סקר גיטריסטים

Hitman84

New member
סקר גיטריסטים

מיהו לדעתכם הגיטריסט הטוב ביותר בכל הזמנים??

Aeroguy

New member
אין שום סיכוי שארשום 1...

אז הנה "המצעד" שלי: 1. Joe Perry 2. Jimmy Page 3. Eric Clapton 4. Slash 5. Brad Whitford 6. Rich Robinson 7. Stevie Ray Vaughn 8. John Mclaughlin 9. Brian May 10. Pete Townshend 11. Keith Richards 12. Jimmy Hendrix 13. Richie Blackmore 14. Jeff Beck 15. BB King

verbal

New member
אחי חוסר דיוק

ואתה מתמקד בגיטריסטים של רוק מה עם המטאל.... חסר לך דיימבאג,ופטרוצ´י חוסר דיוק (חסר מטאל!!!!!!)

BlackShadow

New member
אתה לא מכיר את אירוגיי...

"הוא במלחמה ממושכת נגד המטאל"

bercko21

New member
אגב פטרוצ´י...

הוא יודע לנגן טוב, אבל זה בערך כל מה שהוא יודע...

chinchila

New member
למה מה עוד צריך...

מה אתה תחפש עם הוא איש מעניין שיחה? איזה מין דבר מפגר זה להגיד... מה עוד אתה צריך חוץ מהנגינה שלו?

הממ...הוא כנראה מתכוון לאחד משניים

או המושג המאוד ערטילאי ולא ברור הקרוי "רגש", או ליכולת ההלחנה.

Aeroguy

New member
אני אגיד לך את מי באמת שכחתי:

Mic Box, Johny Lang, ובטח יש עוד כמה...

Nanook

New member
האמת זה תלוי

איכות או סגנון? לא נורא אני יתן את ה 10 גיריסטים האהובים עלי (ולא הנגנים הכי טובים!) וזה לא ממש לפי הסדר: 1) FRANK ZAPPA 2) JIMMY HENDRIX 3) JIIMPY PAGE 4) JOE SATRIANI 5) STEVE VAI 6) JOHN PETRUCCI 7) GREG LAKE 8) PETE TOWNSHEAD 9) NEIL YOUNG 10( ERIC CLAPTON 10

epitaph

New member
עם כול הכבוד לגרג לייק...

ויש הרבה כבוד אליו...למרות שהוא התחיל כגיטריסט הוא ניגן בעיקר על באס גם בקינג קרימזון וגם אי אל פי ככה שלדעתי הוא לא צריך להיות ברשימת הגיטריסטים אלא יותר ברשימת הבאסיסטים.

Nanook

New member
כן אני יודע

אבל בכל זאת הוא היה הגיטריסט של אי אל פי - וזה להקה שאני אוהב את הסגנון שלה - ולכן גם הגיטריסט שלהם ברשימה שלי דבר שני זה יטריסטים שהיו לי בראש בותו הזמן זכתתבי את זה - זה לא באמת ה10 הגיטריסטים האהובים עלי

a_duck

New member
סקר לא ממש ברור...

כשאתה שואל מי הגיטריסט הכי טוב אתה מתכוון לגיטריסט שהכי אוהבים אותו או לגיטריסט שיש לו את כישורי הנגינה הכי טובים? אם זאת האפשרות הראשונה אז אי אפשר לקבוע..כל אחד והטעם שלו... בכל מקרה אני לא אכתוב את הגיטריסט שיודע לנגן הכי טוב (אני מניח שZED או ALEXI יענו על זה יותר טוב) אז MARTY FRIEDMAN...הוא גם מנגן טוב ואני גם אוהב אותו...

Reckoning Day

New member
אה ושכחתי..

יש גיטריסט אחד מצויין שניגן עם אוזי בהופעות לפני שהוא מת בגיל מאוד צעיר מתאונת דרכים .. נדמה לי שקוראים לו רנדי רודס או משהו כזה..מישהו מכיר? יש לאוזי אלבום טריביוט שמוקדש לו.

Manic Subsidal

New member
אממממ....

הגיטריסט שאני הכי אוהב הוא דייב מוראי, למרות שיש יותר טובים ממנו

OPERATi0N_iVY

New member
מה עם...

ווס בורלנד מלימפ ביזקיט, המטומטם עם האף העקום מ-SUM 41, קורט קוביין, ה-EMO KID מבלינק 182 וההוא מלינקין פארק שתמיד עומד כמו איזה טמבל במסדר הראשון שלו בצופים? הייתי בטוח שמישהו יזכיר אותם... _____________________________________________________________________ בכל אופן... די קשה לי לענות על השאלה כי מכל הלהקות שאני שומע אין איזה גיטריסט שאני ממש מת עליו... ואני גם לא שומע מטאל או איזה משהו עם סולואים של חצי שעה כך שאני לא יכול לתרום משהו רציני וחשוב לסקר אבל נגיד שאני "מעדיף" מכל מה שאני שומע את הגיטריסט של בד רליג´ן, מר. ברט... ואני יודע שעכשיו 8 מתלהבים יקפצו עליי ויגידו לי שזה לא מוזיקה...אבל בכל אופן, ניסיתי...

Sham 69

New member
אממ ..

אני גם לא ממש מקשיב לגיטריסטים וירטואזים או משהו כזה .. אני מעדיף לשמוע מוזיקה יותר בסיסית בכל מקרה גם אני אבחר בגיטריסטים שמנגנים פאנק .. כי אני אוהב לשמוע אותם יותר נודלס מ OFFSPRING הגיטריסטים של H2O הגיטריסט של OI SCOUTS כי הוא מנגן ומלחין STREET PUNK בנזונה .. וMR BRETT גם גיטריסט מצויין

badphish

New member
אפשר להבין מהשם שך

כן היש לו באמת צליל מגניב מכניס קצת יותר רוק לפאנק רוק בנוסף עם זה על מה שאנחנו אוהבים לישמוע אז אני ילך על טום מרלו (ratm) כי אני אוהב את הצליל הזה זה איזה אפקט מסויים לא?

למעלה