סקר הפוך!!!!!!!!

סקר הפוך!!!!!!!!

מוכנים לאתגר? אתם צריכים לכתוב שאלות לפי התשובות,יעני הפוך.יאללה זה מגניב. התשובות הם- *חתול ופיל אחד על השני *ברור!!! *שלוליות *אתמול בבוקר *קיץ *בראד פיט *אהוד אולמרט *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. *הקרנפים ההודים באלסקה. *אני אתאבד לפני שאעשה את זה *כולם *אני זהו סליחה אם זה קצת עגום:)אתם מוזמנים להוסיף לענות בכל מקרה
.

hilonet14

New member
ננסה

*חתול ופיל אחד על השני- - מה הזיווג הכי מוזר שאתם יכולים לדמיין לכם? *ברור!!! - אוהב את רובי וויליאמס? *שלוליות - מה אתה הכי אוהב בגשם? *אתמול בבוקר -מתי הייתה לך בחילה בפעם האחרונה? *קיץ - מה העונה הכי אהובה עליך? *בראד פיט- מי השחקן הכי שווה? *אהוד אולמרט- מי זה אהוד אולמרט? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. - אתה אוהב דיגדוגים? *הקרנפים ההודים באלסקה.- לא מוצאת שאלה- *אני אתאבד לפני שאעשה את זה- מה דעתך על סמים? *כולם- איזה חיה אתה הכי אוהב? *אני- מי שונא ללמוד???????? זהו סליחה אם זה קצת עגום:)אתם מוזמנים להוסיף לענות בכל מקרה. רעיון נחמד

דנטל

New member
הפוך

*חתול ופיל אחד על השני מה ראית במבחן הרורשך האחרון שלך? *ברור!!! בתול באוזן? *שלוליות מהו הדבר הכי ג'יפי בכביש? *אתמול בבוקר ממתי הזכרון האחרון שלך? *קיץ מה עדיף - חורף או קיץ? *בראד פיט גבר שדוחה אותך? *אהוד אולמרט דוגמה לגבר בעל תסרוקת "הלוואה בריבית": *אני אוהב/ת את זה לפעמים. תלוי במצב רוח. אוהב/ת מזרחית? *הקרנפים ההודים באלסקה. על מה חלמת בלילה? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה. בעד או נגד חוקן? *כולם כמה אחוזים מהאוכלוסיה משקרים? *אני מי הבן אדם שהכי שולט בוורד שאתה מכיר?

I am IRiTooSH

New member
אעעע.מגניב../images/Emo3.gif מאתגר../images/Emo13.gif../images/Emo17.gif

מה קורה כשיש עכבר בין הפיל לחתול? *חתול ופיל אחד על השני |לאמצחיק.| האם את אוהבת חורף?! *ברור!!! במה כיף לקפוץ בחורף?! *שלוליות מתי הייתה הפעם האחרונה שהלכת לביצפר? *אתמול בבוקר מהי העונה השנואה עליכם? *קיץ איך קוראים לשחקן ההוא שאת יודעת את השם שלו אבל הוא לא מעניין אותך? *בראד פיט מי ראש הממשלה הנוכחי? *אהוד אולמרט אוהבת כשיש מלא טלפונים?
[גאד, לא מצאתי שאלה אחרת >.>] *אני אוהבת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. איזו חייה לא ראית מעולם? *הקרנפים ההודים באלסקה. עישנת פעם? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה מילה מכלילה? *כולם מישהו טיפש? *אני אחלה של סקר/שאלון הפוךXD

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif יאי מגניב! וקצר. ):

איך פיל וחתול צרכים להיות? *חתול ופיל אחד על השני את מתה עליי? *ברור!!! נהרות או שלוליות? *שלוליות מתי פעם אחרונה צחצחת שיניים? *אתמול בבוקר חורף או קיץ? *קיץ ג'ורג' קלוני או בראד פיט? *בראד פיט מי ראש הממשלה שלנו? *אהוד אולמרט [חכמה] מה זה בשביל לשכב עם אנשים? D: *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. מה סקסי בעינייך? *הקרנפים ההודים באלסקה. תזרקי את המחשב שלך? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה מי אוהב אותי? XDD *כולם ומי עוד? *אני

YUZY

New member
חחחח אהבתי../images/Emo143.gif

מה הדבר הכי הזוי שאת יכולה לחשוב עליו? *חתול ופיל אחד על השני נכון רן דנקר מושלם!?
*ברור!!! מה נוצר על המדרכה כשיורד גשם? [
] *שלוליות מהי הפעם האחרונה שפשוט לא היה לך עצבים לקום לביצפר? *אתמול בבוקר מהי העונה השנואה עלייך? *קיץ איך קוראים לבעלה [הוא בעלה ?] של אנג'לינה ג'ולי? *בראד פיט תנו שם של בנאדם מושחט *אהוד אולמרט מה היחסים שלך עם המחשב? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. מה הדבר שהכי מעניין אותך בחיים? *הקרנפים ההודים באלסקה. מתי בפעם האחרונה אכלת עגבנייה? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה מי ראה אתמול ארץ נהדרת? *כולם מי רואה עכשיו אורי גלר ורוצה שאהוד שגב ייזכה? *אני אני כזאת גרועה ולא מצחיקה

baril

New member
../images/Emo80.gifנחמד D:

*חתול ופיל אחד על השני-איך לדעתך ייראו ציון ברוך וחנה לסלאו במיטה? *ברור!!!- האם סינרגיה שולטים? *שלוליות-מה הכי כיף בחורף? *אתמול בבוקר-מתי הפעם האחרונה שצחצחת שיניים?
*קיץ-מה העונה הכי אהובה עלייך? *בראד פיט-מי הגבר הכי חתיך בעולם? *אהוד אולמרט-מי לדעתך מתאים להיות הדוגמן הבא של ישראל?
*אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח.-מה דעתך על מוזיקת רוק? *הקרנפים ההודים באלסקה.-מה החיה שאתה הכי רוצה לגדל בבית? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה-מה אתה חושב על להתפלש באמבטיית במבה עם עוד כ600 ג'וקים? *כולם-מי יותר יפה ממך? *אני-מי הכי מכוער? חחחחחחחחחחחחחחח היה נחמד XD

fluppster

New member
מעניין......

מה זה - שוקל ארבעה טון, יש לו חדק, והוא מיילל? *חתול ופיל אחד על השני היית רוצה לזכות בלוטו? *ברור!!! מה הדבר שהכי מעצבן אותך בחורף, חוץ מסערות? *שלוליות מתי בפעם האחרונה הלכת לישון כשיש כבר אור? *אתמול בבוקר מהי העונה שהכי מסמלת חופש בעינייך? *קיץ מיהו הגבר הכי חתיך בעולם? *בראד פיט מיהו הגבר הכי אידיוט בארץ (אחרי משה קצב)? *אהוד אולמרט את אוהבת לשתות אלכוהול? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. על מה הכי לא מעניין אותך לשמוע? *הקרנפים ההודים באלסקה. היית מוכנה לאכול ג'וקים? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה תני חרוז ל"אולם" - *כולם מיהו האדם שאת הכי אוהבת בעולם? *אני

../images/Emo210.gifאהבתי..:]]

מה הדבר הכי הזוי שעולה לך בראש עכשיו? *חתול ופיל אחד על השני נכון מה שאמיר לוסטיג עשה בגמר של היורש היה מעפן??
*ברור!!! על מה קפצת אתמול (WTF?!) *שלוליות מתיי הייתה הפעם האחרונה שרצחת מישהו? *אתמול בבוקר מה העונה האהובה עלייך?
*קיץ מי כוסון? *בראד פיט מי כוסון עוד יותר? *אהוד אולמרט את אוהבת שירי דיכאון? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. תני שם של החיה האהובה עלייך- *הקרנפים ההודים באלסקה. את אי פעם תסכימי ללטף מקק? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה מי אוהב אותי?!?
*כולם מי חושב שאני מלכה???
*אני

Volldemort

New member
מקורי../images/Emo3.gif

*חתול ופיל אחד על השני "מה הדבר הראשון שעולה לך לראש כאשר אתה שומע את המילה "אהבה"?" *ברור!!! "זה נכון שכרגע את/ה לובש מלמלה ורודה ושר לעצמך בקולי קולות "מקרנה"?" *שלוליות "מה הכי כיף לעשות שאת/ה ממש חייב לשירותים אבל אין אף שירותים באיזור?" *אתמול בבוקר "מתי בפעם האחרונה חנקת מישהו?" *קיץ "מה השיר האהוב עליכם של איה כורם?
" *בראד פיט "על מי את/ה הכי מרחם כרגע?" *אהוד אולמרט "עם מי את/ה רוצה ללכת לישון היום בלילה..?" *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. "את/ה אוהב/ת לזרוק ביצים על השכנה ממול?" *הקרנפים ההודים באלסקה. "מי הם מושאי הערצתך?" *אני אתאבד לפני שאעשה את זה "מתי תאכל/י לחם 1000 קלוריות?" *כולם "איזה פרק של "זמן לשון" של אבשלום קור הכי אהבת?" *אני "מי אתה חושב שצריך לשלוט בעולם?"

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifמגניב../images/Emo3.gif

דוגמא לגאווה בבעלי חיים- *חתול ופיל אחד על השני אוהבת לרקוד? *ברור!!! חורף מזכיר לך... *שלוליות הפעם האחרונה ששתית שוקו... *אתמול בבוקר עונה מעפנה- *קיץ נראה טוב- *בראד פיט צריך שיניים תותבות נורמליות- *אהוד אולמרט מסאז'- *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. את מי צריך להציל? *הקרנפים ההודים באלסקה. עושה בדיקות דם לעיתים תכופות? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה מי יבכה כשתמותי? *כולם מי חינך אותך לעזאזל?! *אני

יאי, אני אוהבת כאלה

הרבה זמן לא עניתי על שאלון~ [אבל אני תמיד קוראת] עם שמים חתול על פיל ופיל על חתול, מה ייצא? *חתול ופיל אחד על השני אתה אוהב לראות קרנפים זוחלים על קרח סטטי? *ברור!!! להיות או [ש]לו-ל[ה]יות? *שלוליות מתי הייתה הפעם האחרונה שחשבת על משה דץ? *אתמול בבוקר באיזה עונה תמיד השמש זורחת [חוץ מבזמן שבו היא לא
]? *קיץ תגיד משהו מצחיק *בראד פיט מה מתחרז עם משה אומלט? *אהוד אולמרט אתה הרי גר בכוכב אחר. איך אתה חי עם זה? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. יש לך שקל שלם לתרום. מי זקוק לכסף? *הקרנפים ההודים באלסקה. מקשיב בשיעורי תלמוד? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה איזה ערך באנציקלופדיה אתה הכי אוהב? *כולם השלם: זה רק _____ והגלשן שלי~ *אני

קספר07

New member
חמוד מאוד חייבת לענות!!

מה צריך להופיע בקרקס? *חתול ופיל אחד על השני את חמודה? *ברור!!! בגלל מה צריך מגפיים? *שלוליות מתי התעוררת בבהלה? *אתמול בבוקר מתי נולדת בחורף או בקיץ? *קיץ מי חתיך? *בראד פיט מי לא? *אהוד אולמרט את אוהבת את חבר שלך? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח. על מי את מפנטזת? *הקרנפים ההודים באלסקה. יש מצב תרצחי את אמא שלך ךא בדמיון? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה מי דוחה? *כולם מי שקרן? *אני

חחח מגניב

*חתול ופיל אחד על השני: איך נראים ההורים שלך כשהם "עושים את זה"? *ברור!!!: נכון שהיית מת לישון עכשיו? *שלוליות : מה קורה אם יורקים הרבה הרבה? *אתמול בבוקר: מתי לאחרונה נתקע לך הראש בקיר? *קיץ: סתיו או אביב? *בראד פיט: הכי צבוע? *אהוד אולמרט: הכי מפגר? *אני אוהב/ת את זה לפעמים.תלויי במצב רוח.: לתקוע בננות בתחת? *הקרנפים ההודים באלסקה. מי יותר יפה - אמא שלך או אודטה? *אני אתאבד לפני שאעשה את זה: רואה נולד לרקוד? *כולם: על מי "עברת" (if you know what i mean...מואהאהאהא) *אני: על מי אף אחד לא יעבור?

למעלה