סקר הסרטים....

Lady Wood

New member
אניי

הסרט האהוב עליי בכללי: נפלאות התבונה, כמעט מפורסמים. קומדיה אהובה: משתגעים על מרי, לא רק בלונדינית 1/2. הדרמה האהובה עליי: לא רואה דרמות.. סרט אימה אהוב: הצלצול, מגרש השדים, צעקה 3 הצליח להפחיד קצת.. סרט פעולה אהוב: שליחות קטלנית 3 (סרט פ33ה) שחקן אהוב: מ..ראסל קרואו. שחקנית אהובה: ניקול קידמןן. שחקן שאני שונאת: עפר שכטר-הפרקים שלו במשחק החיים מזעזעיםםםםםםם! שחקנית שאני שונאת: ג'ניפר לופז. גרווסט. סרט שראיתי בכמות מוגזמת: הצלצול..חח..נראה לי ראיתי אותו 15 פעם. ועכשיו הלכתי לראותו בפעם ה-16..:)

s h u r i k

New member
עפר שכטר- לצליבה!!

אני שונא את הבנאדם... הוא התחיל עם ידידה שלי... ידידה שהייתה אמורה להיות חברה שלי, אבל כשהייתי איתה לבד ורציתי לנשק אותה... היא פשוט לא הפסיקה לדבר עליו.....!!!! שונא אותו!!!

Lara F

New member
חחחחחחחחחחחחחחח..........

גמני שונאת ת'חרא הזה ...!!! אבל איך הוא הגיע עד לחברה שלך?

Elanora

New member
זה מעניין אותכם כמו כמות זבובי ..

הפרות באנטארטיקה, אבל בגלל שאני נרקסיסטית מגלומנית ופלצנית, הרי לכם: מהו הסרט האהוב עליכם בכללי
חומות של תקווה אמריקן איקס ו..כמה סרטי פורנו משובחים..
.חחח מהי הקומדיה האהובה עליכם
זאת כלל לא קומדיה, אבל משום מה, הסרט מגרש השדים + [הוספות, קטעים לא ערוכים], הצחיק אותי..ככה זה שהולכים לראות "סרט" באולם קולנוע באריאל... גם קורות חייו של שייקספיר המלונכולי.יגרמו לגחך אחד גדול..
מהי הדרמה האהובה עליכם
אמריקן
וסרטים דוקמנרטיים על שחקנים ובני תמותה לא מוכרים ולא מוכשרים בערוץ 8 איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים
לפי דעתי הז'אנר הזה, היה מוצלח במיוחד בימיו של היצ'קוק, עכשיו כל סרט סו קולד "אימה" שיוצא דומה בצורה מדהימה לסרט שיצא שבוע קודם ס'תומרת זה לא בדיוק מפתיע כמה כבר אפשר לחדש?
איזה סרט פעולה אתם אוהבים
אמממ..הסרט עם ארנולד שוורצנגר, ודני דוויטו..שארנולד באורך פלא נכנס וגונח בזמן צירים במבטא אוסטרי..
מיהו השחקן האהוב עליכם
ג'וני דאפ, במיוחד ב"אדוארד והמספריים". ואל פאצ'ינו
מהי השחקנית האהובה עליכם
האלי ברי, אבל לא בסצנות התבכיינות מתקתקה, כשזכתה בפאקינג אוסקר
איזה שחקן אתם שונאים
מיטב שחקני ה "פעם דיגמנתי בפרסומת לשניצל, ואבא שלי עשיר ככורח, וקנה את הטלנובלה החדשה- חפציבהאלה בתימן, ו"ליהק" אותי בשל כישורי המשחק שלי ולא בגלל שהוא ה"במאי" לתפקיד ראשי- נווד אשכנזי שצד אווזים למחייתו" הישראלים..[ מרוב כל הפלצנות..מקווה שהבנתם..] ואם לא הבנתם: יהודה לוי עופר שכטר...
איזה שחקנית אתם שונאים
אמממ..אני חושבת שאת ברברה סטטריסד , החזות שלה מטרידה במיוחד..לא יודעת להסביר
איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת
כשעלינו לארץ ההורים נהורי התרבות שלי..[חחח..] קנו שלל קלטות של סרטים אמריקאים, שוחרי מוסר השכל..בדיבוב מקרטע לעברית [פטריוטיים, ומחנכים במכה אחת
]...אז אותם ראיתי המון..."המסע המופלא הביתה"..ו"אנתוני כלב הים"..
כמה פעמיים ראיתם אותו
ככמות הפעמים שההורים שלי החליטו שאני צריכה לספוג מוסר השכל, וככמות הפעמים שנתנו להם שיעורי בית ב"אולפן"..
ובמילים אחרות..הרה מאוד!

wildgirl1

New member
אמממ תשובות

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? אני נורא אוהבת את השליחויות הקטלניות שהיו מהי הקומדיה האהובה עליכם? הדיקטטור הגדול , אבל בכלל אני לא אוהבת קומדיות מהי הדרמה האהובה עליכם? לא ניזכרת באחת כזאת כרגע איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? יעד סופי 2 איזה סרט פעולה אתם אוהבים? שליחות קטלנית קיל ביל 2, מצור ימי 1 ו 2 מתה על הסרטים האלה מיהו השחקן האהוב עליכם? צ'רלי צ'פלין שחקן , במאי , תסריטאי מוכשר מהי השחקנית האהובה עליכם? נטליה אוריירו ניראה לי לא בטוחה איזה שחקן אתם שונאים? ליאונרדו די קפריו איזה שחקנית אתם שונאים? בריטני ספירס, ג'ניפר לופז, וכול מיני זמרות למינהן שהחליטו פתאום שהן גם שחקניות. איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? אני לא ממש אוהבת לראות סרטים כמה פעמים אבל הסרטים שכן ראיתי היו: שליחות קטלנית, מצור ימי, ולא עולה לי עוד סרטים לראש. כמה פעמיים ראיתם אותו? 3 אולי 4

Evil Gremlin

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקי בוא נעשה את זה יותר מענין...
מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם...?
מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה).?
מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים?
שחקנית?
מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם?
הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם? ... ממש משעמם לי כן כן..

Evil Gremlin

New member
ואני אתחיל (למה נראה לי שרק אני)

מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם...? מלך העקרבים חרא של סרט!!!
מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה).? BARBERIAN הראו את זה פעם בHOT מאוחר בערב...הסרט המצחיק ביותר שראיתי בחיים שלי
מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים? הזה שמשחק את מלך העקרבים...
שחקנית? BRITNEY SPEARS
מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם?אהם..אהם.. הדוגמנית הפוזלת במיכאלה
הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם?ביג לובובסקי.. אבל זה סרט אדיר ...

Elanora

New member
סקר מס' 2- יצירתי לא פחות!!

פירגון ואהדה למחברי הסקרים, שמעניקים לנו 5 דקות של תהילה, וחופש ביטוי בלתי מוגבל..תודה!! אתם מצליים את הנפש האנושית..חחח
מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם...
חניבעל
..חוץ מהעובדה שהוא איכזב, גם הייתה תחושה שהקולנוע המקטרע רכש את הסרט באיכות ב'..ובמהלך הסרט כולו, נראו המקרופונים הגרנדיוזים בחלק העליון של המסך... מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה)
סרטים דוקמנטריים, על לסביות וכמות הביצות שיש להן בוואגינה, על אנשי עסקים ממולחים והליכת התהילה שלהם, חבל על התקציב שהוקצב לסרטים האלה, זה לא באמת מעניין.."הבמאי סה"כ שופך את הצד האמנותי שנתקע אצלו אי שם בתת מודע..
מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים
צביקה פיק [אם אפשר לקרוא לו שחקן] הוא כל כך פאטתי..חעחא..
שחקנית
כל הטלונבליסטיות למינהן, זה לא שהן ב-א-מ-ת כאלה שחקניות גרועות, הז'אנר דורש מהן, זה חלק מהגימיק..הרי אם לא רמת המשחק הגרועה שלהן, הרי שנקבות ישראל לעולם לש ישרצו בבתי קפה וידסקסו על "רמת המשחק הגרועה של **** האחרון של "דוסון קריקאלה". מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם
ווינונה ריידר, למרות היותה שחקנית משובחת
הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם
בין 11:00 ל16:00..תנסו את ערוץ 4 [ לבעלי הכבלים, והממיר הדיגטלי]..יש בשפע..

Lara F

New member
הנה שלי... (ה-2):

מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם? "אמריקן ביוטי" -סרט לחולי נפש... מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה)? היה איזה סרט שיענו עושים כזה מחנה קיץ לילדים שיש להם נטיות מיניות- לסביות והומאים ומנסים להפוך אותם שם לסטרייטים... כי הורים שלהם נוצרים הדוקים.... זה היה אמור להיות דרמה אבל פחחחחחחחחחח..... מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים? אהההממ... זה קשה...יש בשפע שחקנית? אגם רוטברג- פריחה מטומטמת מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם? אם כולן לא היו מאופרות וחרושות עד כדי כה.... ככה תכלס- כולן יפות... הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם? לא רק בלונדינית 2, תסלחו לי, כלב הומו? היא מחפשת את אמא של הכלב שלה כדי שתבוא לחתונה שלה? אויייש.....

מה פתאום!!!!

אמריקן ביטי זה סרט מעולה!!! זה סרט ממש חזק, זה העלילה מוזרה וכמעט כולם שם דפוקים בראש לא אומר שום דבר על הסרט...

Sheep From Hell

New member
לה לה לה לה .....

מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם...? כל סרט אימה שיצא ב 5 שנים האחרונות, במיוחד הצילצול!! בעע... טוטאלי ליימ!! וואי ועוד סרט, סרט קהילתי שפעם הראו בערוץ המקומי של ילדים שניסו לעשות סרט איימה, זה היה כזה נוראי, לא ידעו לשחק, לא ידעו לכתוב תסריט! ומה שבטוח גם לצלם לא יודעים, בחיים לא צחקתי ככה מסרט!! מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה).? מופע האיימים של רוקי מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים? שחקנית? שרה מישל גלר!! גרועה מוות!!! מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם? זאת המנוסע השמיני... איכ דוחה!!!! הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם? וואי יש איזה סרט שהוא פארודיה למת לצעוק...... משו גרוע מצורה מטורפת!! Shriek If You Know What I Did Last Friday the זה פשוט כל כך גרוע...!!!!

KingRat

New member
../images/Emo105.gif

הכי גרוע-גוטיקה ו-ואן הלסינג הכי הצחיק-פארגו,ביג לבובסקי,מונטי פייטון והגביע הקדוש. שחקן הכי עלוב- אורלנדו בלום. שחקנית הכי עלובה-זה אחד קשה... הבחורה ששיחקה בואן הלסינג. אגב... לכל "משבכיי"הבריטני ספירסיות והג'ניפר לופזיות וכוכבות קומדיות הנעורים למינהין, שאתם אומרים שהן כל כך סרוחות(ה"שחקניות",מה שכנראה נכון למרות שלא אפתח את פי כי לא ראיתי אף סרט כזה או סרט בכיכובן, ראיתם את הסרטים האלה כדי לדעת? או שאתם פשוט אומרים את זה כי זה "קשוח"? או שבאמת ראיתם...
שחקנית הכי מכוערת- ג'וליה רוברטס (כי 'ני שונאת אותה) ובט מידלר (ככה קוראים לה,לא?) סרט עם עלילה סרוחה- הנמ.ואן הלסינג, גוטיקה,שכחו אותי בבית 3 (אם הראשון היה משעשע אז השלישי באותה עלילה בדיוק עם שחקן אחר פשוט תכון ומאוס)... בכלל. רוב סרטי ההמשך בצורה ככלית עם נסיונות כושלים לשחזר את ההצלחה של הסרט הראשון,ולכן העלילות סרוחות.

Evil Gremlin

New member
ראיתי קטע קטן

וכבק התפאלתי מכשרון המשחק העדיר של בריטני ספירס

tan4ka

New member
תשובות לשאלון שלך

מה הסרט הכי גרוע שראיתם בחיים שלכם...? איזה סרט שהרגו שאחד אנס ורצח את הבת של איזה אחת והיא יוצאת לנקום...נדמה לי עין תחת עין..ראיתי בשיעור פיזיקה כי למורה לא היה מה ללמד ...סוף השנה מה הסרט שהכי הצחיק אותכם (שלא היה קומדיה).? סיינס...הפרצופים שלכם בסרט מה השחקן שמשחק הכי עלוב שאתם מכירים? עפר שכטר...סורי מאמי מנחה אתה אחלה אבל לא שחקן שחקנית? עפרת בוי..... נו זאת חברה של יהודה לוי ..משחק בשיר שלנו..היא שחקנית גרועה מי השחקנית הכי מכוערת שראיתם בחיים שלכם? איזה דוגמנית אנורקטית שחכתי אך קראו לה הסרט עם העלילה הכי מפגרת שראיתם בחיים שלכם? גיי ובוב השקט מכיפ שנית ...

Lara F

New member
לא נכון....

ג'י ובוב השקט זה סרט מגנייייייף.... חחחחח...

ymz

New member
תשובות שלי

מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? כל הסרטים של טרנטינו, במיוחד ספרות זולה מהי הקומדיה האהובה עליכם? קומדיות צרפתיות עם לואי דה פינס וגם וואסבי עם ג'אק או ג'אן רנו (זה ששיחק את לאון) מהי הדרמה האהובה עליכם? חמשת החושים, סרט שגורם לך לחשוב.וגם אהבת בשר ודם והכל אודות אמא של אלמודובר. בעבר הייתי מכורה ל"רוח רפאים" ראיתי אותו איזה אלף פעם ובכיתי בכל פעם מחדש. איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים?אהבתי את הסרטים עם פרקי קרוגר איזה סרט פעולה אתם אוהבים? כמו שאמרתי סרטים של טרנטינו וגם מאוד אהבתי את מועדון קרב. מיהו השחקן האהוב עליכם? ג'ק ניקולסון, אנטוני הופקינס, ג'רג' קלוני רק בגלל שהוא חתיך. מהי השחקנית האהובה עליכם? ג'וליה רוברטס, ניקול קידמן בסרטים אחרונים שלה (כנראה שהייתה צריכה להתגרש בשביל להתחיל לשחק באמת) יש עד אבל לא עולה לי בראש כרגע. איזה שחקן אתם שונאים? זה שמגלם את ג'יימס בונד בסרטים ארונים. הוא פשוט גורם לי לרצות להביא לו מכות. איזה שחקנית אתם שונאים? ג'ניפר לופז. היא משדרת טימטום וחוסר אונים. איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? מועדון קרב, ספרות זולה וואנילה סקיי. כמה פעמיים ראיתם אותו? לפחות 15

SpyKid

New member
עונה...../images/Emo13.gif

קבלו סקר קטן על סרטים: מהו הסרט האהוב עליכם בכללי? שר הטבעות מהי הקומדיה האהובה עליכם? ילדות רעות מהי הדרמה האהובה עליכם? parent trap איזה סרט אימה אתם הכי אוהבים? המומיה 2 איזה סרט פעולה אתם אוהבים? מהיר ועצבני 2 מיהו השחקן האהוב עליכם? טובי מגוויר מהי השחקנית האהובה עליכם? לינדזי לוהן איזה שחקן אתם שונאים? ----------- איזה שחקנית אתם שונאים? ----------- איזה סרט ראית בכמות פעמיים מוגזמת? בעיקרון יש הרבה... יש לי נטייה לראות כל סרט שיש לי גישה אליו ואני אוהבת אותו מ-ל-א פעמים... אבל השיא - מהיר ועצבני 2 כמה פעמיים ראיתם אותו? 7 פעמים ב-4 ימים...

למעלה