סקר הפצות ?

Mothers Milk

New member
BSD

הפורום אכן נקרא לינוקס, אבל עדיין, אי אפשר להתעלם מהקשר של לינוקס למערכות BSD למינהן ולמערכות UNIX. חשבנו על לשנות את השם לשם יותר כולל אבל לא מצאנו משהו יותר טוב... ד"א, יש סקר חדש.

זאינאל

New member
אז אולי כדאי להוסיף לסקר גם סולאריס

ואם אנחנו כבר בשוונג, אז את AtheOS, SkyOS, SunriseOS או מגוון אחר של מערכות הפעלה , חופשיות או שלא (ולא הזכרתי את AT&T ואת SCO). אם היית אומרת FreeBSD או OpenBSD, אז מילא - אבל BSD היא מערכת Unix שאינה חופשית, אינה למחשבים אישיים, וממילא אינה בשימוש בשום מקום שרלוונטי לפורום. אוף. הפלאש הזה מעצבן אותי ! אי אפשר לכבות את הקול רק לפלאש ?

Mothers Milk

New member
כתבתי

BSD כשם כולל למערכות BSD, כוול OpenBSD, FreeBSD, NetBSD, וכו´. בקשר לשאר מערכות ההפעלה הם פשוט לא נפוצות מספיק. שמתי שם את ההפצות הכי נפוצות לפי דעתי. בקשר לפלאש, תפוז חייבים להרוויח טיפה כסף, לא?

זאינאל

New member
חבל רק שזה לא היה מובן.

אין לי שום דבר נגד פלאש. אני אפילו סובל בשקט את הפרסומות של השירות הכרויות הזה, או מה שזה לא יהיה, שעושה לי קולות של ים או של תינוקות מדי פעם - אבל הפרסומות של הפיס שצועקת בקולי קולות "כמה ? חמישים מיליון !" כל פעם שאני מעביר בטעות את העכבר, מעלה לי את הסעיף. אם אני אפעיל סינון פרסומות ב-SquidGuard שלי, ותפוז יפסידו שלוש מאות משתמשים שרואים פרסומות, זה יהיה רק באשמת מפעל הפיס.

Mothers Milk

New member
אתה צודק...

הרבה מפרסמים לא מבינים שפרסומות שקופצות על המסך וצועקות בפול ווליום דווקא גורמות לגולשים לא ללחוץ על הפרסומות, אפילו אם הם רוצים. ועד שהם לא יבינו, אנחנו כמובן נסבול...

אשכר

New member
הסקר לוקה בחסר, אני חושב

יש עוד "מערכת גרפית", והיא נקראת ווינדואז. למשל, מה ההבדל אם אני פותח טרמינל לעצמי, או עושה טלנט? הרבה יותר נוח לי לעבוד עם הfile manager של חלונות. יותר נוח לי לעבוד עם EDITOR-ים של חלונות. אז מה אם ה-GUI מתרסק כל כמה זמן... בעידן הנטסקייפ הייתי הורג את X ומחזיר אותו 7 פעמים ביום... כל דבר אפשר להפעיל מהמקלדת, ובדיוק באותו אופן. אה, ואם אני בכל זאת צריך משהו מהלינוקס, (למשל XCDROAST) אז יש VNC, ולמתקדמים יש X סרבר על הווינדואז שלהם (ע"ע אוניברסיטת חיפה, לדוגמא)

למעלה