סקר המשימות

OnlyMe sahar

New member
סקר המשימות ../images/Emo124.gif

מדי שבוע המתמודדים מקבלים משימה שעליהם לבצע... איזו משימה הכי הצחיקה אתכם...?
והרי לכם כמה משימות שעלו לראשי עכשיו
צחי- ברמת אביב צחי ונוסבאום- גננים דופה- אוויר פסגות צלול נחמן- מציאת בחורה לטירן יוסי וטירן- שבלול וטבלול, ארקדש טיוי מיכל שניר- כתבת (עם שימעון פרס, שנפל) נוסבאום- הכתב של גיא פינס שרב מכות עם צחי טלי- מוכרת הפרחים הקטנה הדר- ביקור אצל מגדת עתידות אני הכי אהבתי את המשימה של טלי- מוכרת הפרחים הקטנה, ואת יוסי וטירן- ארקדש טיוי

Ronush14

New member
../images/Emo42.gifהתשובות שליייייי

אוקיי! לפי הסדר שאהבתי אותם גם
: 1) צחי ונסובאום-גננים ("צחי קח.. ואם תצטרך.. ואם יבקשו.."
) 2)טלי- מוכרת פרחים
3)דופה- אוויר פסגות צלול

Ronush14

New member
נססובאום=נוסבאום ../images/Emo4.gif

זה מסוכן כשאני כותבת מהר! חחחחח

NoWords

New member
הממ...../images/Emo2.gif

יוסי וטירן- שבלול וטבלול, ארקדש טיוי צחי ונוסבאום- גננים הדר- ביקור אצל מגדת עתידות ("צריך ממש עין חדה בשביל זה")
צחי- ברמת אביב ככה הסדר שלי

ואי, היו כמה טובים

מיכל שניר-כתבת[עם שמעון פרס שנפל] נוסבאום-הכתב של גיא פינס שרב מכות עם צחי ודופה-אוויר פסגות צלול

אסִי

New member
מה שהכי הצחיק אותי:

1. צחי ברמת אביב. 2. טבלול ושבלול של יוסי וטירן. 3. הדר אצל מגדת עתידות. 4. נחמן מחפש בחורה לטירן. 5. צחי ונוסבאום הגננים.

אני

נחמן- מציאת בחורה לטירן טלי- מוכרת הפרחים הקטנה זייהו זה מה שאני ממש זוכרת בתור משו שהצחיק אותי..

NimaZ

New member
ברור:

שבלול וטבלול ראשונים!!!!!!!! והזה עם הגינה היה נחמד... המוכרת פרחים של טלי הייתה קורעת!

NimaZ

New member
אה שכחתי:

דופה- אויר פסגות צלול... אמ.......................... ברור שהמשימה למצוא לטירן חברה (למה הם חיפשו כ"כ רחוק?! היו באים אלי הייתי מסדרת להם את כל הדברים...
) וגם... ה-oh my god של הדר היה נחמד............ ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו....ו....ו...ו....ו...ו...ו...ו..ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו... אוי איך שכחתי! אומנם זאת לא משימת שטח אבל כל מלחמת החדרים... וגם הפינוי זבל של יוסי וטירן עם ה"סובינירים" שהם הביאו לכולם! חחחחחחחחחח אנלא זוכרת עוד.... בעע!!!

SofyTofy

New member
../images/Emo6.gif יש לי 3../images/Emo103.gif

שבלול ותבלול, נוסבאות הכתב של גיא פינס שרב מכות עם צחי וצחי ברמת אביב

ofrasch1

New member
וגם../images/Emo166.gif

אבי לוי - מדליק סיגריה בטיסה הדר - מנסה למצוא חתן בפרק של אתמול ושלשום Oh my god ובאמת הכי טוב - נוסבאום וצחי כגננים (הם מצחיקים ביחד יותתר מאשר בנפרד) היו גם אחרים אבל פחות מצחיקים: אורבך מדבר באידיש, הדר שרה בלי הפסקה, נוסבאום מציק לכתבי ערוץ 10 כשיש פיצוץ באשדוד, טלי ותאום ברפת.

בלההה1

New member
אמממ קשה קשהההה

יש שתיים שאני אוהבת: יוסי וטירן שבלול טבלול וצחי ברמת אביב

למעלה