סקר החן...

Rtitan

New member
לא חנות קבועה...

במכנסיים אוהב דברים לא חלקים - כיסים, רוכסנים, תפרים, קרעים... מה שבא. חולצות טריקו, פולו וכדומה... חולצות כפתורים רק אם אני מרצה במקום חשוב...

אופק 3

New member
../images/Emo192.gifתלוי בתוכניות ../images/Emo67.gif

אם זה לא אירוע מיוחד, אני מעדיף טריקו עם גינס משופשף, + עדיפות ללבגדי תמנון.. אם זה אירוע מיוחד וצריך להתכונן היטב, אני מעדיף ג'ינס משופשף וטריקו פשוטה משוק רמלה-לוד..

א פרסקי

New member
אני קונה רק ב...../images/Emo163.gif

המותג עצמו לא עושה לי את זה מה שעושה לי את זה יותר זה נוחות איכות ויופי שמותאם עלי לדוגמה קסטרו עד היום לא נמצאה חולצה שתעלה עלי ולא מכנסיים בגלל הגזרה שלהם ויותר גרוע הם מתקווצות בכביסה על פי חברים אז קונה מה שנוח ויושב טוב

רק שיר

New member
אז שאתחדש לי......./images/Emo77.gif

כי בדיוק ובמקרה חזרתי מסיבוב קניות החלטתי לקחת את הקטנים איתי שירסנו אותי על מנת שלא אקנה יותר מדיי
אז ככה: קניתי מכנס לבן צמוד שווה במיוחד בגולף. ושתי שמלות בהוניגמן. בדרך כלל אני אוהבת לקנות ברנואר וג'ינסים ב TNT או לי קופר. לא ממש אוהבת את קסטרו, לא מוצאת שם אף פעם משהו שמתאים לי.. אך אני רב גונית...לא התחתנתי עם רשת מסויימת

rrredshay

New member
צמוד שווה במיוחד...

את אומרת את זה כאילו זה בניגוד למכנס אחר? לא נראה לי שיש מיכנס שלא ישב עלייך שווה...

רק שיר

New member
../images/Emo97.gifשווה במיוחד מבחינת המחיר היקר

sure וברור שעליי הכל יושב שווה

רק שיר

New member
../images/Emo97.gifשווה במיוחד מבחינת המחיר היקר

sure וברור שעליי הכל יושב שווה

mr_lonely

New member
לא בחנות קבועה...

לך תמצא חנות שמחזיקה מכנסיים במידה 38 המחר זעום במידות האלה איפה שמוצא, קונה ואם מוצא 5 זוגות קונה 5 זוגות כי מי יודע מתי אמצא בפעם הבאה.....

מה זאת אומרת יש סכום כסף ../images/Emo12.gif?

אם אהבתי בגד את הכסף כבר אמצא
אין חנות מסויימת. יש כמה קטנות וחמודות...שכל מוכרת שם מכירה אותי ושונאת אותי
אני מסתובבת, מודדת חצי חנות, אפילו כיוון בדרך כלל אין לי, ואז מוצא חן בעיניי איזה מכנס שאין אותו במידה שלי, והמוכרת רצה להביא מהמחסן... ביציאה אני תמיד שומעת אנחת רווחה מאוחריי

cheshire9

New member
זה בדיוק העניין

אם תלכי על שמלות ולא על מכנסיים - המוכרות יאהבו אותך ....... כדאי לנסות.

cheshire9

New member
ורצוי

צמודות דקות וסקסיות כאלה ........ חצי שקופות ... שעוברים מול השמש ורואים את הסילואטה.....

בתנאי שאתה תחליף את המוכרת...

מבטיחה לקנות שמלה הכי סקסית שתהיה במלאי ואפילו אבקש עזרה בסגירת ריץ' רץ' מאחור
אבל בשביל זה תצטרך לזוז מתל אביב, אתה יודע...

cheshire9

New member
אין ברירה

אם כך נחכה כבר לסתיו..... במזג אוויר הזה אי אפשר לזוז.....

aviavram

New member
נו ירושליים עיר הקודש

זה לא כל כך רחוק את יודעת אני שם ב 25 תבואי ?

bellab21

New member
פולני קטן שלי עזוב אותך משטויות

ממילא אקלף אותך מהם תתבגר

למעלה