סקר המרשעים של הסדרה!

סקר המרשעים של הסדרה!

שלום אנשי בפורום "משחק החיים" בעקבות הדיון אתמול על הפושע המצטיין :אלי מרקו מ"לחיי האהבה"או גנגנה שאגב עומד לעזוב אותנו בסוף החודש
החלטתי לעשות את סקר המרשעים של הסדרה את מי מבין ששת הרעים של שבסדרה אתם אוהבים לשנוא? 1.ארז 2.גנגנה 3.קובי 4.ריקי 5.אודי 6.נירה(למרות שהיא לא כזאת רעה לדעתי)

S w e e t Baby1

New member
ארז!!!!!

כי.......הוא היה בהתחלת הסידרה הכי נחמד שבעולם! ופתאום השתנה!! ורציתי שהוא יהיה נחמד:(אוף איתו:) קיצר שונאת אותו!

הרשע מה הוא אומר....../images/Emo123.gif

סתם... לפי דעתי ארז אודי נירה ואלפסי... שונאת אותם!!! פירוט למה?: ארז ונירה- בגלל מה שהכלבים האלה עשו לירון... אודי-בגלל שהוא רע ומגיעיל וסוטה חרמן מטומטם שונא אותו!!! אלפסי-כי הוא רע לא יודעת למה!!!

קובי! בגלל...

שהוא בגד בליה וזה לא היה מגיע לה! והוא כל הזמן חושב רק על עצמו הוא בקיצור לפי דעתי , אגויסט ומניאק!!! לא אוהבת אותו.... בעעעע.... אהה ועוד דבר יש לו שיער מוזר אתם לא חושבים ככה? לפי דעתי הוא חייב ללכת להסתפר דחוף!!! וארז גם חרא אבל לפחות הוא נראה טוב....

אאאאאאאאאאאאאאאארז../images/Emo70.gif

שווווווווווווווווווווווווווווונאת אותו
ונירה לא כזאת רעה

MMM007

New member
נירה לא מרשעת וריקי כן?!?!?!?!?!?!?

השתגעת?! טוב, ולשאלה שלך: ארז מניאק אבל הוא חמוד, גנגנה לא עושה דברים מתוך כוונה רעה, קובי הוא אחד הדמויות המגעילות ביותר שהיו (כל הדמויות הממש מרשעות שהיו, כמו למשל סמדר מ"לחיי", היא אומנם היתה ממש רעה ועם מוח מעוות, אבל לפחות היה מישהו אחד שהיא אהבה והיה אכפת לה ממנו- דורון) ולקובי לא אכפת מאף אחד- אפילו באישה שהוא "אוהב" הוא משחק, אז הוא נראה לי ה-רשע בסדרה. ריקי לא מרשעת (לא צדיקה תמימה אבל בהחלט לא מרשעת), אודי ונירה גם כן מניאקים

../images/Emo41.gifנירה מרשעת מאוד../images/Emo70.gif וריקי......./images/Emo41.gif

ריקי סתם קנאית לא מרושעת
אני אוהבת לשנוא את כולם
בעיקר את ארז

../images/Emo142.gif אודי.....

אני פשוט שונאת אותו
הוא מגעיל ודוחה וחרמן ומנצל
הוא הכי רע בתוכנית והוא באמת בלתי נסבל

אודי!!!

הוא חושב שהוא מלך
"גנבה לי זרע" צריך להביר לו שילדים באים לעולם עם גבר ואישה
גם הוא השתתף בזה,ועכשיו הוא לא מרוצה?! הוא בישל-שיאכל ויגיד תעים מאוד

ת'אמת אני לא שונא אף אחד...

במיוחד לא בדמויות רעות שהם החלק שעושה את הסידרה מעניינת. אולי לא דמות שנואה אבל מעצבנת זו ליה, וגם ירון שהמשחק שלו בכלל לא משהו.

שיט!! למה לא שמת ספוילר???

אם מה שכתבת על גנגנה זה נכון אז לפחות תשים ספוליר! איזה באסה שקראתי!

צודקת אבל...

בכל זאת.. זה לא ספוילר כזה ענק שיכול להרוס את הסידרה או משהו.
ועד שלא רשמת שזה ספוילר אפילו לא שמתי לב שהיא רשמה את זה.

למעלה