סקר - החופשה החלומית

TalReshef

New member
סקר - החופשה החלומית

היכן הייתם רוצים לבלות את חופשתכם האידיאלית? לחצו על כפתור "סקר" שלמעלה וזכרו: מי שמצביע משפיע!

לא יכולה להשתתף בסקר

מה קרה? נדידת היבשות נמשכת בקצב מזורז? איך נעלמה אוסטרליה מהמפה העולמית? רוצה לטוס לשם לחופשת החלומות. אנחנו על המפית.

שכחתי: אי האוקינוס השקט זה כללי מדי

נדמה לי שטסמן, קפטןקוק, ושאר הנשמות הטובות האחרות, זכאים ליותר מאשר השם הכוללני הזה.

TalReshef

New member
סליחה, מגבלה טכנית

תוכנת הסקרים של תפוז מאפשרת רק עד 10 אפשרויות ויש לנו על הכדור כ-180 מדינות ולכן נאלצתי לתחום את העולם על פי אזורים. את ההערה בנוגע לאוסטרליה רשמתי וכבר יישמתי

וואלה, אתה רציני. כל הכבוד!

מגיב במיידי. ואני הולכת לחלום על חופשת החלומות. הכרית קורצת. שיתגשמו כל החלומות. תזמון הסקר שלך מרשים: חזרתי לפני שעה וקצת מנתב"ג. מזל שנסעתי לשם בלי דרכון, אחרת הייתי יכולה למצוא עצמי על איזשהו מטוס... זה מדגדג...

A y y a

New member
אבל חסרה גם האופציה

של חופשה בארץ. (סנוב בטבריה כבר היית?) טוב טוב . אפשר להגיד שהארץ נמצאת באסיה. אבל אני סתם קטנונית, דווקא בא לי על גרינלנד.

orlyt

New member
האופציה שבאמת חסרה לי היא

כל התשובות נכונות.. ניסיתי להחליט בין כמה אופציות וכל השאר נעלבו.. אז אם אין הגבלות כלכליות (yeah, right) ומגבלות של זמן, אני יוצאת לטיול סובב עולם. מבטיחה לשלוח גלויה

מקווה שלא תכעס ...

אבל אם הצבעת פעמיים עם אותו ניק רק ההצבעה הראשונה תפסה

מקווה שלא תכעס

אבל הניק לא משנה. אתה לא יכול להצביע פעמיים מאותו מחשב גם עם ניקיםשונים. יש דרך לעקוף את זה (כמו שגילו לי בתקופת הטושים והלורדים) אבל היא דורשת השקעה רבה מדי. לך למחשב אחר.

shellyland

New member
זהו - שכנראה שלא

אני אחפש את המסר ההיסטורי ששלחו לי בזמנו לגבי איך לדפוק את השיטה. לא השתמשתי בזה מעולם, כך שאין מקום לשמחה: טושים הם, עדיין, העבים!

למעלה