סקר הפוך!!!

soofgania

New member
סקר הפוך!!!../images/Emo191.gif

בניגוד לסקרים הרגילים, זהו סקר הפוך שבו התשובות נתונות לכם מראש. אתם צריכים לחבר את השאלות, כל אחד לפי הדימיון שלו. עדיף שלא תציצו באחרים לפני שתכתבו את השאלות שלכם, כדי שזה יהיה הכי מקורי בלי לקבל רעיונות אז הנה, 10 תשובות. תהנו, ותפתיעו!
-8 קילומטר. -נראה לכם? אין מצב! -מצידי אפילו עכשיו. -מלפפון. -נכון, זה/זו אני, פאדיחה, עליתם עלי.. -כן!כן!כן! -זה החלום שלי! -120 ש"ח. 3- פעמים בלילה. -נראה לי שאלכוהול יגרום לזה.

soofgania

New member
שאלון הפוך* עונה../images/Emo13.gif

8 קילומטר.--מה הגודל הכי גדול של הבחור שהיית איתו?
נראה לכם? אין מצב!---יש מצב שתהיי רצינית לפעמים
מצידי אפילו עכשיו---מתחשק לך לפעמים לעשות סקס?
מלפפון--- מה התחליף לדילדו?
נכון, זה/זו אני, פאדיחה, עליתם עלי--- אל תכחישי!נכון זו את?
כן!כן!כן!--- היית רוצה לראות את משהעושה קרחת בשידור חי? זה החלום שלי---רוצה להפסיק לעשן? 120 ש"ח---כמה עולה רוקט פוקט? 3 פעמים בלילה--- כמה פעמים הכי מעט שעשית את זה?
נראה לי שאלכוהול יגרום לזה--- מה יגרום לך לקפוץ בנג'י? האמת-גם אלכוהול לא!

תודה! אז רגע, מה זה אומר? לענות?

כלומר לשאול? (על הסקר) נ.ב. אז אנחנו חברים?! וואו! (בתקוה שעדיין תדברי איתי אחרי שאענה על הסקר...)

soofgania

New member
מממ

אתה לא חייב להזכיר את שמי בסקר כמו שלא הזכרתי אף שם כשעניתי עליו

ממ.טוב אני אנסה להיות מקורית (אנגל)

רעיון מקורי ביותר סופגי!!! הנה: כמה רחוק הייתי מוכנה ללכת בשידור חי? 8 קילומטר. עישנתי פעם? (סיגריות, נרגילה, סמים, סיגרים וכד'..) -נראה לכם? אין מצב! מתי הייתי רוצה לסיים את התואר הזה?? -מצידי אפילו עכשיו. מה הירק שאני הכי שונאת על פני כדור הארץ? -מלפפון. נכון שזאת את על הבאנר לתחרות חורף לוהט??? -נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עלי..
חחחח את אוהבת את דין? היית מוכנה להתחתן איתו? ולהביא 20 ילדים? -כן!כן!כן! היית רוצה לחיות באושר ועושר עם נסיך חלומותייך עד עצם היום הזה? -זה החלום שלי! אם למשה יש 20 ש"ח, ליוסי יש גם 20 ש"ח ולבנצי יש פי 2 מלשניהם יחד, כמה כסף יש לכולם? -120 ש"ח. (חח מצטערת חזרתי מ4 שעות שיעורים פרטיים) כמה פעמים לפחות את מחליפה צד במיטה? (הא ציפיתם למשהו אחר אה??) 3- פעמים בלילה. מה יגרום לכבד שלך להרקב? -נראה לי שאלכוהול יגרום לזה.

smook1

New member
גדול! והנה שלי:

כל איזה מרחק בממוצע הטרנטה שלך שובקת חיים ומצריכה התנעה מחודשת? -8 קילומטר. היית מוכן לעבור לגור על אי בודד? -נראה לכם? אין מצב! מתי היית רוצה להפוך למיליונר? -מצידי אפילו עכשיו. מה היית רצה לגדל בגינה? (אם היית לי כזאת). -מלפפון. זה אתה הכתב החתיך מהטלוויזיה? -נכון, זה אני, פאדיחה, עליתם עלי.. אוהבים נקניקיות??? -כן!כן!כן! למצוא כבר את אהבת חיי -זה החלום שלי! כמה זה 1000 בהאט בשקלים?? -120 ש"ח. כמה הפסקות עושה הטרמוסטט של המזגן שלך בלילות הקיץ? - 3 פעמים בלילה. מה יגרום לך לספר את כל הסודות שלך? -נראה לי שאלכוהול יגרום לזה.

soofgania

New member
אנג'ל וסמוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחלה שאלות מקוריות אהבתי!!!

עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

עד איזה מרחק משה יכול לעמוד כדי שתגיעי אליו עם יריקה שלך? תשובה - 8 קילומטר
את חושבת שפעם תפסיקי להתעלל בגורמייאו? תשובה - נראה לכם??????????? אין מצבב!!!!!!!
מתי את חושבת לפרק ת'קושלידודה שלו סופית? תשובה - מצידי אפילו עכשיו!!!!!!!
דיאטה מומלצת? תשובה - מלפפון
זאת את שנראית גונבת לגורמייאו ת'טוסטוס.? תשובה - נכון, זאת אני, פאדיחה, עליתם עליי!
נהנית מזה? תשובה - כן!כן!כן!
לדעתך משה עלול להתחשמל בקרוב? תשובה - זה החלום שלי!!!
כמה משה מקבל חשבון חודשי בפון? תשובה - 120 ש"ח <קמצן כל דקה עפה לה פעימה מהלבלב שלו> כמה פעמים את מתעוררת בלילה? תשובה - 3 פעמים בלילה!!!
<אבל שווה אוחחחחח> מה יגרום לך להפסיק לכתוב את כל השטויות האלה? תשובה - נראה לי שאלכוהול יגרום לזה!

ועכשיו תורי שחף!!! עכשיו תורי...!!!

עד איזה מרחק את יורקת 8 קילומטר????? מה זה יש לך שם "משאבת לחץ"? את תפסיקי להתעלל בי!!! אני חיה מוגנת!!! פרקי תקושילידודה שלי העיקר שאני אשאר שלם יקירתי.. בקשר לדייאטה...הכנתי לך "לאכול" דרלינג... גנבת לי תטוסטוס?? אהה?? גנבת יא זבל!!! ארצה יא מופקרת!!!! ועוד עלו עליך?? רק שאדע כמה עלו??? כל הפורום??? סעמק יש לך יכולות מיניות כמו לא יודע... ועוד נהנת מזה???????? שחף..עד לשחמל נו..פליז.....זה כואב נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בקשר לחשבון הפון...120 שמתוכם 119...זה להתחנף אהה?? יא זבללללללללללללללללללללללללללל

משה....

כשזה קשור אלייך בהחלט יש לי משאבת לחץ! ככה שלא משנה באיזה מרחק תעמוד אני אצליח להגיע.. ולא אני לא אפסיק להתעלל בך..אתה חיה שזקוקה להכחדה לא להגנה, המלצה שלי ממ זאת בעיה, אתה עירקי, זה תלוי..
בקשר לעלייה...מממ אני אשיר את הנתונים במערכת, אני לא אוהבת להדגיש את היכולות שלי וזה.. בקשר לחשבון שלך..מממ תרשה לי שנייה <חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח>.....

שחף?? את תשירי את הנתונים במערכת???

נו מה?????? התחלת "לשיר" בתשלום?????????????? לא הבנתי... אנא ממך...תאכלי מלפלפון ותחזרי שוב עם תשובה ברורה... שהשמש עולה...לה לה לה

soofgania

New member
שחף../images/Emo6.gif

ידעתי שמשה יתן לך ת'מוטיבציה לשאול/לענות על השאלון

סופגי..עלית על משו מעניין!!!

שחף??? אני המוטיבציה וזה...!!! הנה היא אמרה שאני זה..ומוטיבציה וכאלה.. אני חש מוטיבציונאלי מתמיד!!!! שו האדא מוטיבציה???? זה סוג של אליל?? או גורו??

סופגי? שו מוטיבציה?

אני עניתי רק ת'אמת לשאלות שנשאלו...חוץ מזה אני עניתי לפניו..<אל תיתני לזבל האפסי הזה להרגיש שהוא משו>...

soofgania

New member
מממ

נו...שחף..'תכוונתי שהרצון העז לרדת על משה נתן לך חשק לענות על השאלון אבל משה הצליח לבלבל אותך ולהפוך את הכוונה לטובתו<כמו שתמיד הוא יודע לעשות> אל תתפתי להאמין לו

למעלה