סקר - הדרינק של 2012

סקר - הדרינק של 2012

מה הדרינק הכי טוב ששתיתם מאז שהתחילה השנה? למה? לא בהכרח בגלל שהוא היה עם הארומות הכי פירותיות אלא אולי כי שתיתם אותו בדייט על שפת הים, וכו'

foodnwine1

New member
ללא ספק. באלויני טאן 1401 אצווה 3

שתיתי עם חבר אבל הוויסקי הזה מדבר בעבור עצמו. אולי אם בר רפאלי היתה מצטרפת היה אפילו טעים יותר ;).

omef

New member
צ'ייסר דיוא'רס

במשמרת הראשונה בננוצ'קה. טעם של הישג עם ציפיה לאפטרטייסט ארוך מאוד.

פעם הבאה תחשוב יותר

omef

New member
צ'ייסר דיואר'ס

צ'ייסר ראשון במשמרת ראשונה בננוצ'קה. היה לו ריח של דיואר'ס - אבל טעם של הישג ואת הסיומת אני מרגיש כמעט כל יום - והיא מתוקה כמו האברפלדי ששוכן בליבו.

ואני בדיוק מנסה לשדך לך בחורה

מסתבר שאתה יותר בקטע של משופמים :) כל פיוט שלו - סוכר.

omef

New member
לשדך לי בחורה?!

תעשה לה טובה גדולה ותעזוב את זה. חבל שאחרי חודשיים יהיה לה ראש מרובע, שפם על כל הגב ובקבוק צ'ה צ'ה ביד. אז מה הטלפון שלה?

אה, זה בסדר - שפם כבר יש לה

זה כל מה שהצלחתי למצוא, אחרי שסיפרתי לה עלייך. מצד שני, תתנחם בכך שתהיה צלע גברית בקשר שלכם. תגיד, בלוג על סיגרים, ויסקי וכו' זה משהו שיכול לעניין אותך לקרוא?

spade queen

New member
אוהבת ״קיר רויאל״

משקה צרפתי . מין קוקטייל. ״קיר״ יין לבן מאוד יבש עם קרם דה קאסיס (ליקר אוכמניות). יש הרבה יינות לבנים איכותיים שמתאימים למשקה אבל קרם דה קאסיס, רק הצרפתי, רצוי של דיז׳ון. ״קיר רויאל״, זה אותו הדבר אבל במקום יין לבן , שמפניה (ברוט).

Padod

New member
מאי תאי של עליית הגג

גם בגלל החברה, גם כי הצלחנו לאזן אותו באופן מושלם אחרי עשרות ניסיונות כושלים וגם כי אחריו לא הצלחנו לאזן שוב את המאי תאי שלנו...

nimrodrosen

New member
מותר 2?

הראשון זה פרקציה ספציפית של זיקוק ראשון של רום שזיקקתי השנה בחיפה בעזרת שימוש בטכניקה שאימצתי אח"כ: 57% אלכוהול וחלק חלק ומלא בטעם, מאותה טעימה הכל השתנה עבורי... השני זה המאי טאי מעליית הגג: בו היו גם רום שאנו זיקקנו, גם קירסאו שזיקקתי וגם אורז'ה ביתי- הכל כחול לבן המלווה בהרגשה של ניצחון!

למעלה