סקר החמות הגדול

אני הייתי מוכן להתחתן עם חמותי. ../images/Emo13.gif

בחיי, תמיד אמרתי לגרושתי את זה. אני חושב שאהבתי אותה יותר ממנה. חחח... היא אישה מקסימה. למרות שמאז הגירושין מביטה עלי במבט "רצחני" בעיניים. לעולם לא תסלח לי. חבל, באמת חבל...

רק רגש

New member
לי אין שום דבר נגד חמותי

היא לא עשתה לי כלום, ההפך, כאשר הילדים היו קטנים הייתה באה ושומרת עליהם. תמיד הייתה ממש בסדר. אחרי הכל היא נשואה עד היום. הכל בא מאיתנו ואין אשמים מסביב!!!

יערית

New member
חמותי החמודה

גם כשחשבה שקיבלתי ממנה את מפעל הפיס,גם כשלא היתה מסופקת בי ככלה,גם כשחשבה שלבנה מגיע יותר{ב-$$$]כיבדתי אותה ועדיין מכבדת עד עצמם היום הזה.המעמד שלה כסבתא לילדיי משנה את כל התמונה.לעולם לא הייתי צריכה להעמיד אותה שלא תתערב מאחר ולא התערבה בכלום. מה שכן יאמר לזכותי,שהבן שלה שינה גישה כלפיה בזכותי ואת זה צריך להזכיר לו פעם אחר פעם "אמא יש רק אחת"! לא משפחתי ולא משפחתו שמונה רק את הוריו יש להם יד לגרושים, רק לנו.

ואני...

הייתי מייעלת ת'סקר הזה... עם זיקה קטנטנה לעתיד... מה אתן חושבות על ההוא או ההיא שיחטוף אתכן בתור חמות...מה הוא/היא יחשבו?

shovalit35

New member
חמותי לא התערבה אף פעם..

ועד היום אני בקשר איתה ואין לי את מי להאשים בגירושין חוץ מאשר אני והוא

אני דווקא רוצה להודות לחמתי

בשרשור הזה ולהגיד לה תודה
שהתערבת
שסכסכת
לך ולאמא שלי שבזכותכן אני גרושה היום ועוד
קטנה לחמתי שקיבלה בחזרה את בנה האהוב....

faraday

New member
מה עם החם

בכל התגובות היו התיחסות רק לחמות ומה עם החם? במקרה שלי דווקא החמות היתה גורם חיובי בסכסוכים שפרצו ביני לבין חמי בינתיים שנייהם הלכו לעולם -כך שאין טעם להמשיך..........

ילוטייל

New member
בסוף רובכן תהיינה גם בסטטוס הזה..

מה שמזכיר את האימרה כשאתה פוגש את האמא של הבחורה תביט היטב - כך בערך, תראה בת זוגתך בעו דאי אלו שנים. גנטיקה, וזמן עושים את שלהם.

הבעיה לדעתי היא לא החם או החמות..

הבעיה היא בבן/בת הזוג שמאפשרים להם להיתערב.

בדד1

New member
בדיוק כך

אבל מצד שני אני מודה לה כי בדיעבד היא החזירה לי את החיים

דוליפין

New member
../images/Emo68.gifיש לה חלק למכשפה

חמותי היא פולניה קלאסית.זאת מהבדיחות........תמיד נחמדה מאוד מאוד..מקבלת את כולם מאוד יפה- ותמיד תמיד מצליחה להרוס הכל..בנחמדות...קשה לאמוד את חלקה בפירוק החבילה- אבל בטוח היה לה את החמש גרוש שלה...

יש להעמיד את החמות/חמים על מקומם...

אבל... אין קשר לגירושין. אני אישית את חמותי אעמדתי על מקומה, הבעייה שאת הגרוש (אז... בעל) לא אעמדתי במקומו.

asafgery

New member
ממש ממש לא

אפילו לא בכיוון. אהבתי ואני עדיין אוהב את חמי וחמותי לשעבר. מדי פעם אני מתקשר אליהם לשאול לשלומם.

חמותי

מדהימה! אישה עדינה ונעימה שמעולם לא התערבה בחיינו. אני גם בטוחה שהיא לא אוהבת את הצעדים שה"בן יקר לה" עשה אבל היא אמא ולכן מקבלת אותו למרות הכל. יודעת שהפרידה שלנו קשה לה, מקווה שנשאר בקשר.

למעלה