סקר המפגש (הייתי חייב...)

תשובות...

הבלונדה-מיכלוש7 אתה-לא זה ולא זה,סורי-אבל אתה חום בהיר... הכי קרוע-השריף שלנו הכי שרוטה-אין כזו... הכי חמוד/ה-זה הכי קשה כי כ- ו- ל- ם !!! כי כל אחד ואחת מהחבר'ה שבאו ואני בטוחה שגם מאלה שלא באו הם חמודים בטירוף!

beckham17

New member
הנה התשובות שלי... כמובטח...

מי היא הבלונדה של הפורום (אופי וצבע...)? שירה לוקחת ובגדול!!! לפחות הסכמת לשבת על הרצפה..... האם אני בלונדיני/ג'ינג'י? בלונדיני!!!!!!! מי הכי קרוע/שרוט? ליאור, אין ספק... מי הכי קרועה/שרוטה? יערית, גם פה אין ספק... מי הכי חמוד/ה? (זה קל, מה?) שי! למרות ששולי צמודה אליו...

mayakol

New member
התשובות שלי...

השעון מראה שלוש ומשהו, ולא בצהריים. החלטתי שזו בדיוק השעה המתאימה לענות על הסקר הזה... לא הבנתי כ"כ למה אלו שלא היו במפגש לא יכולים לענות... והנה התשובות שלי- מי היא הבלונדה של הפורום (אופי וצבע...)? מיכלי האם אריאל בלונדיני/ג'ינג'י? שאלה שטובי המומחים נחלקו עליה... ספריות רבות, מומחים של צבעי שיער, מדענים וחוקרים. כולם עדיין מתלבטים בסוגיה הלא פשוטה הזו... בלונדיני הוא לא. אולי לשעבר. ג'ינג'י? גם לא... אולי חום כמו שאיילה אומרת... אני עדיין בהתלבטות קשה. אולי מסיבה זו אני בלילה לבן ולא מצליחה להרדם?
אין לדעת... מי הכי קרוע/שרוט? ממממ... שאלה טובה... נראה לי שליאור ומוצארט קוטפים את התואר יחד... קשה לי להחליט מי מהם יותר. מי הכי קרועה/שרוטה? לא יודעת... יש כזו? מי הכי חמוד/ה? אריאל, שאומר את התשובה הקבועה?
נוותר... הכי חמוד שי! כי הוא גם הכי צעיר.... חמודיייי....

mayakol

New member
תפעיל קצת את התאים האפורים...

בטוחה שתגיע לזה בסוף...

למעלה