת מ 2 כוסות ליום אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? כאבי ראש מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? בבוקר או אחרי ארוחה בשרית אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? בטח שלא בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? לבד זה עושה לכם פיפי אח"כ? לא נס על חלב-כן או לא? כה טיפים לשיפור הקפה? 1.5OZ של קלואה (ליקר קפה)

danielo18

New member
אני עונה!

איזה קפה אתם הכי אוהבים לשתות? בד"כ אני מעדיף קפה שחור,חזק אבל אני אף פעם לא אתנגד לשוקוצ'ינו או מקופלת מעגלות הקפה של elite. כמה סוכר? 3-4 כפות (אני אוהב אותו מתוק) כמה כוסות קפה אתם שותים ביום? בד"כ הייתי עומד על 2-3 כוסות, אבל משום מה.?בשבוע וחצי שאני בבית שתיתי רק כוס אחת! אם עובר הרבה זמן בלי שתשו קפה-זה גורם לכם לתופעות כמו כאבי ראש, עצבנות וכו'? לא ממש.. מה הזמן ביום שה-כ-י בא לכם בו קפה? ביום שאני קם בו מוקדם (7-8) אתם נוהגים לאכול משהו ליד הקפה? קוראסון אם יש בנמצא בד"כ אתם מכינים לאחרים או שמכינים לכם? מכין רק לעצמי - לא הביצ' של אפחד@! זה עושה לכם פיפי אח"כ? ברור..! נס על חלב-כן או לא? אפשרי, לפעמים טיפים לשיפור הקפה? מסווג...!

Shaycus

New member
תורי

נס, 2, פעמיים בשבוע, לא גורם לתופעות, 17 דקות אחרי שאני מתעורר, לא, מכין רק לחברה, האמת שכן..עושה, נס רק על חלב.. לא שותה אחרת.., אין טיפים. this sound voices can be heard, just go louder and louder and louder.. oh ye.

E l i a n

New member
לא עדיף לעשות את זה בפורום אחר?

פורום "מזכירות" למשל?
תשובותיי .. [אה ואני חדשה פה - בדרך כלל אני קוראת ולא מגיבה ..]
מוקצ'ינו
כפית אחת או חצי כפית
בין 2 ל - 3
אף פעם לא התנזרתי מקפה בכוונה
כשאני קמה בבוקר ואחרי שנ"צ (קיבוצניקית ששנת צהריים אצלה זה קודש הקודשים)
כמובן. עדיף.
אני משתדלת גם לקבל קפה וגם להכין .. יותר אוהבת לקבל קפה
לא ... לא חושבת על משו ספציפי
נס על חלב - כמובן
אני אוהבת להכין קפה קר ואז לשים בתוכו כדור/ 2 כדורי גלידה :)

למעלה