סקר החיוכים ........

אזרח111

New member
סקר החיוכים ........

מה עדיף לדעתכם אצל בחורה? (סוג מאוד מאוד ספציפי של בחורה) 1. חיוך שובה 2. חיוך ממיס 3. חיוך כובש ... תודה על ההיענות.

Goddess

New member
אויש נו זה קל..

כשהיא צריכה משהו ממך הוא יהיה שובה כשהיא עשתה משהו רע ומנסה לבקש סליחה הוא יהיה ממיס וכברירת מחדל, הוא תמיד כובש :p

אזרח111

New member
Goddess, שאלו אותך שאלה ...

למה את לא עונה? את כזאת חצופה לפעמים ......

Goddess

New member
צודק.

לא לפעמים. כמעט תמיד. וההבדל הוא דווקא די פשוט. חיוך שובה גורם לאנשים מסוימים (מאוד) להיות מוקסמים ולעשות את כל הנובע מכך... חיוך ממיס גורם לתגובה של "אוווו" ואי אפשר לעמוד בפניו ובשביל לדעת מהו חיוך כובש... אממ.. מספיקה פעם אחת לראות אותי מחייכת

JamicaniT

New member
אני בחורה.

ותחסכי את הניתוח אופי. בקיצור. אין באמת הבדל. :) לירן. מה זה הסקרים האלה. הייתי כותבת משו על ברביות. אבל אני אשאיר את זה לתמי.

Goddess

New member
מצטערת..

האמת שלא ממש שמתי לב לכינוי. יש משהו בזה שאומרים שאני מרוכזת מדי בעצמי
בכל אופן, נכון. תכלס אין ממש הבדל, כולם מביאים לאותה תוצאה רק בדרכים שונות. ומה רע בדיוק להתעסק עם ברביות (יותר נכון עם נשים שנראות כך - תיאור בשביל קשי ההבנה)?.. במונחים גבריים זה נשמע דווקא כמו החלום הרטוב של כל אחד (אחד. בלשון זכר. טוב, אולי גם כמה נשים. אבל לא ממש רלוונטי).

JamicaniT

New member
למה רע.

אני שמחה שלירן מצא תחביב. חלום רטוב? אולי כשזה יהפוך מברביות לנשים. [טוב זה לא כיף לצחוק עליו כשהוא לא מתערב. לירן הכל מאהבה.
]

yehuda18

New member
אני עדיין לא הבנתי

מה בדיוק ההבדל בין כובש, ממיס ושובה.. NP ריטה - בוא NE חביתה

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifלירן , יא כאפה שכמוך*../images/Emo41.gif

למה אני צריכה לקרוא את הבולשיט שלך באמצע השיעור?! תעשה סקר דילדואים. זה דבר שאתה מבין בו הרבההההההההההה יותר טוב. עלק סקר על חיוכים של בנות.... בפעם האחרונה שבחורה חייכה אליך גם שילמת לה. פאתט.

אזרח111

New member
זה לא סקר חיוכים של בנות ...

סקר על בחורה .... (נסי לקרוא) אוף תמי ... נשרפו לך יותר מדי תאים אפורים שם ...

למעלה