סקר הפורום

sela v

New member
סקר הפורום

אני רוצה להחליף את הסקר שרץ כבר די הרבה זמן בפורום, והסקר החדש יהיה "מהו תרמילאי בעיני". אני מחפש תשובות שיהיו מתאימות בשביל הסקר. אם יש לכם רעיונות אתם מוזמנים לכתוב אותם כאן.

הצעה

איך אתה משיג ציוד לטיול ? א. קונה בריקושט/ למטייל ב. לוקח מחברים שכבר היו בטיול ג. משכיר יד שניה ד. מחכה לקנות את הציוד ביעד אליו אני אגיע. סופ"ש נפלא !

sela v

New member
רעיון נחמד

שכחת את תשובה ה' - כל התשובות נכונות.

Yo-man

New member
נקודות שבירה בטיול

איפה נשברתם במהלך הטיול. לא בהכרח משהו שהחזיר אתכם הביתה, אבל מה קרה שהמאיס עליכם מדינה כלשהי, מקום כלשהו או את הרעיון של לטייל עם תרמיל. געגועים לחברה בחופי תאילנד ? געגועים לחומוס בטרק בפרו ? איבדתם את התרמיל ? פגשתם מישהו/מישהי ששבר/ה לכם את הלב ? ננשכתם ע"י חמוס ? איבדתם את שלל הנגטיבים (או כרטיסי זיכרון וגיבויים) ? בשבילי היום האחרון בהודו תמיד שובר. נמאס מהם. אתה אומר לעצמך שאין למה לחזור, וחודש אח"כ אתה מתגעגע להודים יותר מכל דבר.

sela v

New member
אבל ביקשתי תשובות לשאלה ששאלתי

ולא רעיונות לסקר חדש
לא נורא אני אשמור את הרעיונות שלכם לסקר, כי הם אחלה של רעיונות, ואני אשתדל להריץ סקרים חדשים לעתים תכופות יותר. בסופו של דבר החלטתי שהסקר החדש יהיה באיזה גיל יצאתי לטיול התרמילאים הראשון שלי. הסקר החדש יעלה בהקדם, ותוצאות הסקרים הקודמים (רצו שניים במקביל למי שלא שם לב), יפורסמו גם כן.

Yo-man

New member
הניסוח בילבל אותי ../images/Emo6.gif

משפט כמו "אם יש לכם רעיונות אתם מוזמנים לכתוב אותם כאן" נשמע לי כמו בקשה לעזרה ולא הזמנה לתשובה על השאלה שנשאלה... Sorry

אוי נכון ../images/Emo122.gif

'צטערת בכל אופן הרעיונות החדשים באמת נחמדים לדעתי

למעלה