סקר - הצעדה בירושלים
אם אפשר תשתדלו לענות בקצרה כדי שלא יהיה הרבה בלאגן. אני מעדיף שלא יתפתח דיון בשרשור הזה כדי שיהיה קל אח"כ לסכם את התוצאות/לקבל יותר מ-5 עונים (כי השאר יפנו לויכוח קודם...)
1) הצעדה של הגאים בירושלים, את/ה מסכימ/ה? א) כן. ב) כן, אבל לא ליד שכונות חרדיות. ג) כן, אבל שיתרחקו מבנייני האומה. ד) לא. * אפשר לבחור את ב ו-ג ביחד. 2) תגובת הציבור החרדי: א) מוצדקת. ב) מוצדקת אבל קיצונית מדי (אלימות רבה) ג)לא מוצדקת. 3) משהו שעלה לי לראש עכשיו. אם נבחן את תגובת החרדים נראה שם לקחים מההתנתקות; קודם מו"מ, בג"צ וכל הכלים הדמוקרטים ואח"כ, כשכלו הקיצים, אלימות חסרת מעצורים. שאלת הסקר היא: האם אני צודק? כלומר האם למעשה לא הותרנו להם ברירה בשביל הזה והחטא היחידי שלהם הוא חוסר היכולת להשלים עם ההחלטה? כך שמה שאנחנו רואים עכשיו הוא שהציבור החרדי ניסה קודם דרכי שלום ואח"כ אלימות כיוון שהוא דבק במטרתו. אז האם הטענה שהעליתי נכונה לדעתכם (בלי להתייחס לממדי האלימות, התייחסתי לזה בשאלה הקודמת): א) נכונה. ב) לא נכונה. אבקשכם לענות בהתאם לסעיפי הסקר בלי להוסיף משפטים נוספים כדי שיהיה זה רק סקר ולא דיון. תודה
אם אפשר תשתדלו לענות בקצרה כדי שלא יהיה הרבה בלאגן. אני מעדיף שלא יתפתח דיון בשרשור הזה כדי שיהיה קל אח"כ לסכם את התוצאות/לקבל יותר מ-5 עונים (כי השאר יפנו לויכוח קודם...)