סקר הסרטים....

tan4ka

New member
סקר הסרטים....

קבלו סקר קטן על סרטים: מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? מהי הקומדיה האהובה עליכם? מהי הדרמה האהובה עליכם? איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? איזה סרט פעולה אתם אוהבים? מיהו השחקן האהוב עליכם? מהי השחקנית האהובה עליכם? איזה שחקן אתם שונאים? איזה שחקנית אתם שונאים? איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? כמה פעמיים ראיתם אותו? זהו...

tan4ka

New member
אני יתחיל

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? רעיון עם ערפד מהי הקומדיה האהובה עליכם? גורג מלך הגונגל מהי הדרמה האהובה עליכם? לזכור את הטיטנים, שחקי אותה מותק ויש עוד.. איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? סרטי ערפדים העיקר איזה סרט פעולה אתם אוהבים? באד בויז 1.2 מיהו השחקן האהוב עליכם? בראד פיט... מהי השחקנית האהובה עליכם? קרסטין דאנס איזה שחקן אתם שונאים? לא זכור לי שיש כזה.. איזה שחקנית אתם שונאים? גוליה סטיילס (אני פשוט אנטי נגדה) איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? רעיון עם ערפד כמה פעמיים ראיתם אותו? 10 או יותר זהו...

Evil Gremlin

New member
קראתי כמה על ערפדים

ושמעתי שיש לה כמה על אנשי זאב...אני מת לקרא אותם... טוב אני נוסע...בי!!!

Evil Gremlin

New member
................

סרט אהוב
שר הטבעות קומדיה
JEY &SILENT BOB STRIKES BACK דרמה
ראיון עם ערפד אימה
FEAR DOT COM סרט פעולה
מאטריקס הראשון השחקן האהוב
ג'וני דאפ שחקנית
אנג'לינה ג'ולי שחקן שאני שונא
הזה ששיחק בדוסן קריק..נו הזה עם פרצוף שמן כזה.. שחקנית שנואה
אותו אחד מדוסון קריק אני לא בטוח לגבי המין שלו סרט שראיתי בכמות מוגזמת
זהות שאולה
הרבה.. משהו כמו 3-4

EMILY666

New member
בקיצור ולעניין../images/Emo98.gif

אני לא אפרט כמו השער אני רק אגיד שסרטים שממש הצחיקו אותי הם מת לצואק(כולם)...אמריקן פאי צעקה סרט חמוד אמל לא הפחיד אותי... יש עוד הרבה סרטים שאני אוהבת אני לא אפרט כמו שאמרתי פשוט אלו סרטים שראיתי לא מזמן נ.ב. הארי פוטר השלישי נורא חמוד גם

Sheep From Hell

New member
קו-קו... עכשיו אני

קבלו סקר קטן על סרטים: מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? מחזמר "שיער"\"פייט קלאב"\אמריקה איקס מהי הקומדיה האהובה עליכם? אמריקן פאי, מעודדות צמודות, מת לעוק (יש עוד פשוט לא זוכרת....) מהי הדרמה האהובה עליכם? דוני דארקו איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? אהה.... פרדי קרוגר אופקורס!!(מרוב פחד שכחתי את כל הסרטים!!!) איזה סרט פעולה אתם אוהבים? שודדי הקאריביים מיהו השחקן האהוב עליכם? אדוארד נורטון מהי השחקנית האהובה עליכם? ג'ניפר אניסטון וקירסטין דאנס איזה שחקן אתם שונאים? שחקני המורדים איזה שחקנית אתם שונאים? נינט טייב(עלק שחקנית הייתה מתה..!!) איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? אמריקה איקס ופייט קלאב כמה פעמיים ראיתם אותו? זהו...הפסקתי ליספור, (פעם ראיתי אמריקה איקס 3 פעמים ברציפות, החל מ-1 בלילה...) היה כיף!!! :)

Lara F

New member
נינט חמודה! ומוכשרת....

מגיעה לה כל התהילה שלה.... היא זכתה בה לא בזכות חזה גדול ושער בלונדיני אלא בזכות כשרון...! מה יש לך נגדה? אני מתה עליה...

vicki16

New member
אנייייייייייי../images/Emo26.gif

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? יש הרבה..נערה בהפרעה אחד מהם מהי הקומדיה האהובה עליכם? ברוס הגדול מכולם מהי הדרמה האהובה עליכם? נערה בהפרעה איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? אממ לא מתה על סרטי אימה..אבל אהבתי את הצילצול איזה סרט פעולה אתם אוהבים? אממממ... מטריקססס מיהו השחקן האהוב עליכם? אין כזה מהי השחקנית האהובה עליכם? אנג'לינה ג'ולי איזה שחקן אתם שונאים?אין כזה איזה שחקנית אתם שונאים?אין כזה איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? אממ כל מיניי סרטים בהולמרק והסרט "סיפור אהבה בילתי נשכח"...אני לא אשמה שהקרינו אותו אלפי פעמים ביס... כמה פעמיים ראיתם אותו? הפסקתי לספור..

leofur

New member
אההמ טוב- אם למישהו איכפת

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? Fight Club, American History X מהי הקומדיה האהובה עליכם? לור סטוק ושני קנים מעשנים מהי הדרמה האהובה עליכם? וווואי.. אההמ נפלאות התבונה או פרחים לעכבר לבן וכמובן קיל ביל איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? לא אוהב, אבל נגיד הכי אהבתי את גוטיקה או הצילצול איזה סרט פעולה אתם אוהבים? אני אחליף את זה בסרט מלחמה טוב? אההמ בעצם אני לא משש שואל אני אומר.. אז זה האויב שער מיהו השחקן האהוב עליכם? אדוארד נורטן.!!! מהי השחקנית האהובה עליכם? אין מישהי מיוחדת איזה שחקן אתם שונאים? גם כאן אין מישהו מיוחד איזה שחקנית אתם שונאים? וגם כאן...:( איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? Amerivan History X כמה פעמיים ראיתם אותו? 20 אם לא יותר..

Evil Gremlin

New member
לי אכפת....../images/Emo3.gif

סוף סוף נזכרתי איך קוראים לסרט הזה: לוק סטוק ושני קנים מעשנים

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifאני עונה:

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי?ילדות רעות! מהי הקומדיה האהובה עליכם?ילדות רעות וברוס הגדול מכולם! מהי הדרמה האהובה עליכם?אםם...לא יודעת לא ממש אוהבת דרמות
איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים?פרדי-קרוגר 1! איזה סרט פעולה אתם אוהבים?איזה סרט אחד של ג'קי צ'אן שיש לו שם אח תאום...(לא לג'קי צ'אן לדמות שלו חח זה קורעעע) מיהו השחקן האהוב עליכם?פליפה קולומבו מהי השחקנית האהובה עליכם?לינזדי לוהאן איזה שחקן אתם שונאים?לא יודעת איזה שחקנית אתם שונאים?לא יודעת איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת?סרט על יהלום,של מרי-קייט ואשלי... כמה פעמיים ראיתם אותו?5 בערך...

bariska

New member
תשובות רבותיי../images/Emo13.gif

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי?שכחו אותי בבית 2 מהי הקומדיה האהובה עליכם?הסרטים הישנים הרוסים shuruk briliantvaya ruka וכו:) מהי הדרמה האהובה עליכם?מממ לא זוכר את שם הסרט אבל זה על ילדה בת 13 שהכירה מישהו בצאט ומברר שהוא פדופיל אז האמא של הילדה מגלה והיא מתחילה לעבוד בתור אחת שעוזרת למשטרה לתפוס אנשים כאלה..סרט ממש יפה..ראיתי אותו לפני כמה זמן בהולמרק:) איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים?צלצול..צעקה... איזה סרט פעולה אתם אוהבים?ממ לא אוהב במיוחד..אבל XXX אחלה סרט:) מיהו השחקן האהוב עליכם?לא יודע את שמו האמיתי אבל ההוא שמגלם את "מיסטר בין" מהי השחקנית האהובה עליכם?לא יודע איזה שחקן אתם שונאים?אין כזה איזה שחקנית אתם שונאים?אין כזה איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת?שחכו אותי בבית 2,וגם מיסיס דאוטפיר כמה פעמיים ראיתם אותו? 4

KingRat

New member
אם זה בכלל מעניין מישהו../images/Emo105.gif

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? Boondock Saints. לא הסרט הכי טוב שנעשה אי פעם אבל הוא ללא ספק מהאהובים עלי (שיכולה לחשוב עליהם כרגע). מהי הקומדיה האהובה עליכם? שונאת קומדיות (ראיתי רק 4 בכל שנות חיי). אבל אם חייבת לבחור אז אלך על fargo ו Big Lebowski של האחים כהן. לא ממש קומדיה ובכל זאת משעשע וממש טוב. מהי הדרמה האהובה עליכם? המ...American history X,Platoon,Donnie Darko,Jin-Roh,ועוד רבים אחרים... דרמה זו באמת לא הקטגוריה המתאימה לרוב הסרטים כאן אבל נו... ניחא. איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? יצא לי לראות רק אחד שבאמת אפשר לקרוא לו אימה. הצילצול. אבל... הוא לא האהוב עלי. ככה שאין לי אחד. איזה סרט פעולה אתם אוהבים? Spy Game ,Boondock Saints,The Terminato 1,2 ועוד רבים אחרים מיהו השחקן האהוב עליכם? Sean Penn,Willem Dafoe,Morgan Freeman ,Edward Norton,Jim Carrey המ... טוב הגזמתי קצת אבל הם כל כך טובים ואהובים (וג'ק ניקולסון בקן הקוקייה ובניסיו דל טורו בהכל וריבר פוניקס שיוכל היה להיות...ובראד פיט כי... הוא בוחר תפקידים מגניבים בסרטים שווים,ואני מתעלמת באלגנטיות מטורי). מהי השחקנית האהובה עליכם? ארר... חושבת שאין לי אחת. אזכיר לטובה לייזה מינלי (cabaret), מוניקה בלוצ'י אם לא בשל כישורי המשחק שלה אז מכיוון שהיא פשוט הסקסית ביותר בעיניי (ואחריה אנג'לינה)ן Ellen Burstynעל המשחק המעולה של ב- Requiem for a Dream איזה שחקן אתם שונאים?אורלנדו בלום כי יש לו כישורי משחק של בטטה. ובאותה חבילה גם אלייז'ה ווד (על שר הטבעות,ובתקווה שהוא לא יהרוס את הסרט "שמש נצחית בראש צלול") איזה שחקנית אתם שונאים? ג' ו ל י ה ר ו ב ר ט ס. איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? Boondock Saints,מלחמת הכפתורים, The Nightmare Before Christmas ועוד רבים אחרים שראיתי יותר מ4 פעמים אבל אי אפשר להזכיר את כולם... כמה פעמיים ראיתם אותו? Boondock Saints 7 פעמים. מלחמת הכפתורים גם 7 (וחצי למען הדיוק בערך בעצם... אולי יותר), The Nightmare Before Christmas 5 (כי במידת מה הוא מזכיר לי את האפלולליות בסרטון של ברטון "וינסנט" שאותו ראיתי עשרות פעמים אבל הוא רק 6 דקות).

KingRat

New member
אוו כן. מונטי פייטון. מצחיק כל כך

Monty Python and the Holy Grail הכי.

למעלה