סקר הטיש!!!

סקר הטיש!!!

אני שוקל האם לבקש אישור להצטרף לטיש בעתיד. למי שכמוני יש סיכון רב בעניין בגגל "הארון" מצד שני מסקרן אותי לדעת אם גם ארונים משתתפים שם, אני הבקש מהחברים להשתתף בסקר כאן ולהצביע באחד מהאפשרויות הבאות: - "ארון-קבוע" = אני עדיין בארון ומשתתף באופן קבוע בטיש. - "חוץ-קבוע" = אני כבר יצאתי ומשתתף באופן קבוע בטיש. - "ארון-ארעי" = אני בארון ומשתתף לא קבוע. - "חוץ-ארעי" = אני יצאתי ומשתתף לא קבוע. - "ארון-שוקל" = אני בארון ושוקל להצטרף בעתיד. - "חוץ-שוקל" = אני יצאתי ושוקל להצטרף בעתיד. תודה לכל והחברות והחברים המשתתפים בסקר אין בהצבע לסקר בכדי לאשר את כניסתי לטיש בברכה עורך הסקר "כויפר"

מפקפק

New member
מלאכתי נעשית ע"י אחר (כופר)

בדיוק עלה במחשבתי לבקש בקשה זו, וכמובן שריצדו במוחי מחשבות כאלו ואחרות, הלא אינני רוצה לצאת מהארון, (אפילו אם אני ספר תורה) אבל בכל זאת, לפחות לצאת למצוא את שכמותי, להשתחרר מכבלי העיגון בארון המחורפן, אז בזאת בקשתי למי שיוכל לעזור בענין, ה"ה ענין הטיש שלמיטב הבנתי מקרב אותנו לאבינו ש.. אשמח מאוד... בהצלחה לכולכם.

סנטוס

New member
על איזה טיש אתם מדברים הטיש האחרון

שהייתי בו היה של הרבא מספינקא. והאמת היה דווקא על הכיפק. זה היה מזמן נוסטלגיה. אז חברה תשכילו אותי.

אם מפגשים גם מתאים לסקר

אז אני "ארון קבוע" הייתי כבר בשתי מפגשים בארץ , ופרטי עם כמה מאנשי שלומינו , ושלש מפגשים עם חברי בגולה גם מתאים ?

סנטוס

New member
לא הבנתי מילה מה זה שפה מיוחדת

צופן או משהו כזה. תן הסבר פשטני.

סנטוס

New member
לא הבנתי מילה מה זה שפה מיוחדת

צופן או משהו כזה. תן הסבר פשטני.

סנטוס

New member
קלטתי את הטיש אני לא מתאים אני

יצאתי מהארוןלגמרי. אני מאחל לכם יציאה חלקה ומהנה.

הסבר על הטיש

הטיש הוא מפגש שבועי בימי חמישי בערב במקום מסויים בגוש דן בו נפגשים חברי הפורום. הטיש קרוי כך בצחוק משום שבראש השולחן יושב הגדול מכולם האדמור "אתאיסט עם ציציות". אין לך מה לדאוג,אף אחד לא אוכל מהשיירים של האדמור. אם אכן יצאת בשאלה ואתה מעוניין להגיע לטיש אנא צור קשר עם הנהלת הפורום ותיבדק האפשרות שתגיע לטיש.

לא צריך להביא אוכל

המקום הוא בית קהוה קטן ונחבא אל הכלים. כל דכפין יתי ויזמין מהמלצריות. אגב, בעבר נפגשנו פעם למסיבת פורים במקום אחר והבאנו את האוכל בעצמנו. באמת הגיע הזמן לחזור על כך.

הייתי פעמיים בטיש אבל לא תחת הניק

"פטיש", השבוע הייתי אמור להגיע אבל איזה מישהו אחר הבריז לי. שבוע הבא מבטיח להגיע אם יתאפשר. זהו טיש נחמד בו האמו"ר האתאיסט מחלק שיריים. בסך הכל חווייה נחמדה וסבבית. בקשר לרעיון של הקיגל מבני ברק נשמע אחלה, נשמח גם לקצת צ´ונט אבל זה אפשרי רק בבית אחד החברים ולא בבית הקהווה. לא איכפת לי לארח אם החברים ילחצו. <פטיש מריח קיגל>

למעלה