סקר גנוב

Labello Girl

New member
סקר גנוב

רק חבל שאני לא זוכרת מאיפה
קצת בכללי.. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

Invisible Eden

New member
להלהלה

קצת בכללי.. שם: עדן פירסינג: הליקס קעקועים: אין גובה: 1.53 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים ו2 אחיות בת כמה את נראית: חלק אומרים 14 חלק 15 וחלק 16
אבל אני לא משקפיים? אין גשר? יש עבר פלילי: אין
שפות: עברית ואנגלית ולומדת בבצפר ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האי ברחוב הציפורים סרט מושכר שראית: אוסטין פאוורס השני סרט בקולנוע: ספונג'בוב שיר ששמעת: somebody someone של קורן השיר שנתקע לך בראש: שיר מSNL הדיסק שקנית: "היהודים" הדיסק ששמעת: st anger של מטאליקה האיש שהתקשרת אליו: אח שלי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: ספונג'בוב איש שחשבת עליו: בר האם... את/ה דלוקה על מישהו: ממ.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: הייתי מעדיפה לגור בחיפה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממממ. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא כל כך את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מממ. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אין לי דעה בזה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת. נשבר לך הלב: מממ. שברת לבבות: לא חושבת נישקת בנות: נישקתי כע התנשקתי לא
נישקת בנים: כנ"ל שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זונה:) ממתק: קליק XL סרט מצויר: ספונג'בוב קורנפלקס: לא'דע מסטיק: אני לא זוכרת איך קוראים לזה צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא'דע תכשיט: שרשרת של נירוונה
חורף\קיץ: חורף בחדר: גיטרה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: בר צעק עליך: דנה שלח לך אימייל: עדן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: SNL ספורט אהוב: לישון
תחביב: לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס, נירוונה, סליפנוט, קורן, לאקונה קויל, היהודים, סיסטם אוף א דאוון, מטאליקה, עיתון אהוב: מעריב לנוער איי גאס וסתם: מה השעה עכשיו? 13:28 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אני לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? מממ... בוקר? תיכון או אוניברסיטה? לא'דע אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? מוסיקה
ריח האחרון שהרחת? באצ'

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif וואלהלהל

שם: ---- פירסינג:
קעקועים:
גובה: מטר 52 מידת נעליים: 41... חיחיחיח (זה אמיתי ואני רק בת 12!) צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 13 משקפיים? יש גשר? נופ עבר פלילי: איךך לא.. שפות: אנגלית ועברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: שני ירחים של שרון קריץ' סרט מושכר שראית: דודג'בול סרט בקולנוע: גבר מי שמטפלת שיר ששמעת: לת מי לוב יו השיר שנתקע לך בראש: השיר מהפירסומת של אחוזת פולג.. הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: אמממ מי זוכר?! האיש שהתקשרת אליו: ענבלק האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: סתם משהו בערוץ 2... איש שחשבת עליו: ילדה מהכיתה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כרגע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לאאא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי חוץ מבאוזן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא כל כך את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן... בארגנטינה ובכמה ערים בטורקיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא? להרוג אנשים: לאאאאאאאאאא עישון אצל בני עשרה: איכככ... גועל נפש למי שמעשן! כל סיגריה מקצרת את החיים ב5 דקות שלמות!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא טוב לאף אחד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? שיהיה להם בכיף! תוכנית ההתנתקות של שרון: תנו להם לחיות בשקט מה רע?! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי... אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן כן... אי פעם נעצרת: לאא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם 1 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נראה לי.. נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: עמית ממתק: שוקולד סרט מצויר: באקס באני קורנפלקס: שוגי שוקו המשופר מסטיק: מאסט תות ללא סוכר צבע: כחול סגול ועוד.. יום בשבוע: ש-י-ש-י-! היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: איכ תכשיט: צמיד שהכינו לי! חורף\קיץ: חורףף בחדר: הפוף1! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: קרן ואורנה הלכת איתו לסרט: מיתרולמת צעק עליך: אממ אמא? שלח לך אימייל: האתר ג'וקס האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאא! דברים אהובים: שיר אהוב: לאדעת... אוכל אהוב: יש הרבה מאוד תוכנית אהובה: אמממ ספורט אהוב: לא סובלת ספורט.. חוץ משחייה תחביב:לשחק ולשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: נונ עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 15:08 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסןן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכין שיעורים ושאלון חדש איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל ותפוחי אדמההה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? מכונית ריח האחרון שהרחת? מיץ אריה

M o o M o o

New member
אאאאאאאאאאאאא

אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן רוןן
XDDDDDDDגג סתם נו .
תודי ששברו לך את הלבב חההה אני מסטולה עמית ואני לא מיתרולמת :ם גוזיתXDD

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

קצת בכללי.. שם: אלונה פירסינג: היה :| קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3 אחיות.. בת כמה את נראית: ממ יותר מ 17
משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין ח שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, קצת ערבית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "לאהוב עד מוות" סרט מושכר שראית: ממ לא זוכרת סרט בקולנוע: או שנים שלא הייתי P: שיר ששמעת: "אהבנו" השיר שנתקע לך בראש: "אהבנו", מה שאני שומעת P: הדיסק שקנית: ממ לא זוכרת.. הדיסק ששמעת: צרובים בעברית :} האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אמא חח תוכנית טלוויזיה שראית: ג'ואן מארקדיה איש שחשבת עליו: ממ אמא P: האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממ אולי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך.. את/ה רוצה עוד פירסינג: את מה שהיה לי :\ את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא :< בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ממ בעד להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד איך שהוא P: תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: רק שקרים לבנים P: אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת אם הייתי :\ נשבר לך הלב: מממ פעמיים בערך :) שברת לבבות: לא יודעת
נישקת בנות: לא! נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא! שכבת עם בנים: לא! השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: ממ לא יודעת.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה P: ממתק: שוקולד! סרט מצויר: ספר הג'ונגל :) קורנפלקס: כריות! מסטיק: MUST צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אה? תכשיט: שעון חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה P: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מ חברה P: ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חבר לשעבר צעק עליך: אממ אמא נראה לי שלח לך אימייל: לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי.. הופעת בציבור בפיג'מה? ממ לא שזכור לי :} בכית בסרט? כן! היית על במה? כן :| חשבת שאת\ה הולך למות? ממ נראה לי :) נכשלת במקצוע?: דהה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? ממ לא דברים אהובים: שיר אהוב: "ממעמקים" אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: בנות גילמור, חברים, רוזוול ספורט אהוב: שחיה תחביב: מוזיקה, ים, אומנות זמר/זמרת/להקה אהובים: עיברי לידר, נינט טייב עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 15:19 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ממ מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון! איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט וקרקרים P: תיכון או אוניברסיטה? ממ אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן.. רעש אחרון ששמעת? מוזיקה P: ריח האחרון שהרחת? המבורגר

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif ארוך, כמו שאני אוהבת!!

שם: אור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 154 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית: 13? משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: לגנוב לסינרגיה בכל הופעה את הפלייליסט , זה נחשב? שפות: עברית ואמהרית (סתם חח, אנגלית) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מלא זמן לא קראתי ספר סרט מושכר שראית: הממ סרט בקולנוע: שישי הפוך? חחח זה היה ממזמן! שיר ששמעת: סינרגיה של סינרגיה
השיר שנתקע לך בראש: גשם הדיסק שקנית: רבות הדרכים הדיסק ששמעת: שומעת עכשיו-סינרגיה האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אלכס תוכנית טלוויזיה שראית: פיג'מות איש שחשבת עליו: גפן
האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:יאפ!!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ספרד בולגריה יון וטורכיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון: המ האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: המ נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: מקווה שאף פעם נישקת בנות: הממ נישקת בנים: מי סופר ?
(אפילו מגפן קיבלתי נשיקה! בפה!!! חעעע, למרות שזה היה בטעות אבל למי אכפת :) ) שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: מופיע מלא, לא תמיד זה קשור אליי התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: רועי ממתק: שוקולד סרט מצויר: דרדסים קורנפלקס: שוגי, כריות מסטיק: מאסט צבע: שחור יום בשבוע: כל יום שיש הופעה היום הכי לא מועדף: כל יום שאין הופעה ואין חופש ג'לי: מה? תכשיט: יש צמיד וטבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני לא זוכרת מתי ראית את עצמי אז אני אזכור מי ראה אותי חח הלכת איתו לסרט: עדי צעק עליך: לא זוכרת שלח לך אימייל: עירון האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?: מלא :/ הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: מה עשיתי אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: החיים זה לא הכל! ספורט אהוב: אין תחביב: הופעות של סינרגיה זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה עיתון אהוב: אין |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? שעה טובה ומוצלחת תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? למות איזה ארוחה אחרונה אכלת? קינדר בוואנו תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? יאפ רעש אחרון ששמעת? הכל נראה כ"כ סינטטיייייייייייייי ריח האחרון שהרחת? ריח של עשן

G i N g N i T

New member
יוו איזה ארוךךך ../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

שם: אור פירסינג: באוזניים רגיל ביותר.. אמא ואבא לא מרשים עוד כלום.. =[ קעקועים: טחח.. לא.. גובה: 1.75 מידת נעליים: 42 XX צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: 3 קטנים... בת כמה את נראית: לא יודעת.. אבל בגובה יותר ..(אני בת 13 וחצי..) משקפיים? כע =[ גשר?כע=[ עבר פלילי: חח לא.. עדיין..
שפות: עיברית, אנגלית, טיפה ספרדית וטיפנות צרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני באמצע ספר מוזר "סופות באביב" והארחון שסיימתי זה אהבה אינדיאנית סרט מושכר שראית: ממ.. לא יודעת... סרט בקולנוע: בוב ספוג מכנס מרובע!! שליטה! שיר ששמעת: bring me down יוזלס השיר שנתקע לך בראש: helena (ככה כותבים?) של מיי קמיקל רומנס הדיסק שקנית: גוד שאלרוט דה קרוניקולס אוף לייףך אנד דאף הדיסק ששמעת: נמנמנ אני לא ממש שומעת דיסקים.. MP3... האיש שהתקשרת אליו: אבא? האיש שהתקשר אליך: מישהו מהצופים תוכנית טלוויזיה שראית: "כל זה" ניקולודיון איש שחשבת עליו: וואי.. לא זוכרת... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת.. מניחה שכן.. את/ה רוצה עוד פירסינג: כעעעעעעעע את/ה אוהבת רכבות הרים: חביב.. לא משו'.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כע.. צרפת, ירדן (פטרה.. ממש ממזמן..) טורקיה, וקרואטיה.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי בעיה.. אבל לא מאמינה שזה מחזיק מעמד.. להרוג אנשים: תלוי מי... עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת בדיוק את הפרטים אז לא יכולה להחליט האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בת?? חברה שלי (במובן של פרינד.. לא במובן של חברה חברה..) שרבנו ממש והפסקנו להיות חברות (היינו הכי טובות) אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כע.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0, לפי מה שידוע לי נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: חעחעח אולי פעם או פעמיים... מקסימום 3.. התחרטת על דברים שעשית: מי סופר? יותר מדי... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: להלה ממתק: סוכריות גומייי סרט מצויר: יותר מדי.. דיסני קורנפלקס: שוגי! מסטיק: מנטה צבע: לבן יום בשבוע: חמישי (חעחע היום!) היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: תות? תכשיט: הצמיד השקסי שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: שלי? מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: לא יודעת.. לא חושבת שמישהו ראה ואם ראה אז לא שרציתי הלכת איתו לסרט: אח שלי, בת של חברה של אמא (בערך חברה שלי) ואחותה הקטנה צעק עליך: אבא .. שלח לך אימייל: תפוז? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? חעחע היה יום פיג'מות מתישהוא ביסודי.. בכית בסרט? כע.. אבל זה היה בבית שלי.. לבדי.. ליד המחשב.. היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות? בערך.. נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אולי דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה.. כרגע.. אין מוגדר אוכל אהוב: איטלקי תוכנית אהובה: לא יודעת ספורט אהוב: קארטה? תחביב: מחשב, ספר זמר/זמרת/להקה אהובים: גוד שארלוט עיתון אהוב: מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 17:13 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת ת'אמת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. פתיתים ושניצל..
תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? מאוט רעש אחרון ששמעת? שיר? ריח האחרון שהרחת? אין לי מושג..

מסטולית

New member
../images/Emo112.gif

קצת בכללי.. שם: גילי פירסינג: בקרוב קעקועים: לא גובה: גבוהה מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אחד גדול, אחת קטנה בת כמה את נראית: 16? משקפיים? כה גשר? לא עבר פלילי: כה שפות: עברית? הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הנזיר שמכר את הפרארי שלו סרט מושכר שראית: חוכמת הבייגלה.. מזמן סרט בקולנוע: אין לי מושג שיר ששמעת: מוקי - שב"ק מיוזיק השיר שנתקע לך בראש: עברי לידר - ניסים הדיסק שקנית: עברי לידר הדיסק ששמעת: עברי לידר האיש שהתקשרת אליו: ידיד האיש שהתקשר אליך: ידיד אחר תוכנית טלוויזיה שראית: מממ אתמול סיינפלד איש שחשבת עליו: ידיד האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד1!! להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם רק טוב תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מענין אותי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: כה כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה.. 7-8 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 3:\ נישקת בנות: 0 נישקת בנים: לא סופרת.. שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 נראה לי התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ג י ל י ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר: סוד הממלכה הקסומה קורנפלקס: טריקס מסטיק: אורביט לבן צבע: שחור יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: איכ תכשיט: שרשרת של פיס שהיא צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: שמע נחשב? אז חברה שלי בטלפון הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: מישהי מהכיתה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה בכית בסרט? כה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע?: כה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני ? כה דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: טלנובלה בע"מ ספורט אהוב: מממ כדורסל? תחביב: איסוף מפיות זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן אביב גפן אביב גפן. עיתון אהוב: ידיעות |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 18:31 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנוח איזה ארוחה אחרונה אכלת? תירס מקופסא תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מוזיקה.. אינפקציה ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי

עונה../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם:טל פירסינג:בלשון ובפנים קעקועים:אין גובה:1.60 מידת נעליים:38-39 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:2 בת כמה את נראית:בגיל שלי משקפיים?אין גשר?אין עבר פלילי:יש שפות:עברית אנגלית וקצת ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:לא קוראת סרט מושכר שראית:לא זוכרת סרט בקולנוע:לא זוכרת שיר ששמעת:חלומות השיר שנתקע לך בראש:תני סימן חיים הדיסק שקנית:לא זוכרת הדיסק ששמעת:לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:אבא תוכנית טלוויזיה שראית:כדורגל, נחשב
איש שחשבת עליו:לא זוכרת האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, איטליה צרפת הולנד ומצרים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:לא יודעת נשבר לך הלב:פעמים שברת לבבות:לא יודעת נישקת בנות:4 נישקת בנים:לא מגלה שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון:לא יודעת כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית:אף פעם דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:שלום ממתק:במבה סרט מצויר:לא יודעת קורנפלקס:כריות מסטיק:בזוקה צבע:ירוק יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:
תכשיט:צמיד חורף\קיץ:חורף בחדר:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חברה שלי ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:לא זוכרת צעק עליך:המורה שלח לך אימייל:אחותי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים: שיר אהוב:הפרח בגני אוכל אהוב:בורקס תוכנית אהובה:כדורגל ספורט אהוב:כדורגל תחביב:ים,מסיבות זמר/זמרת/להקה אהובים:זמר ולהקה אין, זמרים יש מלא. עיתון אהוב:ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?18:55 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?איסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להשאר פה איזה ארוחה אחרונה אכלת?לא זוכרת תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?לא זוכרת ריח האחרון שהרחת?לא זוכרת

Emily P

New member
ארוך! זה טוב.

שם: אמלי, [כן, י' אחת וזה לא כינוי]. פירסינג: לא. קעקועים: לא. גובה: 1.68. מידת נעליים: 38-39. צבע שיער: סוג של אדמדם. אחים/אחיות: 2. בת כמה את נראית: בגילי. משקפיים? לא. גשר? לא. עבר פלילי: לא. שפות: אנגלית, עברית, רוסית ואיטלקית, שוטף כולן. הדברים האחרונים שעשית- ספר שקראת: רודף העפיפונים. סרט מושכר שראית: -- סרט בקולנוע: -- שיר ששמעת: Sunburn-Muse. השיר שנתקע לך בראש: אותו שיר. הדיסק שקנית: אוי הרבה. הדיסק ששמעת: ראו אמן ממעל. האיש שהתקשרת אליו: חברה. האיש שהתקשר אליך: אמא. תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות. איש שחשבת עליו: חברה. האם- את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כרגע. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: =\ את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי גם ככה. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב, קנדה וחלק מאירופה. בעד\נגד- מערכת יחסים ממרחקים: אם בני הוג מוכנים לה, אז כן. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: -- האם את\ה- אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: כן, אבל מתוך דאגה. אי פעם שיקרת: ברור. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים- היית מאוהבת: -- נשבר לך הלב: -- שברת לבבות: -- נישקת בנות: -- נישקת בנים: =X שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: אני ראיתי כמה וכמה פעמים. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים- מילה בת 4 אותיות: אמלי! ממתק: שוקולד. סרט מצויר: -- קורנפלקס: כריות. מסטיק: פירות או משהו דומה. צבע: סגול. יום בשבוע: ראשון. היום הכי לא מועדף: שלישי. ג'לי: לא אוהבת. תכשיט: צמיד. חורף\קיץ: חורף. בחדר: מיטה. האיש האחרון ש- ישן במיטה שלך: ידיד. היי, הוא נרדם! ראה אותך בוכה: אחותי. הלכת איתו לסרט: חברה. צעק עליך: אמא. שלח לך אימייל: חברה. האם אי פעם- אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? התנגדתי. פעמיים. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: יש הרבה. שיר אהוב: הרבה. אוכל אהוב: לא יודעת. תוכנית אהובה: אמממ...ג'ואן מארקדיה? לא יודעת. אני בקושי צופה במשהו. ספורט אהוב: מחול. תחביב: מחול, נגינה, ציור. זמר/זמרת/להקה אהובים: יותר מדי. עיתון אהוב: ידיעות? וסתם- מה השעה עכשיו? 7:59 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות. איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? במידה מסוימת. רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה. ריח האחרון שהרחת? מאפה קינמון. יאק.

RossandRachel

New member
היה נחמד...

קצת בכללי.. שם: נגה פירסינג: באזניים...חחח קעקועים: נופ גובה: נופ...חחח...163 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום/שטני..יש לי מיליון גוונים בשיער אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: אמממ...15? משקפיים? אין גשר? יש :/ עבר פלילי: 3 פריצות לבנקים (אחד דיסקונט ושניים לאומי), פעמיים חטיפת בני ערובה ואחד אלוהינו... שפות: 3- עברית, אנגלית וקצת צרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:the bridal bet סרט מושכר שראית: ocens' 12 סרט בקולנוע: ווו- תאמת-כבר לא זוכרת שיר ששמעת: "גבריאל"!!!! השיר שנתקע לך בראש: זה הקיץ האחרון שלי אתכם..לצערי קראתי את המילים לא מזמן וזה נדבק הדיסק שקנית: אם אני אכתוב אנשים ירביצו לי מכות רצח הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: האחרון....אביטל, אני חושבת... האיש שהתקשר אליך: שרון תוכנית טלוויזיה שראית:"ג'ואי" איש שחשבת עליו: וואו, זה חסוי האם... את/ה דלוקה על מישהו: יש מצב את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי...לשנתיים-שלוש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן!!! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא!!! את/ה אוהבת רכבות הרים:מתה על זה!!!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:עד גיל 5 הייתי 7 פעמים בארה"ב, באיים הקאריביים ובהוואי...אח"כ הייתי בפריז, אנגליה 3 פעמים וארה"ב (חזרתי לפני שבועיים!) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד...זה אפשרי אבל רצוי שלא... להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: אם בא להם לדפוק את עצמם- בכיף! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסבות\ביסקסואלים:אם זוהי ההעדפה שלהם- אז לכ ועל זה...איש איש באמונתו יחייה תוכנית ההתנתקות של שרון: באמת שלא יודעת...במרכז.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן...כשהייתי קטנה אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: אחת...והתאכזבתי... נשבר לך הלב: אחת... שברת לבבות: אחת...לצערי... נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: פעם אחת שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: וואו- זה היה, בעיתון העירוני, אבל ממזמן התחרטת על דברים שעשית:אני לא מתחרטת על דברים-אני ממשיכה הלאה- אם עשיתי טעות- אני לא יודבת ובוכה...אני לומדת לפעם הבאה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: קשה...קשה... סרט מצויר: אלאדין!! קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: כחול-סגול יום בשבוע: חמישי! היום הכי לא מועדף: ראשון :/ ג'לי: מה אתו? תכשיט: הטבעת שלי! חורף\קיץ: "סתיו אביב- עוד שנה אחת...."חורף... בחדר: את המחשב! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלי ראה אותך בוכה: אח שלי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת את הסרט האחרו ןשהייתי בו...אני חושבת שעם חברים שלי... צעק עליך: לא זוכרת..היה ממזמן שלח לך אימייל: סיגל... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן... הופעת בציבור בפיג'מה?כן..טעות של עייפות... בכית בסרט? כן!!הרבה יותר מאחד היית על במה? ותר מפעם... חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:חח כן...במוסיקה בכתה ה'... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כשהייתי ממש ממש קטנה דברים אהובים: שיר אהוב:the reason אוכל אהוב:מרק עגבניות! תוכנית אהובה:"חברים"!!! "חברים"!! "חברים"!! ספורט אהוב: טניס ופינג פונג תחביב:"מרי לו" זה תחביב?? אממ...קריאה... זמר/זמרת/להקה אהובים:אביטל לבני!! למרות שבכללי אני לא מעריצה להקות אני אוהבת שירים עיתון אהוב:ראש אחד |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 23:52 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט תפו"א תיכון או אוניברסיטה? אוניברסטיה! אתה משועמם/ת?לא ממש... רעש אחרון ששמעת? אמא שלי פותחת את הדלת של החדר ריח האחרון שהרחת?של השמפו

®NuLy®

New member
עונה לי../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם: גל פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.75 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחות קטנה ואח עוד יותר קטן בת כמה את נראית: אמממ 16 בגלל שאני גובהה משקפיים? יש אבל א שמה גשר? לא עבר פלילי: הפרעה לצפריר בשיעור
שפות: עיברית אנגלית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ההוביט סרט מושכר שראית: אממממ לא זוכרת ניראה לי איזה סרט מצוייר סרט בקולנוע: גבר מי שמטפלת שיר ששמעת: Holback Girl {או איך שלא רושמים} של גוון סטאפני השיר שנתקע לך בראש: זה!! הדיסק שקנית: מטאורה של לינקין פארק {המהדורה המוגבלת
} הדיסק ששמעת: EncorE של אמינם האיש שהתקשרת אליו: רחל! האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: ארוויזיון איש שחשבת עליו: הילוש! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי בעיה.. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו להם זה לא מפריע לי תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא זכור לי אי פעם בכית על בן: לא חושבת אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הייתי דלוקה לא מאוהבת נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: ללא ניראה לי נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: קליק סרט מצויר: נמו
קורנפלקס: עוגי... יאמי מסטיק: אורביט כחול צבע: סגול ושחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: כתום
תכשיט: שרשראות חורף\קיץ: קיץ בחדר: ת'מקדש של אמינם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: עינת צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: תפוז
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי אבל לא התכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: שנות ה-70 ספורט אהוב: לא סובלת ספורט תחביב: מחשב!!!! ולהיפגש עם חברים זמר/זמרת/להקה אהובים: אמינם ולינקין פארק הכי הכי עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 00:06 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעשות שאלון אחר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? אממממממממ כלב מילל ריח האחרון שהרחת? ריח מעצבן של פרח

Tervingi

New member
אני עונה!

קצת בכללי.. שם: עופר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 173-175 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום כהה, נטיות מטורפות לשחור אחים/אחיות: יותר מדי... 5 (לא כולל אותי) בן כמה אתה נראה: בן... 18? משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית ועברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: Robots and Empires של אייזק אסימוב סרט מושכר שראית: "הכי טוב שיש"... לא ממש ממליץ! סרט בקולנוע: שר הטבעות: שובו של המלך שיר ששמעת: שפיות זמנית - הקיץ האחרון השיר שנתקע לך בראש: שפיות זמנית - הקיץ האחרון הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: לא זוכר... האיש שהתקשרת אליו: חבר שלי האיש שהתקשר אליך: ראש הממשלה! סתם, חבר שלי... תוכנית טלוויזיה שראית: פיו'צרמה איש שחשבת עליו: נילי ידידתי בנפש ובנשמה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כבר לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא, אפשר להידלק אבל לא יותר מזה... את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי :) את/ה אוהבת רכבות הרים: בערך... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בתיאוריה נגד, אבל אם האהבה גדולה מספיק... להרוג אנשים: בעד בעד בעד... לא עישון אצל בני עשרה: שיהיה להם בכיף, הם יראו כמו קלף בגיל 30 נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה איכפת לי מה הם עושים? תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: מן הסתם... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהב: פעם אחת נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אף פעם נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: אף פעם שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: ממממ...לא יודע, לא זוכר משהו שאני מתחרט שעשיתי, אני רק מצטער על דברים שלא עשיתי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה (נו באמת כאילו שזה לא היה צפוי...) ממתק: תפוצ'יפס סרט מצויר: שרק 1-2 קורנפלקס: רק קלוגס!!! מסטיק: מנטה של אורביט! צבע: כחול יום בשבוע: שישי :) היום הכי לא מועדף: יום שאני נשאר בבית ג'לי: מה? תכשיט: הצמיד צהוב/כחול שחבר שלי עשה לי חורף\קיץ: גשם/ים בחדר: מיטה :) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חבר שלי אחרי ערב יום עצמאות פרוע ביותר (אהם... לא, לא עשינו כלום!) ראה אותך בוכה: לא זוכר... אמא שלי כנראה, כשהייתי קטן הלכת איתו לסרט: אח שלי צעק עליך: לא זוכר שלח לך אימייל: ג'ניפר, והיא רצתה להראות לי איך היא וחברות שלה עושות את זה בחדרי הקולג'... האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא במילים אלו בדיוק, אבל כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן... מלך האריות, מופסה מת... כזה עצוב :( היית על במה? כן, הצגתי אחד שמקבל מלגה! חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: בוודאי! בספרות! הורידו אותך כיתה? לא! הקפיצו אותך כיתה? חחחח, חחלילה וחס רצית להיות המין השני? כשהייתי בגן... חשבתי איך זה יהיה :) דברים אהובים: שיר אהוב: שפיות זמנית - הקיץ האחרון, זה רק אני או שהשאלות כאן חוזרות על עצמן?! אוכל אהוב: בשר!!! תוכנית אהובה: פיוצ'רמה ספורט אהוב: כדורעף תחביב: ללכת לחדר כושר זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה עיתון אהוב: אחד שכתוב בו סתם: מה השעה עכשיו? 12:09 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אומר לזאת שאמרה לי לעשות את זה "סיימתי!" איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? חביתה... יאם יאם

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

קצת בכללי.. שם: - פירסינג: נזם קעקועים:
גובה: 1.60 בערך מידת נעליים: 38 צבע שיער: צבוע לשחור סיני אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 16-17 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: לא שאני יודעת שפות: עברית שפה טוב הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ספר לבגרות סרט מושכר שראית:
סרט בקולנוע: הטינה שיר ששמעת: השקט שנשאר בערוץ 1 השיר שנתקע לך בראש: יוני בלוך - הפסיכולוגית הדיסק שקנית: אוהד חיטמן הדיסק ששמעת: נימרוד שיקלר האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: אותה חברה תוכנית טלוויזיה שראית: האירוויזיון איש שחשבת עליו: לא זוכרת האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: דוד שלי התחתן ככה :] את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: איש איש .. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מאוד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכייף תוכנית ההתנתקות של שרון: מתלבטת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהבת זאת מילה גדולה מדי נשבר לך הלב: ממ הוא עוד לא נשבר.. אבל הוא בהחלט נסדק כמה פעמים שברת לבבות: 2 נישקת בנות: 1 נישקת בנים: מי סופר? שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: ממ.. השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שחור ממתק: פסקזמן סרט מצויר: - קורנפלקס: שוגי מסטיק: אבטיח צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה איתו? תכשיט: שרשרת של פנטגרם חורף\קיץ: חורף בחדר: מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת מתי בכיתי פעם אחרונה הלכת איתו לסרט: חברות ביוםהולדת שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: המון ווליום על ההופעות של החודש חח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
בעיקר בארמגדון היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות? לא רק חשבתי.. נכשלת במקצוע?:
בהיסטוריה הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: פיצה, שוקולד :] תוכנית אהובה: אבודים ספורט אהוב: כדורעף תחביב: - זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן,שייגעצ עיתון אהוב: - וסתם: מה השעה עכשיו? 01:16 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת :] איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי פיצה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? אחותי התהפכה במיטה ריח האחרון שהרחת? של הפיצה

NiKi†a

New member
אניאני ../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם: שירן פירסינג: יש קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 16? משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: 1984 סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: בן ערובה שיר ששמעת: ונדטה - אנשים השיר שנתקע לך בראש: ונדטה- מה את רוצה הדיסק שקנית: לא זוכרת..זה היה מזמן הדיסק ששמעת: משו של דרים האיש שהתקשרת אליו: אממממ האיש שהתקשר אליך: עופר או רותם תוכנית טלוויזיה שראית: מאד.טי.וי איש שחשבת עליו: עופר האם... את/ה דלוקה על מישהו: אוהבת מישהו. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן..אמריקה ואירופה [אין כח לפרט]. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה אכפת לי. תוכנית ההתנתקות של שרון: חח האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 וחצי P: נשבר לך הלב: 1 וחצי P: שברת לבבות: 1 נראה לי \: נישקת בנות: לא ספרתי נישקת בנים: לא ספרתי שכבת עם בנות: 0..איכ. שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית: 1234567890 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: Meow. ממתק: ביסלי\שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: מנגו-אפרסק צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: כן תכשיט: צמיד. חורף\קיץ: השנה התחלתי לשנוא ת'חורף \:...אז קיץ. בחדר: הכל. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עופר [: ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: זמן איכות עם אבא :) צעק עליך: אח שלי שלח לך אימייל: אמ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: Scorpions - Still Loving You אוכל אהוב: ספגטי, שניצל עם מלא קטשופפפפ =] תוכנית אהובה: חברים\מאד.טי.וי\תשוקות\כולם אוהבים את ריימונד ספורט אהוב: כדורעף. תחביב: יש ולכם? זמר/זמרת/להקה אהובים: מיוז, דרים תיאט'ר, מגהדת', פלאסיבו... עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? 1:29 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחם עם טונה =] תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אכן רעש אחרון ששמעת? תיקתוקי מקלדת? P: ריח האחרון שהרחת? פופקורן

Ligeiro

New member
למה הכל בלשון נקבה וזה? ../images/Emo3.gif

שם:
פירסינג: גבה קעקועים: לא כרגע גובה: קצת :$ מידת נעליים: 40 צבע שיער: שטני או משו
אחים/אחיות: 2 אחיות
בת כמה אתה נראה: קצת :$ משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא מה
שפות: עברית ואנגלית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא היה אחד לאחרונה.. המ. סרט מושכר שראית: גוטיקה סרט בקולנוע: אושן 12 [כן זה היה מזמן...] שיר ששמעת: Cranberries - Zombie השיר שנתקע לך בראש: מירי מסיקה - נובמבר הדיסק שקנית: אני מוריד וכאלה :$ הדיסק ששמעת: הכל על המחשב :$ האיש שהתקשרת אליו: אתם לא באמת מכירים
האיש שהתקשר אליך: אלעד מתפוז
תוכנית טלוויזיה שראית: איזה מופע של יצפאן וסוויסה או משהו
איש שחשבת עליו: לאדע. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן [סיני,הולנד,אנגליה,טורקיה ועוד משו. לוזוכר
] בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: לא נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: לא סופר
נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: זה אישי מזה
שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זנוּת ממתק: סוכריות גומי וכאלה סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: שוגי מסטיק: zoom צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שבת או שלישי ג'לי: המ. ורוד?
תכשיט: לאדע :| חורף\קיץ: חורף
בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לוזוכר הלכת איתו לסרט: שלי צעק עליך: המורה שלי :$ שלח לך אימייל: A. Madsen :| האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: Cranberries - Zombie , Radiohead - Creep אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: זינה
ספורט אהוב: המ. אין? :$ תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים, System of a Down, Panera ועוד הרבה. עיתון אהוב: מוסף אונליין של מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 11:00 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאדע איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב?
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? לחיצות על המקלדת ריח האחרון שהרחת? ריח של בית
זה ארוך

D o o S h a

New member
שאלון כזה ארוווךךך, אבל ממש חמוד

קצת בכללי.. שם: פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא'ידעת.. מזמן לא מדדתי.. משהו כמו 1.65 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת.. mishmash 2 שהיא באמת אחותי! בת כמה את נראית: בגילי! משקפיים? לצערי יש! שונאת אותם! גשר? אין למזלי עבר פלילי: נקי נקי שפות: עברית, ערבית يسكبنعلاشيسبك, english וספרדיתתת הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר! בפעם המאההה סרט מושכר שראית: פתאום 30.. טוב שנזכרתי :) סרט בקולנוע: גבר מי שמטפלת שיר ששמעת: candy shop השיר שנתקע לך בראש: ונלך בשיירה... לה לה לה לה לה לה לההה... לא יודעת איך זה הולך! יש לנו ריקד על זה בבעעעצפר הדיסק שקנית: לא קונה! זה לא שווה, אחרי חודש הוא נהיה מיושן ולא שומעים אותו! הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: גליוש האיש שהתקשר אליך: נויוש תוכנית טלוויזיה שראית: ארוויזיון! איש שחשבת עליו: מממ האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: רק' עכשיו עברתי דירה |מזל-טוב| את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה עוד פירסינג: מי אמר שיש לי... לא אני לא רוצה בכלל את/ה אוהבת רכבות הרים: |מפחדת| את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:בטח! טונה פעמים... בארגנטינה 3 פעמים, כי המשפחה שלי גרה שם! קפריסין, תורכיה פעמיים, יוון, ארה"ב כשהייתי תיהנוקת.. ואולי עוד.. אבל אנלא זוכרת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: זאת שאלה? עישון אצל בני עשרה: נורא!! עישון הוא בכלל נורא! הייתה לנו הרצאה על עישון בבצפר.. ואתם לא יודעים איזה מחלות ונזקים איומים זה עושה! פשוט מחריד! ממש לא שווה ולא כדאי! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא שותה! קטינה
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם לבריאות.. אני אישית נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: בטח.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מממ נשבר לך הלב: מממ שברת לבבות: אף פעם! נישקת בנות: טונה פעמים.. לא בפה כמובן נישקת בנים: לא יודעת שכבת עם בנות: ממש מלא פעמים! ברור שלא! יאכסהה... שכבת עם בנים: אני בת 14.. אז בוא נאמר.. שממש לא!! השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת! התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים! דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: שוקולדד סרט מצויר: באגס באני קורנפלקס: כריות מסטיק: MUST צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי! ג'לי: איכס תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: אביב! בחדר: ת'מיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! אבל חוץ ממני אחותי ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: אוי.. ואללה! שנים לא בדקתי.. מיד נראה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? ממש לא בכית בסרט? כן היית על במה? בטח.. הרבה פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? לאאא נכשלת במקצוע? למזלי אני לא כזאתתת גרועה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? נופ רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב: אין.. יש טונות אוכל אהוב: פסטהה תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: ריקוד.. ג'אז בעיקר תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 18:05 תפוח או בננה? בננה.. אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. סתם לא כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם :) מסנג'ר או אייסיקיו? מסננ שולט מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות ולהתקלחח איזה ארוחה אחרונה אכלת? יאמי.. מקדונלסס תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הגעתי אתה משועמם/ת? מאוד! אחרת לא הייתי עונה לשאלון הזה.. סתם לא.. שאלון ממש יפיוף! רעש אחרון ששמעת? מכוניות ריח האחרון שהרחת? עוגת שוקולד שאמא שלי מכינה.. יאמממ

הרט.

בכללי.. שם: נופר פירסינג: יש,2 קעקועים: יש,1 גובה: 1.70 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום דבש אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 17 משקפיים? עדשות גשר? היה עבר פלילי: בקטנה שפות: כה הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: משו של בני גורן סרט מושכר שראית: משו של בני גורן סרט בקולנוע: משו של בני גורן שיר ששמעת: משו של בני גורן. סתם נו. דונט פאנק וויט' מיי הארט השיר שנתקע לך בראש: סיינס של ג'סטין הש!!ה הדיסק שקנית: של אביתר בנאי,האחרון הדיסק ששמעת: רינמיישנס של לינקין האיש שהתקשרת אליו: לוזוכרת האיש שהתקשר אליך: הדר תוכנית טלוויזיה שראית: פרינדס איש שחשבת עליו: דניאלללל האם... את/ה דלוקה על מישהו: ישמצב את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כה את/ה אוהבת רכבות הרים:כה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כה להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כה תוכנית ההתנתקות של שרון: לא האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1? נשבר לך הלב: 1? שברת לבבות: 3-4 נישקת בנות: ממ לאיודעת נישקת בנים: ^ שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: מלא התחרטת על דברים שעשית: 1? דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שנאה ממתק: במבה סרט מצויר: בימבה קורנפלקס: במבה מסטיק: זום צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה תכשיט: שרשראות חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נועם? ראה אותך בוכה: מיטל או טל הלכת איתו לסרט: פאק לאזוכרת צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: ישרא,בקשר לבלוג [בקשות אישור לקרוא] האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? מזמן בכית בסרט? לא מזמן היית על במה? לפני 3 שנים חשבת שאת\ה הולך למות? אפעם נכשלת במקצוע?: היו הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? מלא דברים אהובים: שיר אהוב: כלמיני רוק אוכל אהוב: ג'אנקס תוכנית אהובה: דאבלדייט ספורט אהוב: איכס תחביב: איכס זמר/זמרת/להקה אהובים: רוק עיתון אהוב: מלאבס רולז סתם: מה השעה עכשיו? 18:32 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ רולז!!!!!!!!!!1111111אחדאחד מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? סקס פרוע איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי אני אנורקסית תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה בגלל הס' אתה משועמם/ת? אתם לא רואים? O_O רעש אחרון ששמעת? אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מלכת היופיכפרות שלייייייייייייייייי ריח האחרון שהרחת? של השמפו

למעלה