מקלף עוד שיכבה
הכינוי שלי- מאיפה הוא מגיע ולמה בחרתי בו - באמת צריך להסביר ?
כמה זמן אני גולש ב- אינטרנט, תפוז, פורום נשואים נשואות ואיך הגעתי לכאן... כשמו נה תשע שנים ידידה הכניסה אותי ישר לפורום המהוגן השכן ...
סטטוס משפחתי - כמה זמן אני נשוי, ילדים ומה שבא לכם להוסיף בעניין הזה נשוי כ 28 שנה באושר רוב הזמן עם שני ילדים
דברים שאני אוהב:
צבע - טורכיז
בעל חיים שהייתי רוצה לגדל בבית/גינה - בגדול אוהב מאוד בעלי חיים של אחרים
ספר שאני אוהב להקריא לילדים - אהבתי להקריא הכל - אבל יותר מזה להמציא סיפורים שהפתיעו גם אותי
סרט שאני יכול לראות עוד ועוד ועוד סרטים של וודי אלן או ג'ק ניקולסון או פרימן או סתם פורנו
שחקן שאראה כל סרט - אין חיה כזו - לפעמים לוקחים שחקנים בדעיכה וסביבם עושים סרט רדוד וגרוע
שחקנית שתמיד אשמח לבהות בה במסך הגדול (או הקטן בבית) סותם
זמר שהדיסק שלו איתי ברכב - אריק איינשטיין שלמה ארצי פינק פלוייד - אבל אצלי זה דיסקים שהם מיקס עברי לועזי או לפי מצבי רוח
שיר שתמיד מעלה חיוך על פניי - הוו את יפה שלי ...או מי אוהב אותך יותר ממני , או אני ואתה או בתוך אגם קפוא - יש המון שעושים לי טוב - הראשונים גם מחייכים אותי
מקום שאני אוהב לבלות בו (צימר לא נחשב) - טיולי שטח במיוחד בתקופה זו - וכמובן ים
מאכל אחד שחייב להופיע בתפריט השבוע לפחות פעם אחת - לחם
מאכל אחד שחייב להופיע בארוחת שישי/שבת - חלה
טיול אחד שאני חייב לעשות עד שאצטרך "להחזיר ציוד" - מקווה להגיע להרים הגבוהים בנפאל או אפריקה - כמו כן להיזרק באיזה אי טרופי
חג אחד שבלעדיו חיי אינם חיים - חנוכה , חולה על סופגניות ריבה פושטיות
המצאה אחת שבלעדיה חיי היו נראים אחרת לגמרי....הגלגל - אחרת האופנוע היה נראה אחרת לגמרי
האתר הראשון שאני נכנס אליו כשאני מדליק את המחשב בבוקר - גוגל
האפליקציה הראשונה שאני נכנס אליה כשאני מדליק את הטלפון בבוקר - וואטסאפ
על איזה תכשיט לעולם לא אוותר? - אין לי אפילו אחד
הממתק שלא משנה איזה דיאטה אעשה.... אני פשוט חייב אותו! שוקולד אגוזים וצימוקים / מקופלת / אגוזי וכו..