סקר הבירה הגדול!

soul on fire

New member
חחח

גולדסטאר הוא לא רפש ישראלי לעומת מכבי שאני לא מבינה מי שותה את זה בכלל {?!?} פשוט נעשה מפגש פורום עוד שנה והכל יהיה טוב ויפה... =] אני בכל זאת מוכנה להיות נהג תורן, אולי ככה יהיה לי תמריץ לקבוע שיעור ראשון {אני חושבת על הנושא הזה כבר חודשים ואין לי כוח להזיז את עצמי לטלפון!}

elhaha

New member
רפש ישראלי זה מבשלת כנען

טעמתי את הבירה הזאתי בפעם השניה, ולא שכחתי מזה סבל.

elhaha

New member
מבחר טוב... אבל הוויסקי יותר מרשים.

עדיין לא התחלתי להבין בווסיקי כל כך אז זה מקום טוב ללמוד ממנו. רוצים מקום אמיתי לעשות מפגש??? זה המקום האמיתי... תכנסו לפה. יש בבית הבירה באלנבי את המבחר הכי גדול שראיתי בחיים שלי של בירות. גיליתי את בממקום הזה במקרה ועכשיו תורכם להנות קצת מהשלל. אם מישהו רוצה להפגש שם מתי שהו שיגיד לי, אני תמיד שמח ללכת לשם גם באמצע שבוע.

elhaha

New member
יש שם מבחר הרבה יותר גדול ממה שיש בתפריט.

לפי זכרוני. ועוד מקום טוב זה קופי טרי בכפר סבא, יש שם 11 בירות מהחבית.

LEATHER REBEL

New member
מי מכיר בירה FOSTERS אוסטרלית?

בבריטניה זה נחשב מעדן, בעוד באוסטרליה לא תמצא רבים שיודו שהם שותים את זה.

elhaha

New member
סחטיין על הידע.

שתיתי אותה בצרפת לפני פחות מחודש, ישבתי עם כמה בריטים ואיזה אחד מארצות השפלה. (הוא נעלב שקראו לו הולנדי) שם עיקרתי את הבירה הזאתי בפאב אירי, נהנתי ממנה וגם מהכוס שהגישו לי אותה.

LEATHER REBEL

New member
עיקרת אותה?

זאת אומרת שהבירה כבר לא תוכל להביא בירות קטנות לעולם?

../images/Emo72.gif שמעתי שיש פה בירות, אז באתי. ../images/Emo72.gif

טוב, רק סקר בירה, אבל זה גם משהו. אני מודה שאני בחורה (הניק מסגיר אותי, הא?) אבל מקווה שאין פה הגבלות, למרות השם הג'נדרי שבפורום
בד"כ אני צמודה לטובורג וגולדסטאר. שותה גם בירות מחוזקות בוודקה (לא כצ'ייסרים). גם קילקני לא רע, ומקווה להתרגל לגיניס. בפאבים נורמה ג'ין ובראון יש עוד כמה בירות טובות. גם מצאתי כמה בירות זולות ומעניינות ממזרח אירופה שמוכרים לרוסים בשוק הכרמל, כמו באווריה או באלטיקה עם 8% אלכוהול. בגדול, ההיצע לא משהו. בחו"ל זה תענוג לא קטן. ד.א, אם מישהו פה שמע איפה אפשר להשיג בת"א סיידר אלכוהולי כמו שמוכרים בלונדון - יבוא על שכרו! כלומר אודה לו

elhaha

New member
שתיתי פעם אחת באלנבי, אבל שכחתי את השם.

והסיידר הכי טוב שטעמתי היה בצרפת במחוז המערבי שצמוד לים. (שכחתי את השם)

../images/Emo51.gif אם תזכר, אני אהיה בסביבה..

הסיידר שלי הוא WESTONS משקה עם 8% אלכוהול וכמובן כל סיידר שימזגו לי בפאבים בלונדון.

useless00

New member
מגניב

ראיתי בראשי אז סליחה שאני מתפרצת גאסר גינס גולדסטאר ברבר כהה הדירוג ביניהם.. לא ברור..

hiGh jacKed

New member
תפסיקו אם השטויות ... ה5 הכי טובות :

1. ניוקאסל 2. גינס 3. גולדסטאר 4.לף 5. קארלסברג

elhaha

New member
אני לא מבין איך אפשר לאהוב..

קארלסברג וטובורג גרין... אני מעדיף לשתות קולה... בחיי...

למעלה