סקר + דיון

gil levi

New member
סקר + דיון

באיזה בית ספר אתם לומדים/למדתם? מה דעתכם על מערכת החינוך ועל בית הספר שבו אתם לומדים בפרט (ובלי "המורה ה**** שלי לא הסכימה לעלות לי את הציון במבחן")? הצעות פרקטיות לשיפור? בבקשה לכתוב תגובות עניינות.

מ א ג ר ט

New member
אין בעיה

אני לומדת בקציר א'. בהתחשב בעובדה שלמדתי ביסודי בסמילנסקי, קציר זה בית ספר מושלם. מצד העיריה אני רק יכולה לספר שאני עדיין חלא יודעת לפי איזה תנאים אני נרשמת לתיכון. וכבר אפריל... הצעות לשיפור? במקום ללמד שעות מיותרות במערכת (אמנות למשל) יכלנו ללמוד פיסיקה או מחשבים... לא? המבנים בתת רמה וכבר מכיתה ז' כל שנה אוספים כסף (10-20 שח) בשביל לצבוע את הכיתות, מה שאמור להיות התפריד של העיריה.

Sh0rtY

New member
אני למדתי בדה שליט

מבחינת בית הספר,לדעתי הוא קצת מוזנח..אין שם תנאים אופטימליים אבל בסדר הסתדרנו.. סך הכל ביצפר ברמה גבוהה לדעתי שתרם...

MiTzi Miau

New member
תיכון קציר ../images/Emo108.gif

אני עכשיו מסיימת, וכשאני חושבת על כל השנים האמת שאין לי דעה מסויימת. כי יש מורים אחלה ויש מורים פחות וכשאתה מתלונן, לא תמיד יש מי שמקשיב לך... וכשאתה מנסה לתרום, לא תמיד יש מי שעוזר לך (אני מתכוונת להנהלה) זו הסיבה שפרשתי ממועצת התלמידים. מבחינת אווירה זה מאוד שונה מדה שליט. כי אצלינו בקיץ לדוגמה כולם אבל ממש כולם מהתיכון יושבים באיזור הבמה והמגרש וזה הכי כיף בעולם, פשוט כולם. בדה שליט כל אחד במקום שלו כי זה בצפר פשוט ענקי לעומת שלנו. אז כיף עם האווירה הקטנה שכולם מכירים את כולם. מלחמות מים בין י"א לי"ב.. ובכלל כל האווירה פה. שיפור? שנה שעברה היו לי. השנה הפסקתי לנסות.

אש התום

New member
דה-שליט.

אהבתי את בית-הספר, המורים האיכפתיים והאוירה. עם הזמן שחולף (פאקינג 5 שנים...) זוכרים את הדברים הטובים, פחות את הרעים, אז יש מצב ששכחתי משהו...:) רק חבל שלא השכלתי ללמוד באותה תקופה. בנות, חברים וכדורסל מילאו את הלו"ז שלי עד הסוף...

6ברטה6

New member
דה שליט

למדתי שם בזבוז של זמן... חבל לא פרשתי מהלימודים ועשיתי אקסטרני... 6 שנים של בזבוז זמן... בטח עם המורים המחורבנים שם להוציא את ציפי אדר רוחמה בייטלר המלכה דינה עבאדי ועדינה המורה לערבית בחטיבה... פרט אליהן... כל המורות חרא שם עוד משהו... ראובן גל המלך... פרט לאלה באמת אין עוד מורים שאני רוצה לזכור...

למעלה