סקר הסרטים....

the freaky girl

New member
אוטבייטי..

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי?
ארמגדון.. מהי הקומדיה האהובה עליכם?
כל סרט כמעט עם אדי מרפי מהי הדרמה האהובה עליכם?
סתם מה שיש בTV איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים?
מת לצעוק 3
איזה סרט פעולה אתם אוהבים?
אגוז קשוח מיהו השחקן האהוב עליכם?
אדי מרפי/ג'ים קארי מהי השחקנית האהובה עליכם?
פנלופה קרוז איזה שחקן אתם שונאים?
לא שונאת אף אחד
איזה שחקנית אתם שונאים?
כנ"ל.. איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת?
טיטניק/ארמגדון כמה פעמיים ראיתם אותו?
הרבה מידי
והסקר השני..
מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם...?
היו הרבה, קשה לבחור מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה).?
ארכופוביה מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים?
לא נזכרת עכשיו שחקנית?
כנ"ל מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם?
כולם עם היופי מהסוג שלהם.. אפילו כיעור זו אומנות..
הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם?
אוי, זו שאלה טובה!! חבלך שאני לא נזכרת עכשיו במשהו טוב, אבל אני אעדכן אתכם..

s h u r i k

New member
סרט טוב

ארמגדון הוא סרט טוב, ואני ראיתי אותו כל פעם שהיראו אותו בטלוויזיה... אבל אם תשימי לב לפרטים הקטנים בסרט, אז הוא גרוע מאוד. דוגמא קטנה: אחרי שהמעבורת הראשונה, שבן אפלק נמצא שם, מיתרסקת... אז מראים את ההריסות, והפלטה ששוכבת על בן אפלק עולה באש.... אש + חלל לא ממש יכולים ללכת ביחד....

s h u r i k

New member
../images/Emo4.gif

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? "שר הטבעות" מהי הקומדיה האהובה עליכם? "פריקלוצ'נייה שוריקה" מהי הדרמה האהובה עליכם? "החיים יפים" (כן בטח... ממש יפים) איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? אין לי מושג איזה סרט פעולה אתם אוהבים? יש הרבה סרטים, אין לי משהו מעודף!! מיהו השחקן האהוב עליכם? מל גיבסון וטום הנקס! מהי השחקנית האהובה עליכם? אין לי! איזה שחקן אתם שונאים? ג'ון טרבולטה או איך שלא קוראים לו! איזה שחקנית אתם שונאים? איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? שר הטבעות כמה פעמיים ראיתם אותו? קרוב לעשרים (ואני לא מגזים) את שני החלקים הראשונים, את השלישי אין לי עדיין... אבל כשיהיה לי אני חורש עליו....!!!

vk3

New member
לא רואה מספיק סרטים חחחחח...

בשביל לענות לך על הסקר

Angel lips

New member
תשובות :)

הקומדיה האהובה היא: אמריקן פאי סרט אימה אהבתי את המת לצעוק. אני לא אוהבת פעולה
הדרמה הכי אהובה עלי זה הסרט: תלטף אותי ברכות. השחקנית האהובה עלי: אין לי.. השחקן האהוב עלי זה : יהודה ברקן ובאד פיט שונאת- אף אחד... את הסרט אבא גנוב ראיתי בכמות מוגזמת ואת אסקימו לימון.

תשובות של אותי...

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? היו זמנים באמריקה והחוש השישי מהי הקומדיה האהובה עליכם? מת לצעוק 2 הכי עשה לי את זה... מהי הדרמה האהובה עליכם? גרין מייל ואמריקן ביוטי. איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? מגרש השדים- קשה קשה.... איזה סרט פעולה אתם אוהבים? לא עולה לי משו מיוחד לראש מיהו השחקן האהוב עליכם? טום הנקס ודנזל וושינגטון מהי השחקנית האהובה עליכם? קייטי הולס איזה שחקן אתם שונאים? ריצ'ארד גיר הפוץ הזה, אני פשוט שונא ת'משחק שלו איזה שחקנית אתם שונאים? לא ממש אוהב את ג'וליה רוברטס איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? נראה לי שזה היה פגוש את ההורים- פשוט כל פעם שפתחתי טלוויזיה זה הופיע, זה כבר היה ממש מפחיד. כמה פעמיים ראיתם אותו? בסביבות ה4-5 פעמים...

Lara F

New member
שלייי...

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? "הרוזן ממונטה קריסטו" מהי הקומדיה האהובה עליכם? אחי איך דפקו אותך, נער המיים, בילי מדיסון מהי הדרמה האהובה עליכם? "ספור אהבה בלי נשכח" "רווק פלוס ילד" איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? קארי הזעם:2 איזה סרט פעולה אתם אוהבים? עקיצה ב-60 שניות, אויב המדינה מיהו השחקן האהוב עליכם? ברוס ויליס, ג'ים קארי, אדם סנדלר, ויל סמית מהי השחקנית האהובה עליכם? אנג'לינה ג'ולי איזה שחקן אתם שונאים? מיסטר בין-- לעזאזל הוא כזה קרציה איזה שחקנית אתם שונאים? קמרון דיאז! והתאומות אולסון!!! איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? "נער המיים" עם אדם סנדלר... כמה פעמיים ראיתם אותו? 6 לפחות...

למעלה