סקר הופעות!

סקר הופעות!

בעקבות הדיון שהתפתח פה על ההופעה ביום הסטודנט, הייתי רוצה לשאול אתכם :
מתי הלכתם פעם ראשונה להופעה של יהודית, איזה, ואיך היה?
באיזה הופעה שלה הכי נהניתם והייתה לכם הכי מדהימה?
ובאופן כללי עכשיו, לא קשור ליהודית - מה ההופעה הכי טובה שהייתם בה (ואתם רוצים ככה להמליץ עליה לשאר האנשים פה)?
תענו ותהנו.

PianoGirl20

New member
הפעם הראשונה...

פעם ראשונה הופעה של יהודית- הופעה בבארבי בתל אביב, לפני שנה וחצי בערך. היה מדהים-מדהים-מדהים... פעם ראשונה שראיתי את יהודית מופיעה לייב, עם כל האנרגיות המטורפות שלה והיכולת המדהימה שלה לרגש והמנעד הזה שלה שמכסה פסנתר שלם.. זה פשוט גרם לי להתאהב בה בצורה טוטאלית. באיזה הופעה הכי נהניתם- קשה לי נורא להגיד. הייתה את ההופעה בערד שהייתה מדהימה, הייתה את ההופעה שלה עם גידי גוב בפארק רעננה שגם הייתה ממש טובה, והייתה הופעה אחת שלה בזאפה ביום האהבה (או איזה תאריך קיטשי אחר) שהייתה מאוד מרגשת, ואני זוכרת שאפילו אחרי זה כשדיברתי עם יהודית אמרתי לה שהיא נורא ריגשה וממש ראיתי שאנשים כמעט בכו כשהיא שרה..(ואז היא אמרה איזה משהו צנוע כזה שכאילו זה שהתרגשו זה לא בזכותה.
)... הייתה גם הופעה אחת בתיאטרון גבעתיים שהייתי בה עם חברה שלי שראתה אותה פעם ראשונה, ואחרי ההופעה יצאנו עם 'היי' מטורף...זו גם הייתה אחת הטובות. בקיצור, נורא קשה לבחור כי בכל ההופעות שלה מאוד נהניתי (מין הסתם, אחרת לא הייתי הולכת לכל כך הרבה..). ההופעה הכי טובה שהייתם בה ,לא קשור ליהודית- הופעה של מתי כספי עם שלמה גרוניך, 'מאחורי הגדר הלבנה' קראו לזה (נראה לי). היה מרגש ומעניין (אם כי קצר..).

באהבתנו

New member
סקר הופעות ../images/Emo39.gif

*פעם ראשונה שלי בהופעה: הפעם הראשונה שראיתי הופעה של יהודית רביץ הייתה לפני חמש שנים בערך, במופע משותף שלה ושל נורית גלרון. עד אז לא הכרתי יותר מדי שירים שלה ולא התעניינתי בה במיוחד.. החוויה של ההופעה הייתה מטורפת לחלוטין, שתיהן היו מדהימות אבל זאת הייתה יודית שגרמה לי להתאהב טוטאלית. אף אמן מעולם לא עורר בי כאלה עוצמות.. פשוט הכי נהניתי בעולם!! חודשים אחרי ההופעה הזאת הפלייליסט המשיך להתנגן לי בראש, וכ"כ רציתי למצוא אנשים שיזדהו עם האקסטזה שלי (זה היה פחות או יותר בשלב שהייתי משוכנעת שאין ליודית עוד מעריצים מלבדי שהם בני פחות מ-50
) *ההופעה הכי מדהימה של יודית שראיתי: מצדה, ללא ספק.. משהו בשילוב המהמם הזה של הנוף של ים המלח, הזריחה והמוזיקה של יודית פשוט הפך את ההופעה הזאת לאחת החוויות המדהימות ביותר שיצא לי לחוות עד כה... *אני לא משוכנעת שזאת ההופעה הכי טובה שהייתי בה, אבל אני מאוד ממליצה על "אינטימתי"- של מתי כספי. זאת הופעה יחסית קצרה, שבה הוא שר שירים שלו מכל התקופות. ראיתי אותה בקמלוט לפני כמה חודשים, וגיליתי שאין גבול לכמה שהבנאדם הזה מסוגל להפתיע.. הוא פשוט גאון.

עונהה

ההופעה הראשונה של יודית {שהייתי בה כמובן} היתה בזאפה 27.1.07 יום שבת, 22:00. היתה הופעה מדהימה שבמהלכה היא גם סיפרה לנו מה היא הכינה לארוחת שבת של אותו יום. אני זוכרת שהיא הדהימה אותי לגמרי. לא ציפיתי לכזה דבר. המצחיק הוא שבכלל לא כל כך היה לי חשק להופעה הזאת, לא ממש התרגשתי ממנה,הייתי מאוד קרובה ללבטל את הכרטיסים ולהישאר להתכרבל בשמיכה, כי לפני ההופעה הזאת לא ממש אהבתי את יודית כמו שעכשיו אני אוהבת אותה. היא היתה אחת הזמרות שאני יותר אוהבת אבל ממש לא הייתי מגדירה את עצמי אז כמעריצה שלה. בזמן ההופעה הזאת נוכחתי לדעת שלא ידעתי אושר מימיי. ואחרי ההופעה הייתי בדאון של שלושה ימים בערך {כן, סיפור עצוב..}. בקיצור, זהו, זה היה לפני כולה 3 חודשים, ומאז אני מאוהבת בבנאדם. אה ו- כמובן שזאת היתה הופעה של עיבודים, לא ילדות.. אממ, בקשר לשאלה השניה, הייתי כולה ב3 הופעות. ובשלושתן היה מטורף.. אבל הכי נהנתי ביפעת אני חושבת. ב-6.4. אני לא יודעת למה, בעיקרון הקהל היה נראה בהתחלה די רקוב אבל יודית הצליחה לעשות את העבודה וכולם קמו בסוף על הרגליים. ומרוב שהיתה התלהבות מטורפת וכולם קמו ומחאו ליודית כפיים סוערות כדי שתחזור לעוד הדרן, ועוד הדרן- היו 4 הדרנים, והיה מטורף. היתה הופעה ממש טובה כי הרגשתי שיודית פתוחה איתנו יותר מתמיד. לא נבוכה ולא מתביישת. וגם כשהלכנו אליה אחרי זה היא אכלה במבה והיתה קולית לגמרי. היה ממש מצחיק וכיף..ו..מעורר חשק שמדברים על זה. תאמת שיצא לי להיות רק בהופעות של יודית ובהופעה אחת של דיוויד ברוזה ומיומנה "בחונטס" {וזה רק כי היו לי כרטיסים חינם}. זה לא אומר שזה המצב האידיאלי, הייתי רוצה ללכת לעוד הרבה הופעות, כמו נורית גלרון, חווה אלברשטיין, רונה קינן, אבל למי יש כסף?!?!?! מספר טלפון לתרומות: חח סתם..

אני מהר מהר :)

מתי הלכתם פעם ראשונה להופעה של יהודית, איזה, ואיך היה? בארבי כפר-סבא, לפני שנה וחצי - כלומר "עיבודים", עם אחת החברות הכי טובות שלי. גררתי אותה כי מגיל 8 אני שומעת את יהודית ולא יצא לי אף פעם להיות בהופעה שלה (נסיבות מקילות...
הורים), ונסענו בגשם והGPS כל פעם התעקש לסחוב אותנו לכביש 6, ואיך שירדנו מהאוטו טבעתי בתוך שלולית ענקית בכניסה לבארבי, ישבנו שעה וחצי והתייבשנו ועוד הכריחו אותנו להזמין שתייה ואוכל, אבל ברגע שיהודית עלתה לבמה, כל הגשם וכל מה שהיה לפני זה נשכח לגמרי, וזה כל מה שעניין. האמת? אני לא זוכרת הרבה מההופעה, חוץ ממה שצילמתי בוידאו, כי הייתי בשיא האקסטאזה. זוכרת את הביצוע המדהים של "היא אוהבת" של פיטר רוט, ואת זה שהיא ניסתה לכוון את הגיטרה כשהיא שרה את "שיר ללא שם" ולא הצליחה אז לקחה גיטרה אחרת
בקיצור - היה מדהים.
באיזה הופעה שלה הכי נהניתם והייתה לכם הכי מדהימה? ערד/מצדה/יומולדת. ללא ספק, ההופעה הכי מדהימה שהייתה לי. גם היומולדת, גם הייתי עם חברות שם, גם פגשתי את ניר בפעם הראשונה (כפרע! אוהבת אותך!), גם הייתי ערה לפני זה 16 שעות, וגם הוצאתי את כל האנרגיות הרעות לפני כן על אנשים אחרים, מהעייפות הנוראית שהייתה לי. גם קיבלתי חתימה על "געגוע" וגם היה הכי מדהים שהיה יכול להיות, בדיוק כמו שבאהבתנו תיארה, החושך ופתאום האור כשהשמש עלתה ולראות את שביל הנחש ברקע. היה מדהים. הכי מדהים שיכול להיות.
ובאופן כללי עכשיו, לא קשור ליהודית - מה ההופעה הכי טובה שהייתם בה (ואתם רוצים ככה להמליץ עליה לשאר האנשים פה)? דוגרי? הייתי בהמון הופעות, בייחוד בשנים האחרונות, אבל אני דווקא אלך אחורה אחורה, ואמליץ על שלמה ארצי. למה? ככה. כי אם מלך העולם חי בישראל - זה שלמה ארצי בהופעה. ועוד בקיסריה. הייתי יחסית קטנה ורקדתי והשתוללתי כאילו אין מחר, ופשוט כל כך כייף לראות אותו, בטח ובטח שבקיסריה.

darling2

New member
אממ..

מתי הלכתם פעם ראשונה להופעה של יהודית, איזה, ואיך היה? לפני שנה בערך..יום הסטודנט בב"ש
היה אדיר!! היא אירחה את מאיר ואביתר בנאי והיה מקסים! וסטודנטים הם הקהל הכי כייפי.
באיזה הופעה שלה הכי נהניתם והייתה לכם הכי מדהימה? בבארקה בב"ש האחרונה שהייתה לא זוכרת כל כך..היה כל כך המון אנרגיות!!פשוט מלכה!
ובאופן כללי עכשיו, לא קשור ליהודית - מה ההופעה הכי טובה שהייתם בה (ואתם רוצים ככה להמליץ עליה לשאר האנשים פה)? אממ..היו מלא מלא..אבל יש לי מלא זכרונות מההופעת בכורה של עברי בגני התערוכה
הופעה מעולה!!!!! וגם מההופעה שלו במועדון התאטרון..!(סוגשל מלך) יום מצויין..הלכתי ללמוד קצת לתנ"ך נראה לי...פשוט שונאת..כל דבר רק לא ללמוד. תעזרו לי.

הפעם הראשונה

היתה בבריכה של אוניברסיטת ת"א, לפני יותר מעשררררים שנה (אימאל'ה, זקנת הפורום). הלכתי עם בן דוד שלי, לא מצפה לכלום, ופתאום - בום בבטן. זה היה בדיוק כשיצא האלבום דרך המשי, ויודית יצאה למסע הופעות, וגם עברה שינוי. לא היודית של "סליחות" והתמימות, אלא חית במה ש"גילתה את האגן" (כמו שהיא עצמה אמרה בראיון באותה תקופה), אחר כך היו עוד הרבה הופעות של דרך המשי בצוותא ובמקומות אחרים. זוכרת את הופעת הסיום של המסע הזה בצוותא בחורף 86' אני חושבת. מצמררררר.... והיתה עוד הופעה מרגשת עם נורית גלרון באמפי ווהל, ואחר כך יצא "באה מאהבה" עם הופעת "חליפת עור" המפורסמת באמפי צמח ומסע פארקים בקיסריה וכו'. זוכרת במיוחד הופעה מדהימה עם שלום חנוך בהיכל התרבות. הקהל היה באקסטזה ומישהי אפילו כמעט הגיעה לאורגזמה על הכסא (דווקא בקטע של שלום... תצטערו אולי לשמוע). אז עוד לא היו פורומים, אבל היינו קבוצת אוהבי יודית שנפגשנו בכל הופעה. רובם כבר במקום אחר... אבל נשארה פינה חמה בלב.

PianoGirl20

New member
איזה כיף לך!!!!!!!

בדיוק בגלל הדברים האלה תמיד רציתי לחזור אחורה לשנות ה-70... לראות את יודית מופיעה אז....אקסטזה.

ToMeTiN

New member
חמרמיר! (אין לי מושג מה זה אבל נדבקתי למילה)

הפעם הראשונה שראיתי את יהודית רביץ על במה בלייב הייתה בקיסריה, במופע שנה לזכרו של מאיר אריאל, ביולי 2000. תמיד אהבתי את יהודית (גדלתי בבית של מוזיקה בעברית) אבל לשמוע ולראות אותה "בגודל טבעי", ישבנו בשורה שלישית בכיסאות מקדימה, היה מדהים. אמנם היא ביצעה רק שיר ושורה, אבל זה הספיק לי בשביל להתאהב רשמית בקול שלה. ההופעה הכי מדהימה זה קצת קשה... אחרי ההופעה הנ"ל ראיתי את ילדות ביוני(?) 2003, את המופע המשותף עם נורית גלרון ביולי 2003 ורק אחרי זה הופעה של ה"עיבודים" (3 פעמים) ואת ההופעה שהיא התארחה אצל רונה קינן. כל אחת מההופעות הייתה מרגשת מאד ושונה מהאחרות במיקום, בקהל ובאווירה. עכשיו אני מחכה, במילים עדינות, שהסבב הנוכחי יגיע לאזורי. באופן כללי אני לא נוסעת רחוק להופעות (חולון היה מקרה חד פעמי, כי לא יכולתי להרשות לעצמי לפספס את זה) ואמנים שאני רוצה לראות לא מגיעים לכאן:).

ToMeTiN

New member
חזרתי פתאום

נזכרתי בעוד הופעה של "עיבודים שהייתי בה ובמופע לזכרו של אהוד מנור שיהודית שרה בו את "לא דיברנו עוד על אהבה" ויחד עם מתי כספי את "כלבלב הו בידי בם בם":)

ההופעות

הפעם הראשונה שהייתי בהופעה של יהודית הייתה ב שנת 1987 במופע משותף של יהודית רביץ ונורית גלרון בקיסריה. המופע היה איחוד המופעים "באה מאהבה" של יהודית ו"משהו בלבבה" של נורית. הייתי קטן, אני לא זוכר ממש. משום מה אני זוכר מההופעה ביצוע לשיר "שירה" מתוך באה מאהבה וגם איזה קטע אולי מתוך באה מאהבה שבה יהודית תופפה בעצמה (אבל אולי הזיכרון שלי ממציא). מופע שאני יותר זוכר היה ב1993 - המופע "ומאוד לא פשוט לחכות" באמפי ואהל .אני זוכר בעיקר את "למחרת" שבו הצבעים של התאורה התחלפו לפי מילות השיר. המופע שלדעתי המוצלח ביותר שהייתי בו (למרות שקצת קשה כי המופעים של עיבודים למיטב השירים והמופעים של עיר קטנה פשוט מושלמים) הוא המופע "געגוע" בשנות ה2000 בצוותא. הלקה המדהימה - יונתן וי, רן שם טוב ואיתן איצקוביץ (שמתיישהו התחלף בישראל נחום). עם ביצועים מדהימים לשירים שחבל שבשנים האחרונות לא מתבצעים בהופעות כגון ברנדי וגיטן, אמבולנס האהבה, הרגע שלפני, למחרת, בשביל זה, אדון כמעט וגברת כבר וסמבה ברגל שמאל. פשוט מופע מופלא ביותר.

אה ועוד משהו, בקשר להופעות של אחרים

מי שעוד לא היה, לרוץ להופעה כלשהי של מתי כספי. כבר המליצו פה על המופע אינטימתי, למרות השם המטופש זה אחלה מופע - מופע שכולו מתי כספי ופסנתר. אבל הייתי ממליץ על המופע "את האשה שלי" מיטב הלהיטים של מתי כספי עם להקה מדהימה. פשוט חובה לאנשים שאוהים מוזיקה טובה. 15.2 אינטימתי בקמלוט הרצליה ו18.5 בזאפה בתל אביב. רוצו.

PianoGirl20

New member
באמת חבל

שהיא כבר לא מבצעת את השירים האלה....לדעתי (ואני יודעת שיסקלו אותי כאן על זה) הם הרבה יותר טובים מהחדשים שלה.

tiramisu1

New member
תאורה לפי מילות השיר ../images/Emo12.gif ?

ירוק ולבן מילא, אבל תאורה אפורה ושחורה?

כמעט ולילה טוב..

מתי הלכתם פעם ראשונה להופעה של יהודית, איזה, ואיך היה? ההופעה הראשונה הייתה אי-שם, בצעירותי. אבל בואו נדבר על ההופעה הראשונה שממש אני בחרתי ללכת. יהודית הופיעה בקיבוץ שלי, לפני שנתיים-שלוש, אם אני לא טועה. ההופעה עצמה הייתה די הזויה, אבל אני הייתי בעננים, יהודית היא אחת מהזמרות שאני הכי מעריכה ואוהבת, כפי שאתם בוודאי מבינים, לראות אותה על הבמה, אצלי בקיבוץ. נותנת שואו מהפנט.
באיזה הופעה שלה הכי נהניתם והייתה לכם הכי מדהימה? על הקטגוריה הזאת מתחרים 3 הופעות. אז אנמק למה. ההופעה בבארקה, לא האחרונה, עם עומר.. פשוט הייתה הופעה מצוינת ומלאת אנרגיות כמו שרק יהודית יודעת לתת. ההופעה בדורות, שוב עומר. וללא ספק - התאורה! אמנם ההופעה היתה של זקנים קיבוצניקים שבאו לראות את המלכה, אבל היא נתנה הופעה שגרמה לי לרקוד ולהנות. ההופעה בים המלח, יהודית, אביתר, זריחה, מצדה, "עין גדי", ספי, סופ,אלוני.. מה צריך להגיד יותר? היה לי ערב מדהים הופעה מושלמת. ביצוע מהמם של שניהם ל"יש לי סיכוי". נראה לי זאת ההופעה הכי "חוויתית" שלי.
ובאופן כללי עכשיו, לא קשור ליהודית - מה ההופעה הכי טובה שהייתם בה (ואתם רוצים ככה להמליץ עליה לשאר האנשים פה)?גם פה 3 הופעות יוני בלוך, ההופעות של כייפיות, וגורמות לרצות לחבק אותו. חוץ מזה האהבה שלי ליוני היא ידועה. יזהר אשדות, אמנם הוא לא משחזר את הארד רוק קפה בכל הופעה כפי שהיה אצלנו, אבל בכל זאת. ההופעות שלו מדהימות. גידי, דני וחברים. הופעה נהדרת. מצחיקה, השילוב של כל החברים. אחת ההופעות שאסור לפספס!

caliope

New member
ההופעה הראשונה שלי...

מתי הלכתם פעם ראשונה להופעה של יהודית, איזה, ואיך היה? ההופעה הראשונה שלי לא הייתה של עיבודים אלא של "ילדות" ב-19/11/2005. מאז לא הפסקתי להגיע להופעות של יהודית, גם לעיבודים, גם לילדות ועכשיו גם ל"עיר קטנה" באיזה הופעה שלה הכי נהניתם והייתה לכם הכי מדהימה? מאוד קשה לציין באיזו הופעה הכי נהיניתי... לעיתים אני יודצאת כל פעם עם ההרגשה שזו הייתה ההופעה הכי טובה שלה. אולי בגלל זה אני מרגישה שכרגע ההופעה הכי מדהימה הייתה הופעת הבכורה של "עיר קטנה" בצוותא, אבל לא בצהרים אלא בערב... ייתכן שהאושר היהודית הקרינה באותו לילה גרם לנו להתרגש איתה ולשמוח כל כך בשבילה... זאת אחת ההופעות שאני לא אשכח בחיים... היא הייתה מאוד נינוחה, כאילו היא מארחת אותנו בבית... היו המון בדיחות, סיפורים, זיכרונות שלה מתקופות אחרות... היה מעולה!!! אבל יש לי זכרונות מאוד טובים מההופעות של יהודית בבארבי, גם בכפר סבא וגם בתל אביב. שם היה שילוב מצוין של אינטימיות ושל האנרגיות הרוקיסטיות שלה... ההופעה האחרונה שלה בירושלים קצת הזכירה את מה שהיה קורה בבארבי אבל עדיין מתגעגעת למקום הזה ... ובאופן כללי עכשיו, לא קשור ליהודית - מה ההופעה הכי טובה שהייתם בה (ואתם רוצים ככה להמליץ עליה לשאר האנשים פה)? אני מאוד ממליצה על ההופעה של חווה אלברשטיין. אני חושבת שזאת הייתה ההופעה הכי מרגשת ומושלמת שהייתי בה אי פעם פה בישראל (להזכירכם, אני ארגנטינאית במקור). גם מתי כספי מאוד מצא חן בעיני בהופעה עם השירים של סשה ארגוב. מרגש ומעולה.

PianoGirl20

New member
ההופעה בצוותא

נשמעת ממש מדהימה.... וד"א, גם אני חושבת שההופעות שלה בבארבי היו ממש טובות. שם באמת היא גם מצד אחד הפגינה אנרגטיות מדהימה (כהרגלה) וגם השרתה מין הרגשת אינטימיות מיוחדת כזאת...בקיצור, גם אני מתגעגעת לזה.

YA2007

New member
אחחח, הפעם הראשונה...../images/Emo98.gif

"יהודית רביץ והפילהרמונית", 20 במאי 2000. אחד הערבים הכי מדהימים בחיי. היכרתי אמנם את "באה מאהבה" ו"געגוע", אבל כמעט כל מה שהיא שרה באותו ערב היה יחסית חדש בשבילי. מאד התלהבתי מ"וידוי" (למרות שלקח לי קצת זמן להתחבר אליו, שיר מורכב...). עכשיו אני מחכה כבר לעוד שבועיים (19.5), כמעט 7 שנים אחרי (והרומן שהתחיל באותו ערב נמשך באינטנסיביות
) לנסות לשחזר את החוויה. את הקונצרט עם הפילהרמונית ראיתי שוב אחרי בערך חודש, כשהוא הועלה גם בבריכת השולטן בירושלים..."אם יהיה זה שנית, אל יהיה זה אחרת..."
אין ספק שהמופע שהכי השפיע עליי הוא הפעם השנייה שלי ב"עיבודים", 14 במאי 2005 ב"צוללת הצהובה" בירושלים. אחרי לא מעט הופעות ישיבה של יהודית פתאום גיליתי שאפשר גם לקום, לרקוד, להשתוללל
, אחרי ההופעה גם נפגשנו פנים מול פנים בפעם הראשונה, היא חתמה לי והצטלמנו. מפתיע שהיא גם זכרה אותי מאיזה מכתב שכתבתי לה חצי שנה לפני כן ("אה, אתה יאיר?"). השאר כבר היסטוריה והיסטריה שנמשכה
אני בספק אם יש כאן עוד אנשים שיתחברו לזה, אבל חווה אלברשטיין מעולה במופע החדש שלה. לאניני טעם

למעלה