עונהה
ההופעה הראשונה של יודית {שהייתי בה כמובן} היתה בזאפה 27.1.07 יום שבת, 22:00. היתה הופעה מדהימה שבמהלכה היא גם סיפרה לנו מה היא הכינה לארוחת שבת של אותו יום. אני זוכרת שהיא הדהימה אותי לגמרי. לא ציפיתי לכזה דבר. המצחיק הוא שבכלל לא כל כך היה לי חשק להופעה הזאת, לא ממש התרגשתי ממנה,הייתי מאוד קרובה ללבטל את הכרטיסים ולהישאר להתכרבל בשמיכה, כי לפני ההופעה הזאת לא ממש אהבתי את יודית כמו שעכשיו אני אוהבת אותה. היא היתה אחת הזמרות שאני יותר אוהבת אבל ממש לא הייתי מגדירה את עצמי אז כמעריצה שלה. בזמן ההופעה הזאת נוכחתי לדעת שלא ידעתי אושר מימיי. ואחרי ההופעה הייתי בדאון של שלושה ימים בערך {כן, סיפור עצוב..}. בקיצור, זהו, זה היה לפני כולה 3 חודשים, ומאז אני מאוהבת בבנאדם. אה ו- כמובן שזאת היתה הופעה של עיבודים, לא ילדות.. אממ, בקשר לשאלה השניה, הייתי כולה ב3 הופעות. ובשלושתן היה מטורף.. אבל הכי נהנתי ביפעת אני חושבת. ב-6.4. אני לא יודעת למה, בעיקרון הקהל היה נראה בהתחלה די רקוב אבל יודית הצליחה לעשות את העבודה וכולם קמו בסוף על הרגליים. ומרוב שהיתה התלהבות מטורפת וכולם קמו ומחאו ליודית כפיים סוערות כדי שתחזור לעוד הדרן, ועוד הדרן- היו 4 הדרנים, והיה מטורף. היתה הופעה ממש טובה כי הרגשתי שיודית פתוחה איתנו יותר מתמיד. לא נבוכה ולא מתביישת. וגם כשהלכנו אליה אחרי זה היא אכלה במבה והיתה קולית לגמרי. היה ממש מצחיק וכיף..ו..מעורר חשק שמדברים על זה. תאמת שיצא לי להיות רק בהופעות של יודית ובהופעה אחת של דיוויד ברוזה ומיומנה "בחונטס" {וזה רק כי היו לי כרטיסים חינם}. זה לא אומר שזה המצב האידיאלי, הייתי רוצה ללכת לעוד הרבה הופעות, כמו נורית גלרון, חווה אלברשטיין, רונה קינן, אבל למי יש כסף?!?!?! מספר טלפון לתרומות: חח סתם..