סקר המתנה

chapling

New member
סקר המתנה../images/Emo60.gif

רציתי לברר מה עושים שממתינים למכשפה
(שלפעמים היא טובה
, לפחות מגיעה בזמן, ולפעמים היא ממש מעצבנת
, מאחרת בטרוף....וללא כל סיבה מוצדקת!!!) הנה כמה רעיונות שהיו לי (בהמשך למאמר שנמצא כאן בקישורים למאמרים) אז ככה- זוכרת כל סימפטום שונה שאני מרגישה החודש, כי אני בטוח בהריון ואני אצטרך לספר לכן על הסימפטומים
, אז צריך להיות מרוכזים- נתפס לי הגב
... אה בעצם זה לא נראה לי ממש קשור
.... אומרת לעצמי שאם אני לא אחשוב על זה הרבה הזמן יעבור יותר מהר- בסדר בסדר
.... כשאני מתלבטת עם לאכול עוד פרוסת עוגה
(או פיצה),אני אומרת לעצמי- אם אני אשמור, ואני הרי בהריון בכלל !!!(מה לא?), אז ממש חבל על העוגה(או הפיצה...). אבל אם אני אוכל, אז אני בטוח לא בהריון וסתם נוספו להם עוד קלוריות.... הימים נוקבים ואנחנו מתקרבים לתאריך
.... טוב, מתי ללכת לקנות ערכה? עכשיו?, שכבר ביום האיחור הראשון אפשר יהיה לבדוק.... (שנבזבז עוד 25 ש"ח ונשתין שוב על מקל
...) ואם כבר לקנות ערכה
, אז כמה לקנות? אחת או שתיים?- אחת, כי אני הרי בהריון
! מה, לא? ואם אני אקנה שתיים אז מה אני אעשה עם השניה? לא חבל על הכסף?!?!. מצד שני , פסיכולוגיה הפוכה, אם אני אקנה רק אחת זה עין הרע
, ורק בגלל שהייתי בטוחה, אני בסוף לא אהיה בהריון
....אז נקנה שתיים... (הרי זה המדד הכי טוב שיש- כמה ערכות קניתי...) ובסוף מה נשאר... להתכונן למרוץ של החודש הבא
.... בקיצור שבועות מטורפים..... אם למישהי יש רעיונות או סתם מחשבות משעשעות שיכולות להעביר את הזמן... עוד שבוע למנאייקית
.... (ושמשהיא תגיד לי שכל זה לא עובר לה בראש
.....)

פּוֹנְג

New member
כל זה בדיוק ../images/Emo13.gif

ועוד. הקטע עם כמה ערכות לקנות זה ממש ממש אני.
זה והטמפונים. אני למשל לפני בוא המחזור אני הולכת תמיד עם טמפון בכיס, כאילו זה יביא לי מזל (זה לא הצליח עד עכשיו , אז אולי אני צריכה להפסיק עם זה
) בכל מקרה, מציעה לך להציץ בקישורי הפורום יש שם כמה הצעות למשחקים ושעשועים שאולי יעזרו לך להעביר את הזמן וגם יש מאמר נחמד שתורגם על ידי מעין.

בפעם שעברה שחיכיתי..

דווקא נפלה עליי שלווה והצלחתי להדחיק לגמרי את ההמתנה. עשיתי הכל כרגיל ולא יותר מדי סבלתי מהזמן שהיה צריך לעבור. הייתי בגישה של "אני לא בהריון עד שיוכח אחרת" קניתי ערכות (4) רק כשהיה ברור לי ב 100% שזה לא סתם איחור. בבית מרקחת נתנו לי זיכוי על אלה שהחזרתי
אפרופו סימפטומים. עם ההריון נוספו לי בין לילה 2 קילו (ציצים? נוזלים?, אני לא יודעת) כשזה נגמר הם התאדו כלא היו.

מירב8

New member
ג ד ו ל - זה ממש ככה

החודש למשל המחזור איחר לי - בדר"כ הוא כמו שעון!!! בגלל שעברתי הפלה אמרתי לעצמי שאני לא אתחיל לצפות כ"כ מהר ושאני אחכה כמה ימים, אהה לחכות - על מי אני עובדת? אבל מה, חיכיתי! יומיים (יפה לא? יש כבוד) אבל אז היה יום ההולדת של הבעלול ואמרתי - אני הרי בטוח בהריון - יאללה נפתיע אותו עם איזה מקל נחמד - חטפתי את המקל בראש! הוא הרגיש יותר כמו מערוך...
ואז למחרת היא הגיע המפלצת, שאלתי אותה אם היא חושבת שזה בסדר ככה לאחר ולהעלות ציפיות ואז אחרי שאני כבר יודעת שלא, להגיע עם החיוך המטומטם הזה שלה... היא לא ענתה - ומה עוד, כאילו חגיגה, באה לבושה באדום! ועוד רצתה עוגה - מהיומולדת - איזה תיאבון בריא יש לה (לא אכפת לה שאני זו שמשמינה) בקיצור - ח ג י ג ה

למעלה