סקר הכפרות אז איך אתם נוהגים לעשות כפרות אם בכלל על עוף חי או קפוא(צחקתי)או על
מ מהוני New member 5/10/11 #1 סקר הכפרות../images/Emo239.gif אז איך אתם נוהגים לעשות כפרות אם בכלל על עוף חי או קפוא(צחקתי)או על
מ מהוני New member 5/10/11 #5 מי שעושה על עוף קפוא הוא יוצא ידי שתי הדעות והעניים יודו לו יותר מעוף חי
ס ספiרטkית בנשמה New member 5/10/11 #8 כשהייתי ילדה סבתא היתה לוקחת אותנו לעשות על תרנגולת והיינו מתכופפות עד הרצפה שחס וחלילה התרנגולת לא תיגע בנו והיא היתה מתכופפת אחרינו והצרחות שלנו איכסססססס ואמאלה זכורות לכל תושבי האזור חחחחחח היום אני עושה על כסף
כשהייתי ילדה סבתא היתה לוקחת אותנו לעשות על תרנגולת והיינו מתכופפות עד הרצפה שחס וחלילה התרנגולת לא תיגע בנו והיא היתה מתכופפת אחרינו והצרחות שלנו איכסססססס ואמאלה זכורות לכל תושבי האזור חחחחחח היום אני עושה על כסף
ס ספiרטkית בנשמה New member 5/10/11 #9 בתקופה ההיא הבטחתי לךעצמי שלעולם לא אעשה זאת לילדים שלי חחחחח אבל עכשיו כשאני מסתכלת לאחור זאת היתה חוויה חחח
בתקופה ההיא הבטחתי לךעצמי שלעולם לא אעשה זאת לילדים שלי חחחחח אבל עכשיו כשאני מסתכלת לאחור זאת היתה חוויה חחח
S shlomiff New member 6/10/11 #13 צער בעלי חיים !! מסכנות התרנגולות - מתעללים בהם בהובלה בכפרות בחום בלי מים.. אני עושה על כסף
מ מהוני New member 6/10/11 #14 בודאי שיש משהוא בזה בודאי בצורה סיטונאית כזו אבל שמובילים עופות לשחיטה מה תגיד
S shlomiff New member 6/10/11 #16 גם כשמובילים זה צער .. אבל אצלנו זה מובלים וכולאים אותם בכל מיני חפארים ובשמש בלי מים..כך ראיתי..
מ מהוני New member 6/10/11 #15 השאלה הגדולה מה עושים עם העופות האם העניים אוכלים אתם או שזורקים אותם כמו שראיתי באיזה מקום