סקר הסקרים

סקר הסקרים../images/Emo124.gif

בעקבות מבול השאלונים והסקרים שהיה לנו, הנה עוד אחד. והשאלה: איזה סקר אתם הכי אהבתם? 1. "השאלון האישי" של מקסימה ושמנה 2. שאלת הסקר "לאיזו מדינה הכי קל להגר" של פלדת אל-חלד 3. "סקר המקום המושלם בעולם" של אילת CA 4. "מה הארוע שגרם לכם להגר" של סטטוס לא מאוזן 5. "סקר הסקרים" של פרופסור מקס הערה: בין הבוחרים בתשובה מס' 5 יוגרלו פרסים יקרי ערך (מה יש, רק למפלגות מותר לתת שוחד?)

וואלה, רעיון!

תיקון חצות: בין הפותרים נכונה יוגרלו בקבוקי מים קדושים "באבא דיאט" שבורכו על ידי באופן אישי, טפו טפו.

Ayelet CA

New member
ובכן ../images/Emo70.gif

מקס, אני לא רוצה לקלקל את האיזון השביר של יחסינו החדשים אבל אני חייבת להגיד לך שאני חושבת שאתה פופוליסט זול שמנסה לתפוס טרמפ על אחרים ולאחז עיני אחרים בהצעות זולות, וכל זאת רק כדי שיצביעו עבורך, עבור שקר השקרים. עד עכשיו ישבת על הגדר ופתאום נקרתה לידך ההזדמנות ו-הופ קפצת והכרזת על עצמך כעל מלך הסקרים, תוך ניצול ציני של סקרים שאנשים אחרים ישבו והגו בהם יומם ולילה (לפי שעון ישראל כמובן). סקרים שמחבריהם השקיעו לילות כימים על מנת להפכם למעניינים, נכונים וכמובן מובהקים סטטיסטית, וכל זאת מבלי להציע למשתתפים בהם מתנות שיכולות להשפיע על דרך ההצבעה. דבר שני, השאלון האישי של מקסימה נלקח מפורום אחר ולכן ידורג שם, ואילו שאלון "המקום המושלם בעולם" מכיל בתוכו את השניים האחרים: "לאיזו מדינה הכי קל להגר" (שהרי הגירה קלה הופכת את המקום למושלם עוד יותר), ו"מה האירוע שגרם לכם להגר" (שהרי לאן תהגרו אם לא למקום המושלם בעולם?). ולפיכך, לאור תשובתי המנומקת (!), ההגיונית (!) והאובייקטיבית (!!!), הרי שהסקר שלי הוא הכי הכי. נקודה.

למעלה