סקר הפלאפל הגדול!!

צביקוש23

New member
סקר הפלאפל הגדול!!

מיהם חנויות הפלאפל הכי טעימות בעיר לפי דעתכם? והנה המועדפות שלי: 1:פלאפל מרדכי (מקום ראשון) -רחוב חיים עוזר 2:פלאפל חתוכה - רחוב ההסתדרות (וסניפים נוספים ברחבי הארץ) 3: הפלאפל של הזקנה החביבה (לצערי לא יודע מה שמה אבל אצלה הפלאפאל פשוט ביתי ולא מנסה להתחכם) הבוטקה הקטן ברחוב הפורצים פינת יצחק שדה! מומלץ!!!!

liorhikri1991

New member
הפלאפל המועדף עלי!!!

1.פלאפל גלעדי-ברח' הנביאים מול פיצה הנשיא בבותקה קטן. 2.פלאפל מרדכי-גם טעים. וזהו!

TaPanta

New member
וואלה עם כל הכבוד לסבתא

מאז שהגיע 4 טעמים לתחנה מרכזית זהו אין צורך בשאלות כאלה :>

אחד חדש ברחוב רוטשילד / כץ

נקרא פלאלפל אורון - טעים, חם טרי והצוות שם מאוד נחמד בנוסף יש את חתוכה ואת פלאפל אלי

../images/Emo127.gif

איפה שהמקדונלדס הוא מעולה. ויש אחד ברחוב קלישר אם אני לא טועה.. בסוף מול מספרה אחת וליד חנות ירקות. ממש מצוין.

הכי אני אוהב את מרדכי בחיים עוזר

הוא בין הראשונים שהכנסיו ציפס גם הצריף הירוק של הזקנה ביצחק שדה טעים את חתוכה אני ממש לא אוהב, רק לאחרונה הם הכניסו סלטים

NeTa MuFlEtA

New member
מממ ../images/Emo217.gif

פלאפל אלי טוב מאד לדעתי. ממה שכתבת אני לא ממש טעמתי את כולם, אבל חתוכה די סבבה. :)

eladi88

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מרדכי.... אח"כ חתוכה... וגם הבוטקה של הזקנה לא נופל מהם...רק חבל שאין חומוס!

צביקוש23

New member
מוסר השכל....

כשאתה באמת רעב... כנס לפלאפל מרדכי! בגלל השירות! בגלל הטעם! ובגלל שפשוט אין על מרדכי!

Shusho

New member
פלאפל אלי

ונרא הלי עוד שניה אני משתגעת מהפרסומות הבכלל לא סמויות שיש בפורום הזה.. דיייי כבררררררר

יעל663

New member
לא אכלתי פלאפל מליון שנה...

אבל אני זוכרת שחתוכה הם אחלה:)

sh53

New member
הבחירות שלי

1 - פלאפל אלי (יש להם עסקיות ב- 15/20 ש"ח) כך שזה משתלם. 2 - פלאפל מרדכי (יש להם סלטים שווים חופשי). 3 - פלאפל 4 טעמים בתחנה מרכזית (יש להם חמוצים מאוד טעימים וגם הרוטב הירוק המיוחד שלהם שמוסיף גם).

למעלה