סקר/דיון!

aloniguy

New member
סקר/דיון!

שכל אחד יגיד איפה הוא הכי אוהב להתחרות, ולמה? אפשר גם בווסטרן וגם באינגליש.

../images/Emo157.gif../images/Emo9.gif

אממממ... בחינת מקום אני ממש אוהבת את נצר, מעולה שם, יש הרבה מקום והכל. אבל המכשולים שלהם נאצים
וגם כאן אני אוהבת להתחרות (משמר העמק).

Blue Eyessss

New member
לייק דה!!!

ב-ר-ו-ר שבנצר!!! הכי בסט שם בעולם...חוצמזה שתמיד הולך לי שם טוב
ותמיד המשולבות שם..*תמיד...רק פעם שניה בשבת* וזה מלא חיים וגדול ונוח...ופוניטה אוהבת את זה שם...אז זה מספיק לי!!! שונאת יגור|סשדג|

S H I L G I

New member
אממ בגלל שהתחרתי רק ב

יגור ניר דוד אודים משמר העמק אז אין לי הרבה מה להגיד.. הכי כיף להתחרות ב..לויודעת..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gif

אני התחריתי רק בנצר ובאודים... ובשניהם נורא נהינתי! כל כך מסודר שם יאו... שני סטולר זונה

פפפפ באינגלייישש

אוקיי המקום שאני הכייייייי שונאת להתחרות בו זה אודים!! פפ המקום שאני הכי אוהבת להתחרות בו זה כנות!!!!! המגרש חימום שלהם גדול ותמיד הולך לי בכנות וגם המסלולים בקפיצות אז הם תמיד עם זמן לחשוב בין מכשול למכשול וזה לא צפוף ולחוץ.. אני אוהבת להתחרות גם בנצר.. ממש נחמד שם וגם בניר דוד... וקיבוץ יגור פעם אחת הייתי זה נחמד לא רע...

OHIO

New member
לא שהתחרתי בכל כך הרבה מקומות...

אבל אין על נצר!! אני וזיילנד אוהבים!!

Unreachable

New member
לא התחרתי אפעם...

אבל כשבאתי לראות היה הכי טוב בנצר... וגם פה זה תמיד הכי טוב...(במשמר העמק..)

S H I L G I

New member
זה נראה קצת כמו מרטינגל מוזר

רגע וסתיו, טאי דאון זה לא כמו מרטינגל רק שהוא מחובר אממ קשה להסביר רק בלי הדבר הזה על הצוואר ואיכשהו הוא גם קשור לראשיה?

Vintage Queen

New member
אמממ

ממה שאני יודעת טאי דאון קשור לחגורת בטן (מלמטה ולא מהצדדים) וזה מחובר לראשייה ולא למתג.. זה פשוט לא נותן לסוס להרים תראש אבל זה לא נוגע במתג הייתי משתמשת בזה על מיסי ממש בהתחלה עוד כשהיא הייתה ממש ממש מתחרפנת והייתה עושה קאנטר עם הראש בעננים... וככה הייתי מאבדת את השליטה

serdonix

New member
אממממ ../images/Emo13.gif

בהתחשב בעובדה שהתחרתי רק בפארק, בנצר, ניר דוד, יגור, בפארק, וכמובן - באודים הכי כיף לי להתחרות באודים - בבית, הסוסיק שלי מכיר את זה ולא נלחץ בכלל, וגם אין הובלות ובלאגנים.. החיסרון היחידי שצריך לעזור המון ולהרים מכשולים כול היום... ואם לא באודים אני ממש אוהבת את יגור (גם פיצי)

למעלה