סקר הופעות!

tiramisu1

New member
תשובות (שמזכירות לי כמה אני זקן ../images/Emo10.gif)../images/Emo26.gif

ההופעה הראשונה שלי הייתה לפני 10 שנים בערך, במעין פסטיבל עם הופעות במשגב. זו הייתה אהבה ממבט ראשון
. קצת אחרי זה הייתי בהופעה השנייה, שהייתה ביום הסטודנט בטכניון בחיפה.
ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה של יהודית הייתה ברוק בקמפוס באוניברסיטת תל אביב לפני שנתיים בדיוק! אולי בגלל שזה היה לסטודנטים ואולי בגלל משהו אחר היא שרה פשוט 1000 שירים במשך 3 שעות+ כולל מלא הדרנים ומה שביקשו פשוט, חלק אקפלה חלק רק עם הגיטרה. משהו פשוט מטורף. ורוב ההופעה עמדתי צמוד לבמה, פשוט במרחק נגיעה מהרגל שלה. היה מטריף.
ההופעה הכי מבאסת שלה (אם מותר לי להוסיף קטגוריה לסקר..) היא "ילדות" ב"תמונע". בעעעעע.
אני לא אגיד "הכי" - אבל הופעות מעולות שהייתי בהן: ריקי גל (ב"תמונע" ובירושלים) וכמובן כמובן המלכה חווה.

tiramisu1

New member
אוי, נזכרתי שההופעה הראשונה שהייתי בה הייתה

הופעה משותפת עם גידי גוב. זוכרים שהיה קטע כזה? (חצי ראשון גידי מופיע, אז הוא קורא ליהודית והם עושים יחד את באה מאהבה ועוד 2-3 ואז הוא יורד והזמרת האמיתית נשארת על הבמה
)

לא זה מופע אחר

בהופעה "מופע משותף מאוד" הופיעו גידי גוב ויהודית רביץ על אותה במה במהלך כל ההופעה. שרו ביחד כל הזמן שירים שלהם + מספר קטן של שירים של רמי קליינשטיין שהיה קלידן במופע וגם המפיק המוזיקלי. (מהמופע הזה יצא הביצוע של יהודית רביץ ביחד עם גידי גוב ל"באה מאהבה" . הייתי בהופעה הזאת בהיכל התרבות. המופע אז רץ מספר פעמים בקיץ של אז (לא זוכר שנים, זה היה לפני צאת איזו מין ילדה. וזה גם בהחלט אחד מהמופעים המוצלחים. אולי זה הזמן להתאחד עוד פעם? (אבל כמו אז, לא כמו עכשיו שכל אחד עושה את ההופעה של עצמו ומתחברים רק לכמה שירים) ?

אושRתי

New member
אני לא זוכרת../images/Emo7.gif

הייתי בכל כך הרבה הופעות שדווקא את הראשונה אני לא זוכרת..

gilishai

New member
הכבש השישה עשר 1978

זו הייתה ההופעה הראשונה שבה הבנתי שיש זמרת כזאת שקוראים לה יהודית רביץ. ההופעה הייתה מדהימה ומאז הלכתי להרבה מאוד הופעות יחיד שלה בקיבוצים וככל שהיא גדלה אני הייתי שם איתה, כמעט בכל הופעה והופעה. ההופעה הכי הכי טובה של יהודית הייתה בצמח ביולי - הופעת בכורה של באה מאהבה, את ההופעה הזאת לא ניתן לשכוח לעולם, ההתרגשות שלה ותשואות הקהל היו בשיאם וצריך לזכור שההופעה והתקליט (דאז) יצאו באותו יום כך שלקחו סיכון גדול והקהל לא ממש ידע את השירים חוץ מהשיר באה מאהבה שהתנגן ברדיו.

למעלה