סקר הישרדות

מטר9

New member
סקר הישרדות

אולי הוא היה כבר, אבל בכל זאת... אם הייתם צריכים להרכיב לכם שבט של 8 אנשים, את מי הייתם שמים איתכם? אני לא יודע את מי הייתי שם - אבל אמבר
בטוח תהיה שם...

Boran

New member
אני לא בטוח שהבנתי את השאלה. אבל...

השאלה היא מי מבין השורדים שהיו עד עכשיו הייתי רוצה שיהיו איתי בשבט? אם כן אז (לא כולל עונה 7) רוב צ. קאת'י קלי ג. (מעונה 3) קלרנס ג'ייק ג'נה מורסקה / הלן ג'נה לואיס / שי אן ככה יוצא 4 בנים ו-4 בנות, כמו שצריך
וכתוספת, אם הייתי צריך לשים 4 בנות ו-4 בנים מהשורדים הפחות אהובים עליי בשבט השני, הייתי הולך על: לינדה סוזן ג'ואנה ג'אן קליי דניאל רוג'ר (6) רוב מריאנו טוב נו, מצטער אבל זה דורש את ג'ון (7)

שבט החלומות..........

1.ג'נה המושלמת מעונה 6 2.שי אן השווה עונה 5 3.רופרט... עונה 7 4.קים ג. הזדמנות שנייה עונה 3 5.טד עונה 5 6.טום עונה 3 שיהיה את מי להעיף.. 7.היידי חברה לג'נוש.. עונה 6 8.אלכס אהוב עלי מהבנים. עונה 6

amitooshacham

New member
שבט החלומות שלי

1. קריסטי 2. ג'נה מורסקה 3. שי-אן 4. קריסטה 5. קולבי 6. רופרט 7. שון רקטור 8. מת'יו את האמת שאם לא הייתי חייב שיהיו ארבעה בנים וארבע בנות, נראה לי שהייתי שם 7 בנות ובן אחד.

nlm

New member
אוקיי

ריצ'ארד האצ' (עונה 1){השבט זקוק למוח ולאסטרטגיה שלו} אמבר ברקיש (עונה2){בשבילי חחח} קולבי דונלדסון (עונה2) לא סובל אותו אבל הכח שלו יהיה הכרחי לחסינויות{חוץ מזה הוא נראה לי מטומטם רציני (על פי שתיי העונות) ואני אוכל לנצל אותו שיהיה צלע בברית ולהעיף אותו ברגע האחרון} תמי לייטנר (עונה4){יש לי כמה פייבוריטים ראשיים מכל העונות והיא אחת מהם כך שאם מדובר בי עכשיו אני ארצה להכיר אותה מקרוב אצלי בשבט וחוץ מזה הכח שלה לא יזיק} רוב מאריינו (עונה4) {רק בגלל איך שהוא תפקד ומתפקד באול סטאר קלי ג. (עונה3) {תזיק היא לא זה בטוח והיא גם נאמנה לשבט שלה עד לרגע האחרון} ג'אנה (עונה6) {יש לי הרגשה שהיא תוכל להועיל לי מאוד כשנגיע לגברים מהשבט השני} ואחרון אני

Boran

New member
../images/Emo58.gif להישרדות 808 מעליי

תיזהר מאוד פעם הבאה ההודעה תימחק

pavelger

New member
שבט החלומות

משהיתי רוצה שיהיו איתי הם: רוב צ (6) איתן (3) רופרט (7) שון (4) הלן (5) ג'ינה (4) קלי (3) שי-אן(5) השבט עם האנשים השנואים עלי: אלכס(6) הידי(6) פני(5) רוג'ר(6) רובב(5) ג'רי(2) סילס(3) לינדסי(3)

מטר9

New member
שמתי לב שאני לא כתבתי...

השבט האהוב: אמבר (הישרדות 2) קים .פ. (הישרדות 3) קלי .ג. (הישרדות 3) ג'ינה (הישרדות 4) גרג (הישרדות 1) גבריאל (הישרדות 4) דייב (הישרדות 6) ג'ד (הישרדות 5) השבט השנוא: פרנק (הישרדות 3) קית' (הישרדות 2) רוג'ר (הישרדות 6) רופרט (הישרדות 7) לינדה (הישרדות 3) קים .ג'. (הישרדות 3) זואי (הישרדות 4) נליה (הישרדות 4)

nlm

New member
אה יש גם שבט שנוא?../images/Emo58.gif

יופייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ואני מזהיר אני יכול לכתוב פה ספוילר בלי לשים לב אז אזהרה מראש אליזבת פילרסקי (עונה2) {בעעעעעעעעע מתפלא שאף אחד לא שם אותה עד עכשיו, יהיה נחמד להעיף ת'לקקנית הזאת} ברנדון (עונה3){בגלל שיהיה נורא קל להעביר אותו אליינו ובאפריקה הוא ממש לא היה רציני בקשר למשחק} פרנק (עונה3){כדיי לוודא שברנדון יהיה איתנו באיחוד} קימי (עונה2){1-0 לנו במשימת האוכל} קית' (עונה2){שף שלא יודע להכין אוכל} לקס(עונה3){בגלל האסטרטגיה המתומתמת באולסטאר} זואי(עונה4){קדימה תמי, זואי תתחנף אליה והכל כשיגיע הרגע ואז היא ואנחנו נזרוק אותה לכל הרוחות} נליה דניס {רק כדיי שתעוף בין הראשונים ותבין שהיא כלום במשחק הזה בלי פסקל}

gig19

New member
השבט שלי!

הבנים 1)רוב (6) 2)קולבי(2) 3)איתן(3) 4)דייב(6) הבנות 5)ג'נה(1) 6)דינה(6) 7)שונה(6) 8)אני........

s2900

New member
שבט של הכי טובים

הכי חזקים ( לא רק פיזית ) קולבי עונה 2 מייקל עונה 2 (זה שנשרף ) איתן עונה 3 לקס עונה 3 בריאן עונה 5 מתיו עונה 6 רופרט עונה 7 אנדרו עונה 7 אני יודע שחסרות בנות ואם הייתי צריך 4 + 4 כמו ירון הייתי מוסיף את טינה עונה 2 קתי עונה 4 דינה עונה 6 סו עונה 3 ומשאיר מהבנים את קולבי איתן רופרט ובראיין חסרים לי כמובן ריצארד , ברטון עונה 7- דייב עונה 6 ההומו מעונה 4 שהקים רביעייה משובחת ונפל בגלל פסקל ונליה וזאת כמובן מבלי להתייחס לעונה 8 שכן יש שם מספר אנשים , במיוחד מצאפרה, שמגיע להם מקום ואני לא רוצה לציין שמות בכדי לא להרוס

מטר9

New member
אתה פשוט רשמת את כל השנואים עליי!

חוץ מדייב וקת'י....

למעלה