אם זה בכלל מעניין מישהו../images/Emo105.gif
מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? Boondock Saints. לא הסרט הכי טוב שנעשה אי פעם אבל הוא ללא ספק מהאהובים עלי (שיכולה לחשוב עליהם כרגע). מהי הקומדיה האהובה עליכם? שונאת קומדיות (ראיתי רק 4 בכל שנות חיי). אבל אם חייבת לבחור אז אלך על fargo ו Big Lebowski של האחים כהן. לא ממש קומדיה ובכל זאת משעשע וממש טוב. מהי הדרמה האהובה עליכם? המ...American history X,Platoon,Donnie Darko,Jin-Roh,ועוד רבים אחרים... דרמה זו באמת לא הקטגוריה המתאימה לרוב הסרטים כאן אבל נו... ניחא. איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? יצא לי לראות רק אחד שבאמת אפשר לקרוא לו אימה. הצילצול. אבל... הוא לא האהוב עלי. ככה שאין לי אחד. איזה סרט פעולה אתם אוהבים? Spy Game ,Boondock Saints,The Terminato 1,2 ועוד רבים אחרים מיהו השחקן האהוב עליכם? Sean Penn,Willem Dafoe,Morgan Freeman ,Edward Norton,Jim Carrey המ... טוב הגזמתי קצת אבל הם כל כך טובים ואהובים (וג'ק ניקולסון בקן הקוקייה ובניסיו דל טורו בהכל וריבר פוניקס שיוכל היה להיות...ובראד פיט כי... הוא בוחר תפקידים מגניבים בסרטים שווים,ואני מתעלמת באלגנטיות מטורי). מהי השחקנית האהובה עליכם? ארר... חושבת שאין לי אחת. אזכיר לטובה לייזה מינלי (cabaret), מוניקה בלוצ'י אם לא בשל כישורי המשחק שלה אז מכיוון שהיא פשוט הסקסית ביותר בעיניי (ואחריה אנג'לינה)ן Ellen Burstynעל המשחק המעולה של ב- Requiem for a Dream איזה שחקן אתם שונאים?אורלנדו בלום כי יש לו כישורי משחק של בטטה. ובאותה חבילה גם אלייז'ה ווד (על שר הטבעות,ובתקווה שהוא לא יהרוס את הסרט "שמש נצחית בראש צלול") איזה שחקנית אתם שונאים? ג' ו ל י ה ר ו ב ר ט ס. איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? Boondock Saints,מלחמת הכפתורים, The Nightmare Before Christmas ועוד רבים אחרים שראיתי יותר מ4 פעמים אבל אי אפשר להזכיר את כולם... כמה פעמיים ראיתם אותו? Boondock Saints 7 פעמים. מלחמת הכפתורים גם 7 (וחצי למען הדיוק בערך בעצם... אולי יותר), The Nightmare Before Christmas 5 (כי במידת מה הוא מזכיר לי את האפלולליות בסרטון של ברטון "וינסנט" שאותו ראיתי עשרות פעמים אבל הוא רק 6 דקות).