סקר הא-סקס הקטן

queen helen

New member
כן, מכירה את זה (והצעה לילדת הסוכר)

התוצאות שלו היו כ"כ מעליבות, שלא קראתי יותר מכמה שורות במחקר הזה. מה גם שחתך האנשים בפורום מורה על אוכלוסיה שונה לחלוטין.
ילדת הסוכר
לפני כמה חודשים AVEN עשתה סקר של א-מיניים שהשתתפו בו אלפי אנשים. אולי אפשר ליצור קשר עם מי שעשה את הסקר, ולבקש שבשנה הקרובה יערך עוד סקר, אבל שהוא יכלול את כל ההשערות האלו, והשערות אחרות שעולות פה ושם? לדוגמא: כמה אחים בוגרים וכמה אחיות בוגרות יש לך? ימני או שמאלי? השכלה? מוצא? הכנסה או הכנסת ההורים? האם את/ה מחבב/ת הומואים?
שוקולד עם צימוקים או שוקולד מריר? וכו' גם אם זה לא סקר מדעי, הוא יכלול תשובות מאלפי אנשים, ועל כן יהיה הרבה יותר ואלידי מהתוצאות של בוגרט יקירנו, ואני מניחה שמכיוון שהאינטרס של הקהילה הוא לחשוף את הא-מיניות בפני כמה שיותר אנשים, ומכמה שיותר דיסיפלינות, אפשר יהיה לחלוק את התוצאות עם חוקרים (כי הם מתלוננים שאין תקציבים לחקור את הנושא), ולהוציא שלל מחקרים חדשים עלינו. לטיפולך

אז עברנו משוקולד לבן למריר נגד צימוקים? ולחבב הומואים זה תנאי מקדים להכנס תחת הגדרת הא-מיניים

סתם. האמת שזה לא קשור דווקא להומואים

האמת היא שאם נדייק, אני אוהבת גברים נשיים. זה נפוץ בקרב הומואים, אם כי אני יודעת שלא כולם כאלה. ואני מכירה גם כמה סטרייטים לחלוטין שעונים על ההגדרה הזו. קרוסדרסר גם מתאים
מה שכן, אני אוהבת הומואים גברים, כי אני אוהבת גברים ולא אוהבת מין. אז איתם זה הולך טוב
ולפני שידעתי שיש דבר כזה א-מיני, חשבתי שאני פשוט צריכה למצוא בחור הומו נחמד שנמצא בארון ורוצה להקים משפחה.

דרוש שם

New member
עונה, אני אקרא בהזדמנות

אחות אחת, קטנה ממני האמת, שדי גם וגם, אבל אחרי שנים בריפוי בעישוק קצת יותר טוב בימין (ידיים הכוונה)

p019

New member
אני שמאלית ויש לי אח גדול

סתם לידע כללי: אני לא יודעת איזה אחוז מהאוכלוסיה יש אחים גדולים (אבל כנראה זה משהו בסביבות 20-35% אני משארת - מעוד תלוי בגודל הממוצע של משפחה). ואחוז השמאליים הם בין 10-15% - ובפעם האחרונה שבדקתי לפני שנה-שנתיים היתה תענה שהמספרים גדלים בשנים האחרונות. ואני לא חושבת שיש קורלציה גבוהה בין א-מיניים לאיזו שהיא מקבוצות הללו. אני כן מסכימה עם המשפט האחרון - הגיע הזמן למחקר fMRI על א-מיניות.

Clayborn

New member
אחות גדולה זה נחשב?

אני שמאלי. אכן. משהו שמאוד תסכל אותי בתור טינאייג'ר [גיטרה/באס "שמאלית" יקרה פי שתיים בערך מרגילה, ואי לכך מעולם לא הייתה בתקציב שלי].

p019

New member
למה ללחת רחוק

עכברים לימניים - יש, שמאליים - לא. סכינים - שימו לב שמאליים - כשקונים סכין למטבח - רוב הסכינים הם לימניים - עבדתי קשה מעוד למצוא סכין שמשויפת משני הצדדים - בחנות מיוחדת למוצרי מטבח. אחרי שזרקתי כסף על סכין לימניים שלא היה רשום עליה שום דבר. נו באמת, 10-15% מהאוכלוסיה זה לא כזה מבוטל!! למה אין מוצרים גם לשמאליים?

יש עכבר לשמאלים. ויותר מזה

רוב העכברים היום הם סימטרים בצורה שלהם וניתן להגדיר תוכנית אם העכבר יהיה שמאלי או ימני. כי כל המשמעות ברגע שהוא סמטרי, זה צורת ההתיחסות ללחיצה על כל אחד מהצדדים. לגבי סכינים - מעולם לא חשבתי על זה שיש להם בכלל צד!
מספרים אני יודעת שיש למשאליים. יש היום יותר משאליים, פשוט כי יש מודעות. המודעות גרמה לזה שמפסיקים להחליף להם ידיים בכוח. (למשל מה שעשו לאחי הקטן. כל פעם שהוא אחז את העיפרון ביד שמאל, העבירו לו את זה לימין. התוצאה: גבר שכותב בכתב לא קריא ופרט לכתיבה עושה הכל בשמאל...)

p019

New member
רוב העכברים היום סימטריים - נכון

אבל עם מישהו עיצב אכבר לימניים (אני לא מתקוונת לכפתור ימני/שמאלי) אלה לעיצוב שאפשר להשתמש בו רק ביד אחד - הוא לא ייצר אותו גם לשמאליים. 10-15% מהאוכלוסיה זה המון!!! זה אפילו הגיוני כלכלית. ממה לא מבינה את זה. אני יותר לא מבינה את הקטע עם להכריח אנשים לכתוב בימין (גם אבא שלי עבר את זה - חשבתי שבדור שלנו זה כבר לא קורה). אבל תחשבו על זה - אם בנושא כל כך דבילי כמו באיזה יד אדם כותב - שלא מפריע לאף אחד, לא משנה לאף אחד - אנשים הרגישו צורך להערב לממש להכעיב ולפגוע בילדים שלהם עצמם או בילדים באחריותם (אם המורה עשה את זה) - אז התגובות לא-מיניות לא מפתיעות בכלל. כל מה ששונה ממה שאנשים רגילים אליו מייד גורם לאנשים לנסות "ליישר" את זה. זה סוג של OCD, לא?

"זה סוג של OCD, לא?" -

לא חשבתי על זה ככה, זה מצחיק ועצוב באותה מידה. במיוחד שממש לא עושים את זה מתך כוונה רעה. זה היה ברור לאמא שלי שעפרון מחזיקים ביד ימין. זה בכלל לא משהו שהיא חשבה עליו יותר מידי. פשוט העבירה לו את העיפרון.. כי לכל דבר יש כלל ואת הדרך והצורה הנכונה לעשות אותו. והיחידה כמובן!

queen helen

New member
לא חשבתי על זה ככה

אבל זה באמת מסביר את התגובות המזעזעות לא-מיניות.

אבל היא אפילו לא בטוחה שהיא א-מינית

אז עכשיו השאלה האם זה מוכיח שהיא בעצם כן ואולי כולנו לא?

למעלה