סקר הפוך

מחשבות

New member
סקר הפוך

כיצד תגיבו אם ילדיכם יחזרו בתשובה בהנחה שאתם חילונים וההיפך?

אפילו לא מצליחה לדמיין את זה...

הוא עוד תינוק, ואני עוד בקטע העיקר שיהיה בריא ומאושר

עמית@

New member
לא יודעת

לא הייתי במצב דומה ומקווה שלא אהיה. הגיוני לומר שאנסה לקבל אותו כמו שהוא- ולכבד את בחירותיו, יהיו מוטעות כאשר יהיו. ואתה?

מחשבות

New member
אני לא חושב שיש סיכוי כזה. אבל

אסונות קורים גם במשפחות הטובות ביותר. במוצאי יום כיפור לקחו האחיניות שלי את הבנות שלי לבית הכנסת. נועה הגדולה זוכרת בעיקר הרבה רעש. יופי.

../images/Emo127.gifחוק ברזל

ממה שאתה בורח, תמיד יבוא עלייך אז ייתכן מאוד, אי אפשר לדעת לעולם, אם הבנות שלך פתאום יחליטו שהן חוזרות בתשובה.

שי ז.

New member
לא אהייה מאושר מזה אבל

אם זה הכיוון שהיא תבחר ויהיה לה טוב עם זה אז אתמוך בה. הקשיים שלי לא צריכים למנוע ממנה לבחור את הכיוון שלה בחיים.

odeia

New member
מה הפוך בסקר?

מן הסתם נעזור ונהיה איתן בדרכן. אנחנו לא נחזור בתשובה, אבל כשהן יבואו הביתה נכבד את בחירתן ולא נעשה משהו שעלול לפגוע בהן, עד גבול מסויים. אתן דןגמא: יש לי אחות דתיה, כשהיא באה אלי, אני לובשת מכנסיים ארוכים, לא חצאית. אצלה אני משתדלת ללבוש חצאית, לא תמיד עושה זאת.

מחשבות

New member
בבוז עמוק, בירידה לחייהן, בציון כל

נקודות הקושי ובהשפלה מתמדת.

ציפי ג

New member
מחשבות מוכיח

חזור והוכח שזה הקשר שהוא רוצה עם הציבור הדתי. כאדם אמיתי, הוא לא ישקר לעצמו ולא יתאמץ כדי להיות בקשר עם בנותיו, והיה והן תהפכנה לחלק מהציבור הדתי. בכל אופן, כך הוא אוהב להציג את עצמו. והוא לא הראשון שנוהג כך. לשני הכיוונים.

שי ז.

New member
הרבה דיברו כמוהו וברגע האמת

התנהגו אחרת. גיסתי היתה בנתק מוחלט מהוריה כשחזרה בשאלה במשך 10 שנים. הקשר חודש לפני שהיא התחתנה עם אחי והיום הקשר בינה לבין המשפחה שלה מעולה למרות שהיא חילונית.

למעלה