סקר ("הושאל" מפורום אחר)

ShirShir

New member
סקר ("הושאל" מפורום אחר)

משחק נחמד שגנבתי מפורום אחר...ושם גנבו אותו מפורום אחר שגנבו אותו מפורום אחר (והרי הגונב מגנב פטור..לא???) מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש בהקשר לדברים הבאים... גברים - מיטה - טלויזיה - סקס - שטיפת כלים - פינוק - פסיפלורה - פורום - חברה טובה - שקרים - נאמנות - מכורה ל... - סטייק - עוגת גבינה - דובדבן - חמה - מליון דולר - בית - עבודה - רק שלי -

להלן תשובותיי

גברים - חתיכים מיטה - מצעים חדשים טלויזיה - ספורט סקס - סקס שטיפת כלים - מים חמים והרבה סבון פינוק - מסג' פסיפלורה - מזכיר לי את חמותי פורום - חום ואהבה חברה טובה - פורום זוגיות שקרים - שחור בעיניים נאמנות - לבן בעיניים מכורה ל... - ספורט סטייק - כן, והרבה, וכל הזמן עוגת גבינה - קר בפה, איזה כיף דובדבן - בורדו חמה - לא אוהת שמש מליון דולר - כפול 10 בית - אינטימיות עבודה - יסודיות רק שלי - סוד באדי

polegra

New member
ואלה התוצאות של מוקד מס13534165

אמנם יום השואה היום אבל דווקא ביום כזה אני מנסה להעסיק את המוח בדברים אחרים על מנת לא לשקוע לתמונות שראיתי סיפורים ששמעתי שמלווים אותי ביום יום ובמחשבות על משפחתי גברים - מפחיד
מיטה - לישוןןןןןןן
טלויזיה - לא משהו
סקס - יאמייייייי גרררררררר כאן ועכשיו
שטיפת כלים - תזכירו לי מה זה?
פינוק - מסאז ושוקולד
פסיפלורה - החתולה שלי ז"ל
פורום - זוגיות
חברה טובה - אין , לא בוטחת בבנות
למעט
אחת קטנה וחמודה שקרים - לא בבית ספרנו
נאמנות - חובה
מכורה ל... - סקס
סטייק - יאמי אוכל אהוב שלא אכלתי 13 שנה עוד מעט
עוגת גבינה - הכי טעים שיש!!! לא אפויה ורצוי של אישתו של אבא שלי דובדבן - מסוכר הכי אהוב על החזק
חמה - אם באה שמשששש שמריאור הרסה לי את השיר הזה
מליון דולר - בייבי לו היה לי היה לי בייבי
בית - חסר
עבודה - באסה
רק שלי - אני

dominogrose

New member
התשובות שלי

גברים - מעצבנים מיטה - סקס טלויזיה - איכסה סקס - יאמי שטיפת כלים - באסה פינוק - אחותי הקטנה המפונקת פסיפלורה - גלידה פורום - זוגיות!!!!! חברה טובה - שירי שקרים - רע נאמנות - אהבה מכורה ל... - משינה סטייק - התקווה עוגת גבינה - הכי טעים שיש דובדבן - עוגת שוקולד קנויה בחנות חמה - שמש
מליון דולר - הלוואי עליי. בית - שאני צריכה כבר להשכיר לעצמי בית עבודה - סופר פארם רק שלי - חבר שלי!!!

ענתי 10

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif

גברים - סקס מיטה - סקס טלויזיה - שיעמום סקס - סקס שטיפת כלים - כאב גב פינוק - ספא, מסז' פסיפלורה - לא משהו פורום - חברים חברה טובה - אין דבר כזה שקרים - הבוס שלי
(מקווה שהוא לא קורא פה) נאמנות - בעלי מכורה ל... - פורום סטייק - בעלי עוגת גבינה - שבועות דובדבן - קיץ חמה - שמש מליון דולר - חו"ל בית - בעל, ילדים, ריח טוב עבודה - איכס
רק שלי - בעלי

Miss פטל

New member
עונה../images/Emo42.gif

גברים - בעלי מיטה - סקס טלויזיה - עירבוב שמות של כל התוכניות שאני צופה בהן
סקס -
שטיפת כלים - אמא ואבא וצעקות עלי
פינוק - מסג' פסיפלורה - בעע
מחשבה ראשונה- ריח רע פורום - אחד המקומות האהובים עלי!
חברה טובה - אכזבות שקרים - נזכרתי במישהי..
נאמנות - זוגיות..בעלי מכורה ל... - טלויזיה, פורום, קפה, שופינג
סטייק - בא לי עוגת גבינה - בא לי דובדבן - עוגת קצפת
חמה - שמש, קיץ
מליון דולר - חלום חיי יתגשם
בית - פרטי גדול עם גינה
עבודה - חצי משרה שתחום מעניין, אין משהו מסויים( המחשבות שלי עדיין בחלומות אחרי הקטע של מיליון דולר..חחח) רק שלי - בעלי!!

g u r a

New member
התשובות שלי

גברים - מעצבנים,ילדותיים.. מיטה -
לישון. טלויזיה - לא משהוא. סקס - אוהבת. שטיפת כלים - מה הבעיה? פינוק - לשבת באמבטיה. פסיפלורה - לא טעמתי. פורום- זוגיות!!!! חברה טובה - אסתי. שקרים - לא בבית ספרי
נאמנות - חובה בכל בית
מכורה ל- סיגריות, דיאט קולה. סטייק - אפשרי. עוגת גבינה - חג שבועות, לבן. דובדבן - אדום, סקסי. חמה- שמש , ים ,קיץ. מיליון דולר.- בשמחה! בית - חדש! עבודה - צריכה להתחיל לחפש. רק שלי- הילדים.

Oיון

New member
ושלי..

גברים - יש לי אחד מיטה - חלום טלויזיה - חברים סקס - החצי שטיפת כלים - נקיון פינוק - חיבוק פסיפלורה - טעים פורום - לקבל ולהקשיב חברה טובה - כנ"ל שקרים -
נאמנות -
מכורה ל... - חצי סטייק - יאמי עוגת גבינה - איכס דובדבן - איכס חמה - לפעמים איכס מליון דולר - בית ואוטו בית - חממה עבודה - פונטנציאל רק שלי - החצי

גם אני עונה ../images/Emo8.gif

מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש בהקשר לדברים הבאים... גברים - אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדם מיטה - שמיכת פוך בקיץ טלויזיה - חברים סקס - מבוקש ונדיר שטיפת כלים - לא שוטפת פינוק - אמבטית קצף ומלח לאמבט פסיפלורה - בגלידה טעים פורום - המצאת המאה חברה טובה - נעלמה לי שקרים - לא סובלת נאמנות - כלב מכורה ל... - פורום סטייק - לבן עם עצם עוגת גבינה - פרורים דובדבן - עם קצפת חמה - שונאת אותי ואני אותה מליון דולר - הבת שלי בית - 4 קירות של אהבה עבודה - הלוואי ולא היה צריך רק שלי - הבת שלי

Miss Shmelo

New member
../images/Emo26.gifהתשובות שלי...

גברים- כמו ילדים
מיטה- סקס טלויזיה- כוכב נולד סקס- יאמיי
שטיפת כלים- בקבוק עם משאבה בלבד! פינוק- מסאז פסיפלורה- הכינוי של האקס פורום- זוגיות וחתונות. חברה טובה- יש כמה הכי טובה באוסטרליה. שקרים- לבנים נאמנות- חובה! מכורה ל- שוקולד
סטיק- סטקיית אסא, כל שישי אפשר למצוא שם אותנו
עוגת גבינה- יש לי מתכון נהדר.
דובדבן- לא אוהבת
חמה- מקסימה!!!
מליון דולר- לוטו בית- עוד חודשיים עוברים לבית
עבודה- מתלבטת בין 2 עבודות
רק שלי- אלופינד

איזה סקר נחמד ../images/Emo13.gif

גברים - טוב שיש אותם מיטה - חלום על שינה טובה טלויזיה - רייטנג סקס - כיף שטיפת כלים - לא בבית ספרנו פינוק - אהבה פסיפלורה - עודה טעימה פורום - חברות חברה טובה - מוצר נדיר שקרים - איכס נאמנות - בסיס לכל קשר מכורה ל... - פורום, אלא מה... סטייק - טעים עוגת גבינה - טעים דובדבן - רוצה גם קצפת חמה - אני בשעת כעס מליון דולר - פנטזיה בית - יציבות עבודה - איכס רק שלי - אני

lulit

New member
התשובות שלי

גברים - סקס מיטה - לישון סקס - אחת ההנאות הגדולות בחיים שטיפת כלים - סיוט פינוק - גררררררר פסיפלורה - איכס פורום - חברים טובים חברה טובה - כמו אחותי שקרים - קורה גם לטובים ביותר נאמנות - כלב מכורה ל - שוקולד סטייק - שונאת בשר עוגת גבינה - חג שבועות דובדבן - קרטיב (חמה - לא ברור) מליון דולר - הלוואי בית - הפינה שלי עבודה - אתגר רק שלי - האיש

משחק האסוציאציות של שירשיר

גברים - סקס מיטה - מנוחה טלויזיה - סרטים סקס - אוהווווווווו שטיפת כלים - טרפיה פינוק - ספא פסיפלורה - מרגריטה פורום - זוגיות חברה טובה - דנה שקרים - עבודה נאמנות - זוגיות מכורה ל... - אוכל סטייק - הרבה דם עוגת גבינה - מתוק דובדבן - קצפת חמה - עוגה מליון דולר - חלום בית - פרטיות עבודה - רוטינה רק שלי - בעלי

eרון

New member
טוב קודם עונה ואחר כך

אני אקרא מה שהשאר כתבו..... גברים - כדור- רגל מיטה - לישון, סקס טלויזיה - משעמם סקס - סבבה, מוכנה תמיד שטיפת כלים - יש מדיח פינוק - אוהבת. הכלב מהסיפור, פינוקי. פסיפלורה - פרי טעים עם גרעינים מעצבנים פורום - הפורום שלנו, אלא מה? חברה טובה - אין שקרים - לבנים, שחורים ובכל מני צבעים, תמיד פסולים!!! נאמנות - כלב, בעל מכורה ל... - פורום זוגיות, שוקולד סטייק - מדיום אסיסי, יאמי, עכשיו אני רעבה עוגת גבינה - עוד יותר יאמי. דובדבן - לא אוהבת, רק עם הוא ממש טרי, כמו זה שאכלתי בהונגריה חמה - מנה חמה? שמש, מיטה חמה.... מליון דולר - כל כך הרבה לא יודעת בית - חום, אהבה, לנוח, להתפנק, להמשיך? עבודה - קשה, קשה, רק שלי - נושי, מיקה ותולי

ShirShir

New member
עכשיו אני../images/Emo9.gif

גברים - אוהבת!
מיטה - רכות!
טלויזיה - כיף!
סקס - רוצה עוד!
שטיפת כלים - עצבנות!
פינוק - כרבולים!
פסיפלורה - גלידה!
פורום - תפוז!
חברה טובה - מיכל!
שקרים - חוסר אמון!
נאמנות - חיית מחמד!
מכורה ל... - צחוק!
סטייק - לא משהו!
עוגת גבינה - חג שבועות!
דובדבן - סוכריה!
חמה - בוקר!
מליון דולר - חלום!
בית - חצר/גינה!
עבודה - בוס!
רק שלי - אני!

ShirShir

New member
קאסי' רק עכשיו שמתי לב../images/Emo23.gif ש.....

שתינו כתבנו "רק שלי - אני"

lili81

New member
איזה יופי סקר

והנה תשובתי איך שאני אוהבת סקרים... גברים - יפים מיטה - לישון טלויזיה - מנוחה סקס - פרוע שטיפת כלים - עדיף רק כוסות וצלחות שונאת סירים ומחבתות פינוק - ספא פסיפלורה - לא יודעת עדיין איזה פרי זה פורום - בית חם חברה טובה -אימא שקרים - כנות נאמנות - האיש שלי מכורה ל... - במבה סטייק - אל גאוצו עוגת גבינה - מממ..טעים בטירוף דובדבן - יפה ולא טעים חמה - שמש מליון דולר - מסודרת עד סוף ימי כלכלית כמובן בית - חום ואהבה עבודה - מצחיקה רק שלי - אוסף בובות שלי

ענתי 10

New member
../images/Emo26.gif שמתם לב ש...

7 בנות מתוך 15 ענו ש"רק שלי" = בעל/חבר?? זה לא מוזר? כי בסה"כ אוסף הבובות, הילדים, החתולים וכמובן אנחנו עצמנו אכן מתאימים לקטגוריה "רק שלי", אבל הבעל הוא הרי אובייקט עצמאי שיכול לבוא היום וללכת מחר, ואין שום ערבות לכך שהוא יהיה תמיד "רק שלי". אז למה בכל זאת? [אגב, גם אני עניתי שבעלי הוא רק שלי]

אני בהתחלה חשבתי לכתוב

הילדים. ואז חשבתי שהם בעצם גם של בעלי. ואז חשבתי שהם בעצם של עצמם ולאף אחד (כולל ההורים) אין בעלות עליהם. אז כתבתי "אני".

למעלה