סקר! הפרודיה הכי טובה.

הבן אדם הבא שאומר ש- SW Cantina

זה של ווירד אל, אני מגלה אותו מהפורום לאלתר. זאת אחת הטעויות הנפוצות ביותר ברשת. חברה - לא כל פארודיה ברשת היא של ווירד אל!!! Star Wars Cantina זה של מישהו שנקרא מארק ג'ונת'ן דיוויס, שעושה רק פארודיות על סטאר וורז, ולמרבה הצער רוב העבודות שלו מזוהות כשירים של ווירד אל, כשהאמת רחוקה מכך. לא שיש לי בעיה עם ווירד אל, אני הבן אדם האחרון להשמיץ אותו, אבל לכל אדם מגיע הקרדיט על העבודה שלו, והשיר "סטאר וורז קנטינה" הוא של ג'ונתן דיוויס - לא ווירד אל!!!

funkey monkey

New member
מוזר..

בכל אתר שחיפשתי מילות שירים של סטאר ווארס קנטינה זה הראה לי תחת הזמר ווירד אל O_O

odiman11

New member
עם כל המהומה הזאת

ורשמתם בקושי 4 פארודיות אז תרשו לי להוסיף אחת pretty fly for a jedi לא יודע מי עשה אבל זה שיר על אובי וואן שהולך לפי....נחשו מה pretty fly for a white guy של offspring

funkey monkey

New member
זה אני כמעט בטוח

של ווירד אל. יש לו גם עוד פרודיה נחמדה שלא קשורה ל SW, אבל עדיין מגניבה. קוראים לה Pretty Fly For A Rabbi.

Lu Tze

New member
אם באל המוזר עסקנו,

לדעתי השיר הכי טוב שלו הוא EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG. עד אתמול, השיר הכי אהוב עליי היה WHAT IF GOD SMOKED CANNABIS? עד שגיליתי שזה לא שלו. אגב, מישהו יודע של מי השיר?

Sith Master

New member
עוד...../images/Emo19.gif

The night Santa went crazy Christmas at ground zero I think I'm a clone now (שזה לא סטאר וורז למרות שמישהו עשה לזה קליפ פלאש עם ג'נגו והשיבוטים)​

funkey monkey

New member
אם כבר מדברים על WE

אז יש לו את: I Love Rocky Road ואת Imish Paradise שהקליפ שלו ממש קורע D:

ROZELESS

New member
מה שאני אוהב אצל ווירד אל זה ...

את השיר שלו שיש בפס קול שהסרט של הרובוטריקים .. DARE TO BE STUPID שיר בהחלט מצחיק ... ובכלל .. כל השירים שלו כאלו

לווירד אל יש רק שני שירים של SW

האחד הוא The Saga Begins החדש יותר והשני הוא השיר הישן יותר - Yoda (לא, לא Living La Vida Yoda אלא פשוט Yoda, שמבוסס על שיר שנקרא Lola). כל שאר שירי הפארודיה על מלחמת הכוכבים שתשמעו הם לא שלו, אלא ככל הנראה של ג'ונת'ן דיוויס - נקודה!

effigy

New member
לא

הדמות הראשית בשיר המקורי נקראת לולה אבל שם השיר המקומה הוא קופה קובנה

למעלה